090325

Hejsan!

Snart ska jag åka in till stan och shoppa lite. Men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa, ett par skor ska jag iaf köpa om dom finns kvar som jag har tittat på.

Gud jag har hunnit med mycket på typ en timme. Duscha, blåst håret, sminka mig och sånt. Men inte ätit frukost, det får jag göra när jag kommer hem. Men nu ska jag klä på mig och gå till bussen.


Från oriflame

Jag kom på att jag hade fårr hem några grejer från oriflame =)


- Shower gel Apricot & White Tea
- Wonder Lash Mascara (Bästa jag har provat)
- "Ögonfranstång"


090323

Hejsan Bloggen!

Nu har jag kommit hem, har varit i mora en sväng. Följde med ett par kompisar dit för dom skulle göra nått. Satt på en buss i typ en timme fram och tillbaka. När jag kom hem vart det mat, gud vad hungrig jag var hade inte ätit nått heller.

Men nu ska jag lägga mit och kika på en film sen kommer emelie hit, jag ska färga håret på hon. hoppas det blir bra då.
Skriver antagligen innan jag lägger mig igen :D


Kvällkväll

Hej!

Shit, vad trött jag är. Ojoj jag har tvättat plockat reda i rummet och hunnit med att titta på Wipeout. Det är så kul att se på och dom som komenterar samtidigt är så roliga :D.

Jag var juh hem till emelie också idag för att fira att hon har fyllt år. Det var trevligt och vart bjuden på en jätte god smörgås tårta. Jag solade solarium idag också, en kvart på varje sida. Det är lite äldre solarium men det funkar perfekt, hoppas att man får lite färg till sommarn.

I morgon kommer jag nog inte skriva förens på kvällen, ska nämligen färga och slinga håret på en kompis i stan. Så det blir nog att skriva till kvällen eller om jag åker hem förts efter skolan vi får se. Men nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp till skolan. Godnatt


090322

Hej!

Det har varit dålig uppdatering i helgen, har inte haft tid och ork att göra det. Men helgen var kul i allafall. och emelie fyllde 18år och anders 19 år i torsdag. så jag tillbringa dagen med dom.

idag ska jag hem till emelie och fira henne med sussie och mattias, vi blir vell bjudna på fika. och hon presenter. Men hon fick presenten av mig i torsdag. Men nu ska jag nog sola solerium. skriver ikväll


Kväll

Hejsan!

har varit i stan som sagt, jag köpte en näspiercing. Har inte haft nått i på hur länge som helst. men nu äntligen har jag köpt en. En liten med en sten i på glitter 25kr. Bra pris. Men nu måste jag komma ihåg att jag ska ta ur den på kvällarna så jag inte råka tappa den under natten.

När jag kom hem så åt jag mat och la mig på soffan och vila. Och sen kom jag på att jag hade juh The house bunny så jag tog på den och den var faktiskt rolig. När den var slut så gick jag ut och träffade mickis och ronja en sväng, vi hade en trevig pratstund. Jag städade på mitt rum lite och bytte säng kläder när jag kom hem igen, och gjorde en toast och la mig och kolla på Grey´s.

Snart så ska jag göra mig i ordning och titta på gossip girl och Big Brother om jag orkar annars ska jag sova så jag kommer upp till skolan imon. Godnatt


090318

Godmorgon !

Hur mår ni? Vad ska ni göra idag?
Och jag är bara trött , orkade knappt gå upp ur sängen men jag lyckades att ta mig ut till duschen.

Efter duschen vaknade jag till lite i allafall, det var väldigt bra så jag inte går och sover hela dagen. Snart ska jag börja göra mig i ordning, ska in till stan och köpa en näspiercing tror jag och sen till umf. Och kanske träffa en kompis men vi får se.

Nej men nu ska jag börja göra mig i ordning så jag kommer i väg. Men jag vet inte vilken buss jag ska ta ännu =P.


Godnatt

Godnatt bloggen!

Ojoj nu har jag tid att skriva efter allt tv och kalas. Det var trevligt hos min moster med släkten och massa smörgåstårta, det var en lite ovanlig smörgås tårta, med grillad kyckling, bacon och champinjoner i. det var iallafall väldigt gott kan jag lova. och sen vart det lite fika =).

När jag kom hem kastade jag mig på tv och titta på Den rätte för rosing. efter det vart den DHW. och andra avenyn så klart. Men nu ska jag ta och titta på Big Brother från 2003, sen ska jag sovasovasova läääääääänge =D


090317

Hejsan bloggen!

Har nyss kommit hem från skolan, vi fick måla dom 2 sista timmarna. Vi alla hade en trevlig prat stund och mycket skratt. Vid fem tidan ska jag till stan och gratulera jocke (mosters man). Det ska bli härligt att få träffa några i släkten. Har inte träffat dom på hundra år känns det som.

Men innan det ska jag äta baguett och vila, sen när mamma ringer så ska jag klä på mig igen och sminka mig sedan åka till moster. skriver sen när jag kommit hem


Godnatt

Godnatt!

Nu har jag tittar på "Ballar av stål" det var ganska kul fast bara vissa saker. Nu ska jag ta från kläder tills imon och sen lägga mig och titta på gammla avsnitt av Big Brother.


Godmorgon igen!

Hej bloggen!

Ja jag kan juh säga godmorgon igen, jag råka somna så jag har ungefär sovit i 3 timmar. Men jag ska juh se på tv ikväll "Ballar av stål", det verkar lite roligt så jag måste nästan titta på det. Vad har ni gjort idag? ja som sagt så har jag sovit idag =p. Men igentligen skulle jag behöva jobba lite engelska eller matte så jag blir klar med engelskan, jag ska skriva nationella proven nästa vecka men jag vet inte om jag är redo. Men jag ska komma ihåg att ta med mig mina böcker imon så jag kan sitta hemma och träna lite.

Ne men nu ska jag gå och ta nått i magen och fortsätta att titta på Design: simon & tomas, det vart att titta på det nu. Skriver nog innan jag lägger mig.


090316

Hej Bloggen!

Jag kom hem från skolan för ungefär en timme sen, och jag är så himmla trött. fast jag sov så pass länge. Men jag funderar på att vila en liten stund, sen får jag se vad jag hittar på =)

Skriver senare =D


090315

Godnatt!

Jag orkar inte skriva idag, är då trött så jag skriver mer imon om min går dag och i dag då.




Hemma!

Ojoj bloggen !

Kom nyss hem är vell inte hundra procent nykter men det är inte för onyktert iallafall =P. Men jag ska vell barätta lite om kvällen för att jag hann juh inte skriva innan jag åkte iväg.

Jo vi åkte in till stan till en kompis bror och vi hade kul så länge det vara. hons bror vart lite för på lyset så två speglar gick sonder oich han deckade =P. Men så kan det juh hända ibland. Och jag hoppas att det går bra för min bror som är på krogen. och min far han har tydligen inte kommit hem träffade pappas vänner på Statoil 24 och dom sa att han var där. Så jag hoppas att han kommer hem snart.

Men nu ska jag ringa lite folk och fråga vart alla håller hus sen sova. Godnatt


090314

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag vid datorn och har tid att skriva ett inlägg. Mitt internet funkade inte i mrose när jag vaknade så jag fick vänta till jag kom hem hit (till mamma). Jag vart bjuden på mat och lite fika. Har varit snäll mot min bror att välja kläder till han ska på krogen ikväll. Hoppas han blir nöjd.

Nu sitter jag här samtidigt som jag myser med mina vovvisar, ska snart titta hur kläderna ser ut som jag har valt till han. Men först ska jag skriva lite till =P.

Ja ikväll så ska jag på party i stan, det ska faktistk bli kul fast jag typ bara känner en person. Men det går juh faktiskt att lära känna folk också. Jag skriver nog ett till inlägg innan jag åker och kanske en dagens outfit =P.


Tv kväll

Godnatt bloggen!

Det vart en tv kväll ikväll tittat på Let´s Dance och gammla Big Brother, fan vill att det ska komma tillbaka igen. Skulle va kul och vara med där. Om det startas igen när jag är 18 eller äldre då ska jag fan söka om att vara med alltså. Fatta va kul =).

Men nu ska jag lägga mig och titta på en film sen sova godnatt.


Kväll igen!

Hejsan bloggen!

Gud vad dagarna går snabbt, fast det kanske är för att jag vaknar så sent. Vad har ni gjort idag? Jag har varit bara hemma nästan hela dagen och tagit det lugnt. Men jag följde med sussie till stallet en sväng när hon red, det kom nån dansk med två små söta tjejer kan nog ha varit mellan 2-4 år. Den ena tjejen som var äldst var helt såld på hästarna. Hon fick sitta på en utan hästanra och gå runt ett varv på banan. Hon vart jätte lycklig, och hons pappa berättade att hon hade pratat om hästar i 2 månader och i dag gick hennes dröm i uppfyllelse (att sitta på en häst i allafall).

När vi kom hem vart det att beställa pizza MUMS! Det var ett bra tag sen man åt pizza och nu är jag mätt så jag håller på att spricka. Men nu ska jag gå och titta på Let´s Dance så jag inte missar allt bra. Skriver innan jag ska sova.
Kram



090313

Godmorgon bloggen!

Ojoj i dag är det fredag den 13:de, hoppas jag har turen med mej. Jag vaknade för ungefär en halt timme sen. Det kanske var lite sent men jag var uppe till typ halv 4 också. Jag satt ock tänkte väldigt mycket i går kväll/natt om allt och inget ungefär. Jag tror jag behövde tänka lite igår.

Idag då, får se vad som händer och sker. Ovh det beror på hur jag orkar är så himmla trött men det går nog över snart få jag hoppas. vad ska ni alla andra göra idag då ?. Funderar på att bara vara hemma och ta det lugnt men det blir vell kanske inte så ändå. Men nu ska jag gå ut och röka sen hoppa in i duschen. Skriver senare.


Charlie


Hahah Fick bara lov att lägga ut lite bilder på min söta vovve Charlie.
Men nu ska jag lägga min på riktigt =P.

Godnatt Bloggen!


En bild!



Bilder på blommona från begravningen.




090312

Hej Bloggen!

Vilken dag, begravning och sedan stan. Begravningen gick vell bra men jag kunde inte hålla undan tårarna, det var väldigt jobbigt. Vi åkt bil till dit vi skulle ha begravnings fika och där vart alla på bättre humör i stället för ledsna. Vi vart också bjudna på mat av "Plast" mormor, vi var vell där kanske i en timme.

Vi kom hem kanske vid halv 4 tiden så jag passade på att sminka om mig eftersom det inte fanns nå smink kvar efter begravningen. Det vart att gå på stan i en timme och titta på lite kläder och grejer. Och jag fastnade på ett par sjukt snygga skor, som jag ska köpa när jag får pengar. Men nu ska jag gå och äta lite och kika på TV sedan till sängen och sova.


Ojoj!

Godnatt bloggen!

Gud nu måste jag verkligen lägga mig, är trött som fan också. Ska upp vid 10 imon och fixa i ordning mej till begravningen.  Men jag ska försöka att blogga innan jag åker i väg.


Tillbaka från stan!

Hej bloggen!

Jag kom nyss hem från stan. Men det vart inget till begravningen hittade inget passande. Jag har hunnit tvätta tills i morgon så mina jeans är rena i allafall, har min sista tvätt i nu så jag ska vell gå ner och hämta den om ett tag, så jag kan få titta på Andra Avenyn.


Juste jag har juh också skrivit på jobbansökan och lagt den på brevlådan. Hoppas bara att det är nån som hör av sig nu då. Annars blir jag arbetslös i sommar, och det vill jag inte.


Jo i stan så köpte jag ett skärp i alla fall som jag har tittat på ett tag. AND I LOVE IT :D



 - Peak Skärp på Inter Sport 400kr.

Men nu ska jag gå ner i tvättstugan och sen titta på Andra Avenyn, skriver i kväll när jag ska sova =P


090311

Godmogron bloggen!

Jag vaknade för ungefär en timme sedan, och jag har redan hunnit med att skriva jobbansökan, ätit och kissa hundar. nu ska jag bara skriva rent jobbansökan sen är det bara att skicka iväg, och jag hoppas verkligen att jag får sommar jobb i sommar.

Vid fyra tiden åker jag in till stan och handlar lite kläder med pappa, det kanske blir nått mer plagg än till bergavningen får se hur långt pengarna räcker =P. Ne nu ska jag gå ut och röka sen sätta mig och skriva klart. Skriver efter jag har varit i stan. 

Kram

 

Kväll !

Hejsan bloggen!

Nu har jag tittat på nästan alla program jag skulle, det är bara andra avenyn kvar.  Men jag tror att jag tittar på det i morgon för nu är jag så trött och vill bara sova. Första programet jag såg var juh den rätte för rosing, och jag tycker hugo som är med är lite söt faktiskt =P.

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning och lägga mig och läsa tidningen Glamour, säger bara det en bra tidning.
Godnatt


Hemma igen !

Hejsan bloggen!

Jag kom nyss hem från träningen och jag kan juh bara säga att det var riktigt jävla drygt, jag har juh absolut inte den bästa kondisen man kan ha heller. Men det känns väldigt skönt att göra nått bra. Det var rätt mycket folk där också så ,am får nästan slåss om sakerna.

Det vart inge stan i dag för pappa mådde inte så jätte bra. Men i morgon efter pappa har jobbat klart så åker vi in för att köpa lite saker. Dels något svart upp till så jag kan ha på begravningen på torsdag. Ja nu sa jag det, jag ska på begravning på torsdag. Det kommer att bli jobbigt och det är därför jag inte ska till skolan på torsdag och fredag, tror inte att jag kommer att klara av att vara där. Och sen ska jag på en till begravning lite längra fram , min gammel mormors begravning. Så jag mår inte så jätte bra.

Men nog pratat om det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det TVTVTVTV hela kvällen lång. Massa saker jag ska titta på bla. Den rätte för Rosing, andra avenyn och mer. Skriver senare om jag orkar eller i morgon.


090310

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade för inte så länge sedan orkar verkligen inte gå i skolan den här veckan på grund av det har hänt lite i familjen fast det tar jag inte upp här. Men nog med detta hur mår ni ? Jag mår finfint, okej fast inte helt då.
idag ska jag följa med sussie, pappa och mattias till stan vi ska vell handla lite kläder till en sak som händer på torsdag.

Från det en till det andra, jag vaknade med en gräslig huvudvärk men det börjar gå över nu. Jag och mickis ska träna ikväll se om det är lika drygt som förra gången. Men det måste vara jobbigt om det ska ge nått resultat. Men nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka in till stan. Sussie kommer nämligen hem om typ 20 min och då ska vi åka.

Skriver när jag kommit hem eller senare i kväll :)


Tröööt

Shit alltså! Jag är verkligen hur trött som helst fast jag sov väldigt länge. Hade nämligen studie dag idag. Men jag och 2 kompisar åkte till våran gammla skola och hälsade på. Gud säger jag bara jag längtar då i alla fall inte till baka dit för 5 öre. Jag och marita följde med emma hem och kika på hons lilla vovve. Hon var skit söt och liten, Vi gjorde lite mat också. Men nu ska jag ta mig upp till en kompis en sväng sen hoppa i sängen och sooooova ända tills man ska till skolan.


Dålig uppdatering

Det har blivit lite dålig uppdatering igen. Men just nu orkar jag inte skriva om vad som har hänt dom senaste dagarna, är för trött för det. Men Jag skriver i morgon om min dag och säkert lite till. För nu ska jag sova så jag kommer upp till skolan imon.
Godnatt



RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!