Torsdag + Helgen

I torsdags var jag hemma från skolan igen. På eftermiddagen åkte vi med tito (katten) till djursjukhuset han fick lov att sövas ner så vi åkte till city gross och handlade medans. När vi kom hem var han fortfarnde groggig av sövningsmedlet. så nu går han på medecin och har tratt på huve..
I fredags var jag till skolan vi åt på resturangen som finns på skolan. sen på kvällen vart det att dricka öl :P. Det var trevligt. bilder kommer under =).
I lördags vart det att åka till stan och shoppa lite. jag, sandra och ullis åkte vid 11. Jag hade lite ont i huve så när vi gick in på Gina var det jätte hög musik på =/. vi åt på american take away gott :P. JAg köpte ett svart linn på JC och en skjorta på Wear it. på kvällen vart de party. Det var skoj.
idag (söndag) har jag inte gjort så mkt bara tagi det lugnt. På kvällen träffa jag emelie ett tag vi var ute och gick vi prata typ om allt mellan himmel och jord ..

 
Jag, ullis och sandra
 
Sandra och sabina

Sabina

Det där köpte jag


Onsdag!

Vaknade kl 14 iag kunde inte sova igår.  Jag kan inte skriva så mkt nu har lite bråttom =P.
Ska med en buss 16:35 till stallet. men jag skriver när jag kommer hem =D

Tisdag!

Idag vaknade jag vid 12 tiden som igår. Men jag hade klockan på ringning, men jag ville inte gå upp då för jag hade inge rolig natt =/. Först ligger man om tänker på sin söta hund som vi fick lov att ta bort i sommras, sen på natten drömmer jag en hemsk dröm om att min pappa dör så jag vaknade med ett ryck.

Ja iallafall när jag vaknade så var mattias hemma han hade feber fan bara sjukdomar i huset. Pappa och sussie hade var och handlade, när dom kom hem sa pappa att dom hade varit förbi och tittat på mobilen jag ska köpa efter jul. Den verkar bra =D. Jag var ut och träffade emelie en stun på kvällen vi prata och tog en rök, det skulle inte ta lång tid men jag hade varit borta i 40 min tydligen =P.

Nu sitter jag här och skriver på bloggen och har ont i magen som fan och dricker julmust =P. Nästa vecka blire att åka till Dollarstore och se om man hittar nå julklappar, det är jul snart så måste passa på att handla nu. Får se om jag kanske köper en julklapp åt mej själv.


Här en bild på bimbo min hund ... R.I.P


Måndag! Ny blogg =)

Idag vaknade jag vid 12 tiden, det snöade ute UCSH hatar vintern för de är så kallt. Men julen och nyår är kul.
Ja idag ar jag bara vart hemma för jag är förkyld =/. Mina sms på mobilen tog slut igår detär inte kul =/. Jennifer kom förbi en stund på kvällen innan hon skulle med bussen, sen vart det att kolla på "Boston tea party" (Stavning?). Det var kul att se dom fulla på jobbet. Det blir att vara hemma imon också men på torsdag ska jag till skolan. Har juh hemstudier på onsdagar =).  Jag har hittat ett par inne tofflor jag vill ha men vet inte om jag ska besälla dom. Aja nu har jag inget mer att skriva om dagen.

RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!