Hemma

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från rättvik, och jag ska sova hur länge som helst. Så jag börjar blogga i morgon som vanligt!

090726

Hello!

Ja tänkte bara berätta att jag kommer antagligen inte skriva på hela veckan. För jag åker till Rättvik och är på Classic Car Week hela veckan!

Men nu måste jag återgå till packandet!

New Moon



Twilight entusiaster väntar spänt på nästa Twilight film: New Moon. Den här gången lämnar vampyrfamiljen Cullen staden Forks efter att Bella, spelad av Kristen Stewart, råkar skära sig. Det visar sig att suget efter blod är för svårt att motstå för familjen. Hjärtekrossade Bella börjar umgås mer och mer med Jacob. Det verkar som att han har något att dölja..


(källa: Posh24.se)

20:09

Hello!

 Nu ska jag ta mig tiden att blogga lite faktiskt :D .. Men det jag köpte i går i stockholm kommer en annan gång orkar inte fixa bilder just nu, imon eller senare får se hur det blir.

Nu är jag ensam hemma för dom andra gick på Thaifest och jag fick lov att stanna hemma =P Men jag ska ändå duscha och fixa tält och grejer. Ska juh till Classic Car Week imon eller på måndag OCh bo där i nårga dagar :D

Och jag har juh "några" inlägg att läsa i allafall =P
 

14:38

Hejsan!

ursäkta för dålig uppdatering i går men jag var i stockholm hela dagen så jag orkade verkligen inte att blogga igår när jag kom hem, men jag ska fixa ett inlågg om stockholm senare. =)

Rupert Everett: "Michael Jackson var ett freak"



Brittiska skådespelaren Rupert Everett är den första kändisen att tala ut om Michael Jackson sedan hans plötsliga och mysteriska död förra månaden. I en intervju med tidningen The Mirror säger Rupert bland annat att han tycker det var bättre att Michael dog före turnén började för Jackson hade aldrig klarat av att ge femtio konserter i rad. Han säger även att han tror det som dödade Michael var all den dåliga publicitet som han fick på grund av hans udda levnadssätt. Nu fick du det sagt Rupert men hade det inte varit bättre att hedra de döda genom att inte säga något alls?!

(Källa: Posh24.se)

Jessica Simpsons familj orolig!



Som ni nog vet nu så dumpades Jessica Simpson av sin pojkvän Tony Romo förra veckan, dagen före hennes födelsedag. Jessica ställde därför in sin födelsedagsfest med tema Barbie and Ken och tvingades dessutom höra rykten om att Tony hånglat med andra tjejer redan samma kväll! Sedan dess har Jessica hållit en låg profil och bott hemma hos sina föräldrar som är oroliga för deras dotter eftersom hon inte är så bra på att hantera uppbrott. Ni ser ju själva hur nere hon ser ut att vara på denna bild! (Källa: People)

Kul kväll !

Godmorgon!

Ojoj vilken kväll det var i går, Det var skit kul och så träffade man på massa kompisar, men allt kommer jag inte ihåg. Men Jag är då iallafall bra dum jag. Jag kunde verkligen inte ringa till någon igår och jag trodde att det var nå fel på min mobil men nej, det var pengarna som var slut XD. Men det var en lyckad kväll!

Jag och jennifer vaknade i morse typ vid 8 vi var skit trötta men vi somna inte om. Så jennifer åkte hem och jag tittade på en film, Men jag somnade och vaknade nyss typ. Var helt jävla död i kroppen.! Nu ska jag försöka att vakna lite granna.

Lite bilder från igår






Nytt från nelly

Application Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Söt klänning från nelly.com
499kr från Elise Ryan

Twilight-stjärna dejtar Paris Hiltons ex!



Vi har just fått reda på vad Twilight-skönheten Nikki Reed har varit upptagen med i sommar! Hon dejtar nämligen Paris Hiltons ex Paris Latsis, kan ni tänka er?! Latsis är ju mest känd för att ha dejtat arvtagerskan men är faktiskt själv arvtagare då hans pappa är en framgångsrik grekisk redare. Enligt uppgift träffades paret redan för sex månader sedan och har inte lämnat varandras sida sedan dess! Låt oss hoppas att det går bättre för Nikki än för Paris (Hilton alltså)!

(Källa: Posh24.se)

Cameron Diaz mitt uppe i en kärlekstriangel!



Igår visade vi bilder på Cameron Diaz när hon lämnade en nattklubb i London efter ha festat med skådisen Jude Law och eftersom de båda är singlar just nu tänkte vi att de kanske bestämt sig för att vara varandras sommarflört. Vi hade förstås rätt! Inte nog med det dock, Jude är inte den enda Hollywood-hunken som Cameron dejtar i London! Även Leonardo DiCaprio verkar vara intresserad och med två sådana snyggingar som drar i Cameron så måste hon känna sig som den lyckligaste tjejen i världen just nu!

(Källa: The Sun)

090722

Godmorgon!

Nu har jag nästan precis vaknat. Och jag ville inte vakna för jag hade en sån uderbar drömm, ville verkligen inte vakna. Och nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på ett svar från Jennifer om hur det blir ikväll. Ska kanske på crusingen i kväll. Men det får man allt se.

Volbeat !



Bra låt :D

Dubbelbröllop?!



Det ser ut som om nästa säsong av Desperate Housewives kommer bli väldigt kul! Vi såg stjärnorna Teri Hatcher och Dana Delaney gå runt i bröllopsklänningar på inspelningsplatsen av serien och visst är de vackra brudar?!

(Källa : Posh24.se)

Bilder




















23:49

Hello!

Nu har jag inget och blogga om igentligen, men det får bli ett in lägg i allafall!. Jag kan juh besätta vad jag har gjort dom senare 2-3 timmarna iaf. Jag har städat lite på mitt rum så det inte ser för jävligt ut och sen var jag ut och träffa en kompis men det vart juh inte direkt lång varigt. Jag kom hem och åt lite och sen tvätta bort sminket och nu sitter jag här och funderar om vad jag ska blogga om igentligen! Men ni kanske har sett att jag lägger upp nytt från kändisvärlden, det är en ny grej som jag tänkte ha med i bloggen =D är inte det kul?.

och nu kan jag äntligen lägga in bilder så i nästa inlägg så kommer det billder =)

David Beckhams fans vänder sig emot honom!



Hoppsan! Som vissa av er redan vet så har David Beckham varit utlånad från sitt amerikanska fotbollslag LA Galaxy till AC Milan i några månader och missade därför de första fem matcherna i American Major League säsongen som just dragit igång. Detta var något som Galaxy-fansen inte var särskilt nöjda över och när Beckham återvände till LA i lördags buade dem och höll upp elaka banderoller! Jaja, David kommer säkert lyckas vinna tillbaks deras hjärtan med ett par mål!

(Källa: posh24.se)

Shopping


Foundation från MaxFactor 160kr


Mascare från Maybelline 109kr

Köpt på H&M

19:18

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, när vi var inne i stan så köpte jag en Foundation och en mascara, hoppas den är bra nu då =). Jag var hem till mamma en sväng efter stan och dom satt och spelade monopol och det finns vissa som är dåliga förlorare =P. snart så ska jag hoppa in i duschen men först så ska jag laga Lasange (Stavning?). Helt själv faktiskt, men det går nog bra =)

Angelina Jolies stylist rånad!



Angelina Jolies Los Angeles-stylist måste ha fullständig panik just nu! Hon hade samlat ihop tre lådor med klänningar från några av de mest exklusiva designers i världen åt en kändis-klient häromdagen när lådorna stals från hennes kontor! Angelina var ibland dem som skulle prova klänningar till de kommande premiärerna av filmen Salt. Som ni förstår så är klänningarna ovärderliga och om stylisten inte får tillbaks dem så blir det en väldigt dyr historia!

(Källa: posh24.se)

090721

Hello!

Nu är jag hemma igen, har sovit hos jennifer så jag har inte haft tid att blogga. Vi tittade på tv och pratade om allt och inget. Det var trevligt. =)

Snart så ska jag och 2 kompisar in till stan och handla lite grann. Jag ska köpa en Foundation, min är nästan slut oich jag vill inte stå här utan i morgon när jag ska på crusing. Men nu ska jag gå och platta håret och fixa så bloggar jag när jag kommer hem igen =)

Katherine Heigl ny hårfärg!



Grey's Anatomy-skönheten Katherine Heigl skapade stort rabalder på premiären av hennes nya film i helgen! Hon har nämligen bytt ut sina blonda lockra mot en mörkbrun färg! Vi tycker att hon ser fantastisk ut och det verkar på henne som om hon gör det med! Vad tycker du?!

(Källa: Posh24.se)

18:41

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, har varit och handlat som sagt. Såg några snygga boys inne i affären så det var bra i allafall!
Jag ska klä på mig och gå upp till bussen till Jennifer =)! Jag har köpt lite godis som vi ska äta i kväll :D Hörs!

Handla

Hejsan!

Snart så ska jag följa med mamma och handla lite granna. Och hoppas inte jennifer blir ledsen på mig eftersom jag kommer senare till henne. Men det får hon tåla XD.

Jag lår gå ut nu så jag inte missar mamma in till falun.!!

Christina Milian Förlovad!



Sångerskan Christina Milian har hittat sin drömkille, bokstavligt talat! Hon har dejtat musikproducenten Terius Nash, även känd som The Dream, ganska länge nu och nu har paret avslöjat att de kommer att gifta sig! Terius gav Christina en 6-karatsdiamant från Ivanka Trumps linje och självklart sa Christina ja (inte på grund av ringen då så klart)! Christina meddelar att de inte vet när bröllopet kommer att gå av stapeln men hon vill bara ha en liten grupp med vänner och familj där! Grattis!

(Källa: Posh24.se)

Godmorgon =O

Hejhej!

Jag vaknade alldeles nyss :P. råka sova lite för länge. Men skönt var det att sova ut utan att nån kom och väckte mig. Och nu ska jag äta något och sätta i linser så jag ser något.

Jag ska sova hos Jennifer idag så det blir nog inte så mycket bloggande idag.!

Mischa Barton Kollapsat?




Det verkar som om Mischa Barton verkligen har gått in i väggen och vi tror inte längre på att polisen bara var hos henne häromdagen för att skydda skådespelerskan mot paparazzifotograferna. Enligt hennes vänner var Mischa nämligen så hög på kokain efter en tre-dagars fest att de var rädda att hon skulle ta livet av sig! Källor nära stjärnan säger att hon är "in bad shape" och att hon håller på att spåra ur helt!

(Källa: POSH24.se)

Drömmen!


Sony Ericsson Satio

Denna mobil vill jag ha grymt mycket. =)
Skit bra men dyr, får se vad min plånbok har råd med =P.

01:46

Hello!

Jag kom nyss in, var ut och träffade några kompisar. Kände verkligen inte för att sitta inne för jag var inge trött så jag frågade vad Emelie gjorde och hon var ute så jag cyklade iväg och träffade hon + 2 till. Jag tror jag inte har varit så törstig som jag var när vi var ute, drack as mycket när jag kom hem.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på att kika runt lite på nätet och se om jag hitter något intressant.
Det verkar som att min mobil hatar mig. Jag har inte fått över bilderna ÄN =S. ska fråga pappa i morgon vad det är för fel.


Dagens vill ha!


Söt topp från H&M 299kr

Sorry =/

Ni får ursäka mig att jag inte har bloggat lika mycket dom här senaste dagarna, men jag har haft annat att göra och inte haft tillgång till datorn hela tiden. Och jag kan inte sitta och mobilblogga hela dagarna heller =P. Men nått inlägg gör inget!

Shit om 5 dagar åker jag och Jennifer till stockholm. Gud vad fort det har gått. Jag kommer ihåg när det var 1 månad kvar innan vi skulle åka men nu är det bara 5 dagar =) Når jag är där nere så ska jag i allafall köpa jeans med kommer nog hem med antal plagg till. =)

Nu ska jag ta nån ting i magen och fortsätta att läsa bloggar och fixa lite grann!

22:18

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och filmen var faktiskt bra men slutet tyckte jag inte om. Så nu får man bara vänta tills nästa film kommer på bio.

Och nu ligger jag i sängeb och tittar på en bra film på kanal 5, efter filmen är slut så ska jag läsa bloggar och fixa lite granna.

15:11

Hejsan!

Nu åker jag till mamma och äter lite sen vidare på bio :D

Harry Potter

Godmorgon säger jag !

Jag vaknade nyss och är skit trött =P. Men jag måste närstan skynda mig så jag hinner duscha och greje innan jag ska åka iväg på bio. ska se Harry potter och halvblodsprinsen. Hoppas den är bra =),

Nu måste jag skynda mig, hoppas eran dag har varit bra så här länge =)

Godnatt

Hejsan!

Nu är jag hemma men orkar verkligen inte blogga så jag tänkte bara säga godnatt =)

20:53

Hello!

Snart kommer marita och hämtar mig så ska vi hem till henne och hitta på något, Men jag vet inte riktigt vad :P. Skriver när jag kommer hen igen!

Veckans blogg

Jag är med och tävlar i veckans blogg =)

Hos Carro

Så gå in dit och rösta på mig =D

19:51

Hejsan!

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte orkat att sätta mig vid datorn i dag. Somnade vid 9 i morse och vaknade vid 3 typ. Men vi hade jätte kul igår i allafall. Åkte till säter och kikade på crusingen en sväng och sen hem till sandra.

Jag var juh inte till stan igår och handlade lite grann =)


Köpte bara Deon inte sprayen 34,50 kr

hårfärg 98kr
+ 2 pack strumpbyxor 79,50kr
Allt är köpt på H&M


(mobilbloggar) nu...

689966ca464182506e860213588b80c9.png

Kolla varifrån!

(mobilbloggar) nu sitter jag har i bilen i crusingslingan. Sandra kör och vi sitter här och tittar på allt folk. Mycket fina bilar. Snart ska vi åka vidare hemmåt och festa lite tror jag det blir :) jag var ju in till stan idag också och jag köpte strumpbyxor och hårfärg och en deo. Bilder kommer imon om jag nu får in bilder på datorn. :)


19:37

Hejsan!

Jag hinner inte att blogga men tänkte bara bersätt att vi ska åka i väg till säter på Crusing. Mobilbloggar i bilen

15:43

Hello!

Nu håller jag och Jennifer på att göra oss i ordning vi ska dra in till stan en sväng och ta ut pengar. Får se om det går där då. för det gick inte att handla på kortet och jag kan inte logga in på internatbanken. SURT!

Vi poppar musik för hela kvarteret också XD

14:20

hejsan!

Jag vaknade vid 1 tiden man jag har inte haft tiden att blogga för jag har ringt runt och massa mer skit. Och nu är jennifer här och vi ska ner på affären sen duscha och greja lite granna :P


02:00

Nej nu ska jag sova godnatt !

Dagens vill ha!


Fint armband från Cocoo 245kr

Det finna mycket man vill ha överallt, men allt kan man inte köpa om man inte är rik eller nått =P

Kissie´s BFF

Ojoj läste nyss Kissie´s blogg. Och hur moget är det av denna tjej då?


Snacka om att fjäska för henne eller? =S.

Jag tycker inget illa om Kissie, tycker hon verkar vara en skön person!

Till Kissie

The Uninvited

Hejsan!

Jag tänkte inte på att blogga innan jag drog i väg på bio. Vi åt jätte god mat innan och vart propp mätta så vi inte kunde få i oss någor mer. Och jag kan juh bara säga att filmen var verkligen skitbra. Men i slutet fick man reda på allt och jag som är så blond i skallen fattade vad som hade hänt när jag kom hem XD. Jag ska inte avslöja för mycket. Men jag rekomenderar verkligen att ni går och ser den filmen. SKITBRA FILM !



Snart så ska jag lägga mig och se klart på Cloverfield som jag inte hann se klart innan vi åkte i väg. Men förts ska jag läsa bloggar och göra mig i ordning för sängen.

17:11

Hejsan!

Nu är jag hemma, men det har jag varit ett tag. Det blev inte att åka till stan idag. Mimmi mådde inte så bra så jag stannade hemma. Jag har tittat på Disney Channel XD, det har jag inte tittat på, på skit länge. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag funderar på att läsa lite innan vi ska dra i väg till stan för att äta gott och titta på bio.

(mobilBloggar) nu...

0-37c6f0507999fe2134c8c9e7dd83f817.png

Kolla varifrån!

(mobilBloggar) nu sitter jag och emelie vid skolan och väntar på att det ska sluta regna. Så jag kan åka hemma och äta. Det blåser som fan här alltså :p bloggar när jag är hemma igen.


11:59

Hejsan!

Idag hade jag ställt klockan på kvart i 12 men jag vaknade 20 över 11. Så nu har jag lite mer tid att slöa mig på, slipper jag stressa. Så nu sitter jag oc lyssnar på musik. Men jag ska vell börja göra mig i ordning snart. Ska juh till stan halv 4 också. =) Vad ska ni göra idag då? =)

Godnatt

Nej nu ska jag gå och sova så jag kommer upp i skaplig tid. Ska hinna träffa en kompis innan 3 och halv 4 åker jag in till stan med Mimmi. Sen hem och duscha och vidare till stan igen för att käka och se på bio. Men jag bloggar innan jag drar iväg i morgon.


Hiss/Diss


Tv-Reklam
Vem hatar inte reklam när man sitter och tittar på ett spännande tv program eller film? Jag hatar reklam, önskar att det inte finns!

Fransk manikyr på tånaglarna
Fransk manikyr på tånagralrna är nog det fulaste jag har sett i alla fall. Men det är inte snygga för 5 öre. Om jag får säga min mening!



Twilight boken
Bästa boken jag har läst på länge, visst jag har inte kommit så längt men det jag har läst så är den superbra. Rekomenderar!


Trasiga Jeans
Hur snyggt är det inte med trasiga jeans eller kanske trasiga Shorts. Snyggt med t-shirt eller en kort tunika.


Dagens vill ha


Söt klänning från Gina Tricot 199kr


Jeans från Gina Tricot 399kr

GRATTIS !

Grattis Jennifer på 17års dagen =)


23:06

Hejhej!

Jag har varit ute en sväng till badet, men jag badade aldrig för det var så himmla kallt. Fy fan alltså det var skit kallt om man säger så! Men Mimmi och Emelie doppade sig, jag doppade fötterna. Vilken badkruka jag är. Men det var juh jätte kallt =/.

Och i morgon ska jag på bio med sussie och hennes son, vi ska se The Uninvited en skräck. Och föra ska vi käka på en grekisk resturang!.



Mobil jävel!

Alltså jag hatar verkligen min mobil ibland funderar på att slänga den i väggen snart jag blir helt galen när jag inte får in bilderna på datorn.  =S. Usch! Fan en ny mobil snart alltså!!!!!

17:07

Hellu!

Nu är jag hemma igen, Vi åkte till stan en sväng och handla lite grann och sen hem och gjorde lite mat. Lite senare ska jag och Emelie cykla till bjurs för hon skulle ta ut pengar och vad gör man inte om man inte har busskort eller ern moped som funkar.

Men så länga så ska jag lyssna på musik och läsa bloggar.


OMG

Hejsan!

Jag hinner inte blogga, men jag tänkte bara skriva att jag ska träffa en kompis =).  Och jag svarar på Komentarerna när jag kommer hem =)

(mobilbloggar) Okej...

76031a6e028394bcc002d3ab45a9d0c0.png

Kolla varifrån!

(mobilbloggar) Okej Blogg.se verkade fucka sig total kunde inte göra nånting så jag gav upp och stängde av datorn. Jag jag fick vell mobil blogga nu då :p jag är grymt trött iallafall så jag tänker nog bara lägga mig och sova. Så jag kommer upp i skaplig tid i morgon. Hoppas eran dag har varit bra :-). jag bloggar när jag går vaknat !


Dagens vill ha


Clip on set äkta löshår 1590kr från Happyhair

Toast =)

Hello!

Nu är jah hemma igen, vi hade jätte trevlig ute och sen träffa vi på mera folk =).
  ska gå och göra en toast sen lägga in bilderna på datorn från igår ..

Iväg nu

Tjululu!

Nu tar jag på mig lite Foundation och drar i väg, mobilbloggar senare !

Förlåt

Hejsan!

Nu är jag hemma hos pappa och kom nyss hem från stallet. Det gick faktiskt jätte bra, men hon lura ut oss på nå konstig stig så mina knän gick juh nästan av för han gick in i träd fast jag styrde ut han XD Jäkla häst han ville vell att jag skulle krossa knäna.

Jag märkte också att mina händer var lika torra som sand papper eller nått. Så jag får smörja in dom med handkräm regelbundet. Det ser inte så vackert ut om man säger så i allafall. Snart så ska jag käka lite och hoppa in i duschen och ta reda på tvätten och sen ska jag gå iväg och träffa Emelie och Jennifer ett tag. Det är mycket jag ska hinna med i kväll.

Förlåt att jag har varit dålig på att läsa andras bloggar, men jag ska ta tag i det i kväll när jag kommer hem.!
Och då ska jag samtidigt lägga in bilder på datorn så jag kan lägga upp som jag tog i går. Det har jag heller inte hunnit med.!

15:15

Hejsan!

Nu har jag tid och skriva lite grann, jag har varit ute och träffat nårga vänner. Och nu snart så ska jag äta. Kanske blir iväg och rida senare, jag vet inte riktigt ska prata med sussie.

Och senare kommer nog jennifer hit också =) Men nu ska jag läsa lite bloggar och ta det lugnt.

Photoshop

Satt och lekte lite med photoshop =)




Dagens låt



Bra låt =)

23:35

Hello!

Nu har jag nyss kommit hem och fryser om fötterna som fan =P. Var ute och träffade Emelie ett tag vi hade skit kul XD. Bilder ska jag lägga in på datorn i morgon när jag kommer hem, för jag var juh så korkad och glömmde sladden till mobilen hemma.

Menmen! Nu ska jag läsa lite bloggar och sen lägga mig och titta på nån film..

Kaulitz

Titta vilken JÄVLA SNYGG MÄNNISKA!


Tom Kaulitz

18:11

Hejsan!

Nu sitter jag jhemma hos mamma med lillebror brevid , men han har fastna i en kalle anka tidning =P. Allt var okej med ludde . Det var tur =). Medans mamma och dom var på djursjukhuset så tog jag med mig Charlie hem till mig. Och jag fick jätte många fina bilder på han. Men det dåliga va att jag glömde USB kabeln hemma så jag kan inte lägga in bilderna på datorn.

Snart så ska jag och lillebror gå till affären och köpa frimärken så jag kan lägga på brevet på posten som en tjej vann i min tävling .

='(

Hejsan!

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska ringa, är lite orolig faktiskt för dom är på djursjukhuset med ludde (vår vovve). Hoppas det inte är något fel på han. Jag ska lägga mig och läsa lite grann medans jag väntar.

Tävling hos ...



Jag är med och tävla om några flaskor Vitamin Well på sensuellt.blogg.se
Var med du också =)

12:53

Godmorgon!

Jag ändrade mig precis igår innan jag skulle somna att jag skulle gå upp tidigt. Så jag ska fixa tvätt tid så jag kan tvätta imon när jag kommer hem igen. Jo jag ska till mamma idag och sova där. Och jag vet inte riktigt när hon kommer så jag måste nog gå och göra mig i ordning.

Jag tar med mig datorn i allafall =) Hoppas ni får en bra dag =)

00:21

Hejsan!

Nu har jag duschat och grejat, vart inge badande hade inge lust för det. Nu har jag fixat med priserna som var i min tävling och jag ska skicka i väg det i morgon så jag har det ordnat. Och som sagt ni som inte vann i den här tävlingen, Det kommer flera =).

Nu sak jag lägga mig i sängen och läsa. Och i morgon så ska jag försöka vakna i ganska skaplig tid så jag hinner dammsuga på rummet och tvätta. Det skulle verkligen behövas, typ alla kläder ligger i tvättkorgen. Aja får se om jag hinner det innan mamma kommer och hämtar mig.

Dagens vill ha

Cool Top SEK 79, Rare Fashion - NELLY.COM
Söt klänning från nelly.com
79:- på rea

Tävlingens vinnare!

Ursäkta förseningen på att dra en vinnare i tävlingen men jag fick lov att ta lite hjälp.

Och vinnaren är http://patriciiah.blogg.se/ Grattis till hon =)

Om hon dock inte svarar på mitt mejl innan kl 15:00 i morgon så kommer jag dra en ny vinnare.
Så ni har fortfarande chant att vinna =P.

Och ni som inte vann i den här tävlingen, Det kommer mera tävlingar kan jag lova =).

Sista chansen


SISTA CHANSEN NU DÅ =). Drar en vinnare om Ca 45 min



När är det tävlings dags i bloggen! Första tävlingen också !
Det är 2 halsband från Ur&Penn + en gratis bio biljett som kan bli dina =)!

För att vara med och tävla gör du så här:
- Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg (Så det blir många som tävlar =).)
- Och länka till mig, så era läsare hittar rätt.

Efter ni gjort allt det så skriver ni en komentar i inlägget.
Då är du med och tävlar om dessa 2 halsband. =)

Glöm inte att skriva med er mejl så jag kan kontaka vinnaren efter tävlingen är avslutad.

Vinnaren kommer att vara länkad i ett inlägg =) 

PS. JAG SKRIVER EN KOMENTAR I DIN BLOGG OM DU HAR VUNNIT SÅ FÅR DU SKRIVA MED MEJLEN SOM SVAR. =)

1 timme

Det är en timme kvar sen drar jag en vinnare på tävlingen.

19:02

Hello!

Skulle precis blogga men då skulle vi åka till stallet, Gick jätte bra precis som igår. Och nu är jag skit trött så jag funderar på att lägga mig tidigt.

Ikväll ska vi äta pizza och det ska bli jätte gott. Och sen lägga mig i ett stekhett bad. =P Hoppas eran dag har varit bra =)

Gina Tricot


Linnet som jag köpte.
129kr på Gina

14:32

Hejsan!

Nu är jag igen på hemma plan och kommer att hålla mig hemma ett tag nu, innan jag drar i väg på något annat . Vi hade det jätte trevligt igår och badade bubbel pool. Vi lagade Pommes och krov vid 3 i natt sen gick vi och la oss.

Jag skulle igentligen gå upp vid 10 men vaknade kvart över 11, så då kunde jag inte ta bussen hem som jag tänkte heller. Men vi gick till kupolen en sväng och jag hittade ett linne på Gina Tricot som jag köpte, Mer om det i nästa inlägg =).

Jo Jag avslutar tävlingen i kväll kl 20:00. Jag kommer skicka ett mejl till vinnaren och hoppas på att hon/han hör av sig senast i morgon kväll. Om inte hon hör av sig innan kl 20:00 i morgon alltså måndag så kommer jag dra en annan vinnare. Så håll utkik på Bloggen om vem som vinner.

FulBild på...

0-6669c31b154ea54bc3a9f6168605187b.png

Kolla varifrån!

FulBild på mig:p men jag tänkte bara berätta att tävlingen som jag har avslutas nån gång mellan 4 och 8 bestämmer en tid när jag kommer hem :p


Hejsan! Nu...

19cf1baae36dae40a7dc46b2a201e9fc.png

Kolla varifrån!

Hejsan! Nu är festen slut ni vi ska käka lite sen lägga oss. Och vi är väldigt trötta :p


snabbt

Hejsan!

Förlåt att jag inte hinner svara på era komentarer. Men jag ska åka i väg om 10 min. Mobil bloggar senare =)

FUCK

Jahapp nu åskar det också. =/ Fuck hatar åska. Jag som håller på att läsa bloggar nu juh. FAN !

Aja jag måste vell dra ur datorn snart om det kommer närmare.

Hejsan

Hejhej!

Ursäkta för dålig uppdaterna men jag har inte kommit åt något dator nar jag har varit borta, därför så mobil blogga jag igår.

Igår så var vi hemma hos en och drack lite vin och prata, det var väldigt trevlig men det var inte så kul som jag trodde det skulle vara. Menmen så kan det juh vara ibland. Var gjordeni igår ? =)

Ont i skuldran har jag också, låg i en för hård säng i natt. Så jag har lite ont faktiskt. Men det går vell över.
Nu ska jag lägga mig och ta det lugt ett tag och kanske läsa boken som jag håller på med. vi får se =P. Bloggar senare!

hejsan nu...

0-2af832ad0ddcd7caf413c945406f8985.png

Kolla varifrån!

hejsan nu sitter jag inne på en fest och dricker lite vin :p det är inte så många här men det kommer nog fler snart :p hoppas ni har haft en bra dag :) skriver imon när jag kommer hem


Tillbaks

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, Gud jävla häst jävel =P Han lyssnade inte alls mycket på mig idag. Han skulle bara tävla med en annan häst =P.

Snart ska jag käka och hoppa in i duschen. Får se vad som händer ikväll. Hoppas er dag har varit bra =)

Godmorgon

Godmorgon för min del =P

Jag hinner inte att blogga något långt inlägg nu!

Jag vaknade nyss av att sussie kommer inte och skriver att det är ändrade planer. Vi ska rida snart i stället. Så jag  måste skunda mig och äta och klä på mig.

Så jag skriver mera när jag kommer hem


trött

Nej nu ska jag sova är skit trött godnatt


It Sucks

Hejsan!

Jag gjorde ett litet uppehåll med filmen och sett mig i vardagsrummet och va lite social. Min tak lampa har gått sönder också så jag har bara min säng lampa som funkar it sucks!

Nu börjar CSI igen så jag ska vell titta på det tills det är slut sen ska jag blogga mera!

Gratis Bio

Gör som jag och bli medlem på Gratisbio.se

Du sammlar poängen lätt, det är inte en massa krångel tex. Besöka hemsidor, delta i tävlingar. Och Skriva om Gratis bio i din blogg och var samtidigt med och tävla om ett presentkort på Nelly.com varje månad.
 
Poängen du sammlar ihop kan gå till tex. Bio biljetter, Meny Bijletter (På biografen). Och även Presant kort och massa annat skoj. Det är 100% Gratis.




Så gör som jag och bli medlem på Gratisbio.se.

Dagens vill Ha!



Svarta Converse =) Snyggt till många Outfits =)

Jävla regn

Hejsan!

Nu är jag hemma och har tagit av mig som blöta byxorna. Det var verkligen skönt att få komma hem och lägga sig med täket runt sig så jag såg ut som en uppstoppad larv eller något. Jag hann inte med att läsa alla bloggar innan jag åkte i väg till stallet. Men nu är det gjort också.

Snart ska jag ta något att äta sen ska jag faktiskt lägga mig i sängen och titta på en film. Det finns juh inget annat att göra heller. JÄVLA SKIT VÄDER! Jag hatar verkligen regn, jag blir så jävla grinig och FAN alltså jävla regn. Kånner ni samma sak?

Nu har...

0-6d67fd808bdad1c2ff9e634b8b7929c1.png

Kolla varifrån!

Nu har vi varit och ridit i det här skit väderet. Gick inte så bra för hästarna ville bara hem. Så vi gav upp :p och så har skitiga var skorna efter att vi hämta dom i en lerig hage och grejat :p


Massa olästa

Ojoj!

Massa inlägg jag måste läsa =D SKOJ =)


FAN =/

Hejsan!

Nu vaknade jag, gud vadarg jag är på mig sjävl =(. Då kommer jag inte kunna sova inatt.

Idag spö regnar det har gjort det hela dagen tydligen. Så det blir en film dag i dag igen. Och läsa min braiga bok. =)
Och jag kanske fipplar lite med Photoshop. Som jag gjorde hela natten typ.

Nej ni nu ska jag käka frukost och ta mig en rök. Känner mig lite sugen på det =P

Provade =P



Hehe ska lära mig lite mer om Photoshopet jag har. Så kanska jag börjar lotta ut om jag blir duktig som alla andra är som håller på med Photoshop =) Önska mig lycka till =P

PS. Det är jag som har gjort ikonen under här =P alltså "Pussar från camilla" och Bakrunden i komentarsfältet snygg va? =)

Anmält er till tävlingen?

Kom igen nu sista chansen att vara med och tävla =P. Drar en vinnare på söndag tiden är inte bestämd än.




När är det tävlings dags i bloggen! Första tävlingen också !
Det är 2 halsband från Ur&Penn + en gratis bio biljett som kan bli dina =)!

För att vara med och tävla gör du så här:
- Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg (Så det blir många som tävlar =).)
- Och länka till mig, så era läsare hittar rätt.

Efter ni gjort allt det så skriver ni en komentar i inlägget.
Då är du med och tävlar om dessa 2 halsband. =)

Glöm inte att skriva med er mejl så jag kan kontaka vinnaren efter tävlingen är avslutad.

Vinnaren kommer att vara länkad i ett inlägg =) 

PS. JAG SKRIVER EN KOMENTAR I DIN BLOGG OM DU HAR VUNNIT SÅ FÅR DU SKRIVA MED MEJLEN SOM SVAR. =)

Godnatt!

Hello!

Nu har jag tittat på filmen som gick på tv3 Danmark. Och sen slutade lyckligt som dom flesta filmerna. Nu ska jag läsa bloggarna jag följer. Och sen stoppa ner näsan i boken "Om jag kunde drömma" Fett bra bok. Rekomenderas. Jag har juh 2:an också och ska löpa 3:an och 4:an jag kommer bli en riktig bokmal. HAHA!

Hoppas ni har haft en bra dag =). Jag har bara slappat för det mesta, det är juh inte roligt väder att gå ut och göra nå kul heller.

Cloverfield

Hejsan!

Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och tittar på tv3 Danmark det var nå film, som verkade bli ganska bra. Men det är svårt att läsa danska så man får lyssna mer på vad dom säger.

Sen ska jag lägga mig och titta på Cloverfield. Har nån sett den? Den verkade väldigt bra. Men man får vell se =P. Pussar!


Taco

Nu ska jag käka taco!


bild från Google.se

Dagens vill ha

Vill ha!
Bad Hair Day SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM
Från nelly.com 69:-

18:38

Hejsan!

Shit vad det började regna när vi satt uppe på pizzerian. Tur att jag hade med mig paraply. Men nu är jag hemma i allafall och sitter och poppar musik till tusen. Ibland behöver man bara sitta och lyssna på hög musik. Brukar ni känna samma sak?


3 stycken stor rökare va där XD inte jag då. Röker bara ibland.


En cola köpte jag iallafall, lite onyggit får man vara ibland.


Emelie försöka vara sexig framför kameran =P.


Nu ska jag fortsätta att lyssna sönder musik. Sen kanske läsa lite igen XD. Jag fastna totalt för den där boken alltså, skit bra. Fast jag har inte kommit så långt än. Jag har sett filmen men inte läst boken. Och jag har nästa bok också "New Moon"
Pussar!

17:02

Hello!

Det åskar fortfarande det är bara runt om där jag bor så det är inte världens jävla åsk väder. Så jag vågar att ha datorn på än så länge =). Men det är kolsvart runt om på himmelen.

Nu ska jag följa med en kompis upp till pizzerian, hon skulle käka. Men inte jag för vi skulle äta Taco senare. Bilder kommer sen om jag lyckas ta några =P  Pussar

Jahapp

Jahapp nu har det regnat ett bra tag, och jag har hårt nått mullra hela tiden men inte riktigt fatta va det var. Men nu låter det starkare och det är åska ute. Kul Jag och sussie som skulle iväg och rida, men det blir det juh inte nu heller.

Så nu lägger jag mig och läser lite i boken Om jag kunde drömma. Hörs sen när det har slutat åska. Pussar

Fin top

Hur snygga var inte den här Toppen?


Kanton top SEK 249, Vila - NELLY.COM

Klicka på bilden för att komma till produkten

Top från Vila 249kr

Finns på nelly.com

ingen rubrik =P

Hello!

Jag hittade inte på nån rubrik till inlägget =P. Nu har jag vaknat eller jag vaknade för ungefär en timme sen. Jag och emelie skulle igentligen in till stan med det vart massa strul. Så jag skiter nog i det. Eller så åker jag in senare.

Nu ska jag åta frukost och sen lägga mig på sängen och läsa inläggen på bloglovin. Det är juh inte precis fint väder ute så jag tror att det blir en filmdag i dag. Men jag ska i allafall åka och rida, men när vette fan XD.
Vad ska ni göra idag? =)

Rabatt på cocoo

Ursäkta att jag tjatar lite med det här men vill juh att ni ska komma ihåg att jag ger er rabatt =) Kram


Jag får ge mina söta blogg läsare rabatt på Cocoo.se .

Ni får 15% rabatt om ni beställer på cocoo.se För att få rabatten så måste ni ange rabattkoden: bloggspecial
(Erbjudandet gäller till den 28 Juli 2009)

Så passa på att beställa nu när vi ger er 15% rabatt =)


Michael Jackson´s spöke?

Michael Jackson´s Spöke?


Godnatt

Hejsan!

Jag har nyss tittat klart på en dokumentär om MJ. Och nu tänkte jag lägga mig och läsa Om jag kunde drömma. Och i morgon sak jag och emelie åka in till stan en sväng och titta på lite grejer och hon skulle fixa något med banken. Kikar nog in på Gina Tricot och ser om man hittar något.

Nej nu lär jag lägga mig så jag kommer upp i morgon. Godnatt !

Dampa loss

Hejsan!

Nu är jag hemma, Jag och jennifer träffade på emelie så vi var med henne ett tag. Jennifer skulle hem efter ett tag så vi följde henne med till bussen.

Jag och emelie träffade på maria och vi satt och dampa loss som fan XD. Vi spelade in en film, men min mobil hade dött så jag fick inte över filmen på min mobil annars så hade jag lagt upp den här på bloggen.

Nu ska jag ta nått att äta och sätta mig framför tv en tag =P Kram

MJ

Hejsan!

Nu har jag åtit och duschat. Och tänkte att slänga in ett blogg inlägg. Jag håller på att titta på MJ´s bergavning på tv. Men det var tydligen försenat. Vid 8 kommer jennifer då ska vi gå till mamma och hämta grejer . Men nu ska jag fortsätta och titta på tv. Pussar

Dagens Outfit

 
 
- Linne från JC
- Skjorta från Wear It
- Jeans från Wear It
- Skärp från Peak Performance
- Armband från Cocoo.se

15:40

Hejsan!

Nu har Jackson filmen startat på tv4, eller ja det var ett tag sen. Jag har kikat runt lite på hemsidor och hittat söta grejer. Som trosorna och den underbara parfymen.

Varken jennifer eller emelie har hört av sig än, men snart så får jag hoppas =P. Och jag ska vell slänga mig in i duschen och äta nått. Ni får ha en fortsatt trevlig dag =) Pussar

Escada



Älskar denna doft. =)

Den öppnar med toppnoter av frostnupen och litchifrukt för att övergå till jordgubbsmaräng och violsorbet. Basen i denna fräscha doft är vanilj. Finna att köpa på Eleven.se 

100 ml 495:-

3-Pack Trosor från Roxy

3-Pack söta trosor från Roxy

 


Dom söta trosorna finns på Bubbleroom.se
Kostar 399:-


Godmorgon!

Hejsan allihopa!

Nu är jag vaken och är på strålande humör. Eller ja kanske inte strålande för jag har inte i halsen igen =/. Idag kommer jennifer hit och sen ska va gå till mamma och hämta hennes mammas Oriflame grejer.

Vad ska ni göra idag då ? =) Ni får gärna skriva en komentar om vad jag ska skriva mer om i bloggen? vad fattas? Hoppas jag får er komentar med tankar om bloggen!



00:55

Hejsan!

Nu har jag ätit en toast och har nästat tittat klart på CSI. Dom programena är väldigt bra tycker jag. Och jag bländrade lite bland kanalerna och stannade vid något hemskt. Det var vuxna människor som hade våldfört sig på barn mellan 5-10 år. Hur fan kan man göra något sånt? Är dom dumma i hela huvudet eller? Blir så förbannad på sånt där. Usch!

Oj nu vart det ett litet uppbehåll =P fick lov att titta på Csi slutet. Och det slutade bra som vanligt. Vad brukar ni titta på för program? =)

Jag har fått 1 myggbett på ett gammalt mygg bett, så nu är det jätte svullet och kliar och gör ont på samma gång =(. Det vart dåligt med bilder idag men jag ska bärrta mig jag lovar =). Nu ska jag läsa bloggarna jag följer och sen slänga ner näsan i min Glamour tidning. Godnatt 


23:47

Helloj !

Jag tittade just på en film på TV1000 som hette Snake Eyes, den var ganska bra faktiskt. Och nu har jag tvättat ansiktet med produkterna som jag visade tidigare, eller ja 2 utav dom och nu ska jag smörja på lite ansiktskräm.
Vad använder ni för produker mogron och kväll?

Nu ska jag göra 1 toast sen glo lite med på tv. Efter så ska jag in hit till datorn igen och blogga och läsa andras bloggar på Bloglivon som jag följer =). Följa gärna min om ni inte redan följer den =)


Gilber Grape

Hejsan!

Jag tog nyss på lösnaglarna som jag beställde och jag kan juh säga att det var nog de dåligaste jag har provat. Det gick inte att fila dom för dom var för "plastiga" så dom bara gick sönder. Men annars var dom fina och så men jag använder dom aldrig mer.

Just nu sitter jag och tittar på Gilberg Grape tror jag den hette. Jag har sett den förut och den är skit bra. har ni sett den? =)


Övrig saker =P

Här kommer lite mer produkter som jag använder som inte just står i badrummet =P


- Ansiktskräm från Oriflame
- Roll-on från Rexona (Den bästa)


- några av mina parfymer


Sakerna som jag använde igår på min lilla "spa dag"
- hårborttagnings gel från Veet (Funka utmärkt)
- Ansiktsmask från Oriflame
- Fotkräm med melon och menthol från Oriflame

Nu har ni fått lite koll på vad jag använder får något i allafall :D Ha en fortsatt trevlig dag =) Kram

Badrummet

Detta har jag i mitt badrum =) Ursäkta bilderna är väldigt suddiga men jag kunde inte ha blixten på =P.



- Steg 1 & 2 som tar bort finnar och orenheter från Orilfame (Används Kväll)
- Rengöringsgel från Oriflame (Används morgonen)
- Värmeskydd från Loreal (Varje gång jag duschat)


- Hårkur får tort och skadat hår från Wella (3 Gånger i veckan)
- Shampo & Balsam för tort och skadat hår (Bästa jag har provat märker skillnad snabbt)
- Tvål som luktar Aprikos och vitt te från Oriflame (Väldigt fräch soft och bra)


- Hudkräm i duschen från Oriflame (används när jag inte orkar smörja in mig efter duschen. Är precis som hudkräm)
- x-tra Balsam från Wella för tort och skadat hår

Det var de som står i badrummet som jag använder =)

Twilight & New Moon

tjululu!

Nu är jag hemma efter en fartfylld och rolig rytt. Gud vad stakt hästan är då. Men han tyckte det var skit kul att bara spriga på fort som fan XD.

Nu fick jag äntligen in bilderna på datorn så idag ska ni få se vad jag har i mitt badrum och vad jag använder för produkter =).

När vi var inna i stan så gick vi in på åhlens och vi köpte 4 böcker, Bland annat Twilight och New Moon böckerna. Så nu håller jag på att läsa första boken. Men har inte börjat än för jag har min Glamour tidning kvar att läsa.


ursäkta dåliga bilden =P Ska ta och köpa en riktig kamera när jag fyllt år.

Jag tar nämligen kort med min mobil, den har 5 megapixlar men i vissa ljus suger den.


iväg

Hello!

nu har jag kommit hem från stan, men nu ska vi iväg och rida så jag får blogga lite mer efteråt =) Kram


Tävling har ni glömt?




När är det tävlings dags i bloggen! Första tävlingen också !
Det är 2 halsband från Ur&Penn + en gratis bio biljett som kan bli dina =)!

För att vara med och tävla gör du så här:
- Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg (Så det blir många som tävlar =).)
- Och länka till mig, så era läsare hittar rätt.

Efter ni gjort allt det så skriver ni en komentar i inlägget.
Då är du med och tävlar om dessa 2 halsband. =)

Glöm inte att skriva med er mejl så jag kan kontaka vinnaren efter tävlingen är avslutad.

Vinnaren kommer att vara länkad i ett inlägg =) 

PS. JAG SKRIVER EN KOMENTAR I DIN BLOGG OM DU HAR VUNNIT SÅ FÅR DU SKRIVA MED MEJLEN SOM SVAR. =)

Godmorgon

Godmorgon bloggen!

Nu är jag vaken och är på full gång. Ska snart åka till stan och det blev väldigt sent i natt så ni kan juh inte ana hur trött jag är. Sussie är nere och köper frukost på affären, så jag passade på att blogga.

Vi ska gå runt och kika lite på stan sen åka iväg och handla lite mat. Men jag ska inte köpa något för jag ska vänta till jag och jennifer åker ner till stockholm =). Kram

sentsent

ojoj nu vart det flera timmar försent i säng. Ska upp vid 9 och åka in till stan. Så jag läser bloggarna som jag följer på bloglovin och det är inte nårga =P Men jag gillar att läsa bloggar. Sen ska jag allt sova. GOdnatt

100 besökare idag =P

Det går verkligen upp och ner för min besöks mätare men idag har det kommit på 100 gränsen =P


Klar =P

Hello!

Nu har jag duschat och grejat. Och första gången jag provade Veet hårborttagningsgelen och den fungarade super bra. Fick dort allt stubb på bena. Så den rekomenderar jag. Men en viktig sak är att läs hur du ska göra innan så det inte blir fel. =)

Jag kikade in på kissie´s blogg och hon söker en BFF =P. Alltså en ny bästa vän. Funderar på att skriva in till henne för skoj skull =P. Fast jag diggar hennes blogg som fan XD.

Senare så ska jag ut och träffa mimmi och emelie, dom ska bada men inte jag för nu har jag smort in mig och gjort hårinpackning så jag har ingen lust. Juste jag kan inte ta på mina lösnaglar idag heller, för jag ska rida några dagar i veckan i 2 veckor nu så då kan jag inte ha dom på mig =/. Aja det får bli efteråt.

Panik

Hejsan!

Jag fick lite panik för vi skulle åka och rida helt plötsligt =P och det visste inte jag något om, för jag tänkte juh börja med fotbadet men det fick jag inte =P. Men ridturen gick jätte bra ia allafall =)

Jag ska försöka att lägga in bilderna nu igen men jag vet inte om det kommer funkar. Blir så jävla sur på den när inte bilderna kommer in på datorn. Hoppas att det funkar.!

Nu ska jag käka lite och sen hoppa in i duschen, vill juh inte gå omkring och lukta häst =P. Och fotbad =). Jag ska även prova Veet hårborttagningsgelen som jag köpte för ett tag sen. Kram

Jävla skit

Jahapp nu kan jag inte lägga in bilder igen då =/ så ni får se vad jag har i mitt badrum senare eller imon beror på när jag får in bilder =P

Godmorgon

Godmorgon!

Jag vaknade för ungefär en 40 minuter sen. Men det tog lite tid innan jag börja skriva här, skulle svara å komentarer och sånt =)

om ett tag så ska jag bada fotbad och greja lite med mig själv, en riktig hemma spa dag ska jag ha =). Kommer även visa vad jag änvänder för produkter vardagligen =). Och självklar vad jag kommer att änvända idag. Men det inlägger kommer längra fram på dagen =)


Typ 4 år gammal bild =P

Skav =/

Ja det här var juh verkligen toppen ! ELLER INTE! Jag har fått skavsår utav mina mya skor. Harat igentligen nya skor eftersom dom inte är ingådda.



Men det är juh tyg skor så dom går jag nog ut på ett kick.

Hiss/Diss lista

Har sett på ett antal bloggar att dom har hiss och diss lista, så jag tänke hänga med i trenden =P. Nu får ni se lite vad jag gillar och inte =P.

CAMILLA HISSAR!

Blondthår!
Vem älskar inte att vara blond igentligen? "Blondiner har roligare" sägs det =).
Om man inte vill bleka håret varje gång så köp Loreal Excellence creme "mycket ljusblond".
Den funkar jättebra nästan som när man bleker håret.

Alexander Skarsgård!
Hur snygg är inte han i hundtricket? Fett het. Snyggingar finns överallt =D


CAMILLA DISSAR!

Bill Kaulitz nya frilla!
Vad har han gjort med håret? Tycker verkligen att han inte passade i den frisyren. NEJNEJ! Gammla Bill var snygg, men nu? Nope!
 Lite skillnad eller?

Harembyxa!
Där tar det verkligen stopp för min smak. Gillar verkligen inte dom där byxorna. Ser ut som det har hänt en olycka i byxan när man har dom på sig. Men smaken är som baken! Alla kan inte tycka allt är fint.

Träna snart =)

Hello!

Nu är jag tillbaka efter allt tv tittande =P. Var massa olika filmer på tv idag. Bra filmer också.

Om ungefär 1,5 vecka ska jag börja träna kondition och lite styrka. Ska åka ner till gymmet med pappa 3 gånger i veckan till att börja med. Tränar ni något specielt? =). Skulle vara kul och höra vad ni tränar.

Jag tog av min lösnaglar idag men det kommer på nya imon efter jag har gjort allt jag ska, Städa rummet lite hade jag tänkt och bada fotbad. Jag fick juh hem en ny fotkräm så jag måste juh prova den =). Och i morgon kommer jag att visa er vad jag har i mitt badrum. Alltså vilka produkter jag änvänder. skulle det vara kul? =) Kram på er

Cocoo.se rabatt!

Jag får ge mina söta blogg läsare rabatt på Cocoo.se .

Ni får 15% rabatt om ni beställer på cocoo.se För att få rabatten så måste ni ange rabattkoden: bloggspecial
(Erbjudandet gäller till den 28 Juli 2009)

Så passa på att beställa nu när vi ger er 15% rabatt =)


Godzilla 2?

Jahapp jag fastnade för en film istället för att hoppa in i duschen. Men nu ska jag ta och göra det . =P

Jag tittade på Godzilla, det var år och dar sen jag såg den filmen. har det kommit en 2:a?

Duscha

Nej nu hoppar jag in i duschen  =P

Godmorgon

Godmorgon!

Nu har jag  vaknat upp, Det vart ändå inte så sent som jag trodde det skulle vara. Men ute är det fint väder än så länge. Idag vet jag då rakt inte vad jag ska göra. Vi får vell se!

Glöm inte att jag bjuder mina läsare 15% på Cocoo.se In lägget ligger längre ner. Där finns rabattkoden.

ÅÅÅ?

Nej nu vart jag fan arg på mig själv, jag skulle juh sova men då fastna jag vid datorn nu igen. ÅÅÅÅÅ, är juh skit trött och jag vill juh igentligen inte sova bort hela dagen imon heller. Men men. Godnatt eller ska jag säga godmorgon? =P


Bloggportalen.se

HAHA =D Ligger på en topplista på Bloppportalen.se Fortfarande men nu har jag gått uppåt för mig =P.



Förut låg kag på 14:de plats =P. Men visst det är juh "bara" på mest länkade i falun. Men jag är lika glad för det =)

Happy =)

Det var länge sedan man hade så här mycket pengar på kontot =P.
Det kanske inte är så mycket för er som har jobb eller tjänar pengar på annat sätt, men jag lever bara på mitt studiebidrag =P



Men dom här pengarna tar jag med mig ner till stockholm när jag och jennifer drar iväg. Och kanske lite till =) 

Rabatt åt mina läsare

Jag får ge mina söta blogg läsare rabatt på Cocoo.se .

Ni får 15% rabatt om ni beställer på cocoo.se För att få rabatten så måste ni ange rabattkoden: bloggspecial
(Erbjudandet gäller till den 28 Juli 2009)

Så passa på att beställa nu när vi ger er 15% rabatt =)


Nyheter från cocoo.se

Håll utkik på cocoo.se kommer massa snygga nyheter som dom hära armbanden bland annat =)
Söta läderarmband med guld nitar för 195kr/st


I love my blog armband 195kr/st


Sova

Hejsan!

Nu har det slutat blixtra ute så jag passa på att blogga lite. Kvällen började att vara trevlig men sen var den juh som den vart. Men det kan man inte spola tillbaka och förändra.

Vi var juh ner och badade, men det bärjade att åska få vi började att cykla hem och sen var det pys punka på emelies och deras cykel, så den fick helt punka. Och det började juh regna så in åt helvete så vi var dyngsyra när vi kom hem.

Och nu är jag alldeles så trött så jag ska lägga mig och sova och jag ska sova ända tills jag vaknar och jag hoppas det är länge =P.

Godnatt sötizar!


Sitter här...

3b202c1ac70248384db46ac389b602d4.png

Kolla varifrån!

Sitter här på balkongen med emelie och daniel. Vi badade men det vart ett snabbt dopp för det började ju åska . Det har nog slutat nu. Så innan jag lägger mig så bloggar jag om mitt internet funkar. Det gjorde inte det tidigare :( hoppas ni har haft det bra idag. :)


Samhällsvetenskap

Jahapp nu vet jag vad jag ska börja på till hösten!

Jag ska börja på samhällsvetenskaps programet. Jag kom in på det fast jag hade 95 poäng mindre än intagningspoängen. Men det är vell ganska bra ändå?. =P.

Ligger på 2:a reserv på Media och 10:de på mode/styling och 16:de på omvårdnad.

Lite senare ska jag iväg och bada med emelie och daniel. Dom ska vell dricka nån öl men jag ska sitta och titta på. Jag funderar på att bli nykterist på riktigt =P. Har ni haft det bra idag?

Glamour

Godmogron!

Eller kanske godmiddag, jag har varit vaken i en timme ungefär. Idag ska jag nog bara vara hemma känns det som, jag är lite täppt i näsan och har en klump i halsen. Hoppas jag inte blir sjuk igen. Det vill jag klara mig i från helst.

Men jag vart glad när pappa kom in med min Glamour tidning =). så nu har jag lite läsningt framför mig. Och kanske en sväng till badet för att svalka sig. Och ddet hade tydligen åskat i natt vid 4 tiden, men jag har inte hbört ett skit =P


Hejsan!

Hejsan!

Jag är helt galen i min naglar =P. Tycker om dom jätte mycket. Jag är fortfarande inte helt van vid att ha lösnaglar men det är mycket bättre än igår i allafall.


Titta vilka 2 snyggingar det fanns i bakrunden =P



Nu ska jag äta lite popcorn och titta på en film. Juste jag kom på att jag och jennifer tittade på "Vi hade i alla fall tur med vädret IGEN" Igår. Den var bra men jag var nog för trött för att skratta =P. Och jennifer satt och somnade en stund men sen "Tappa" hon huve så hon vakna.
 Och jag frågade henne: Sover du?
Jennifer: Nej då.
Jag: jo det gjrode du vell =P

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Nej, det är en jävla mygga här inne. Då måste jag jaga mygga innan jag kikar på film =/. Men nufår jag säga godnatt ctill er alla =)

Och 20 sekunder efter så dog myggan =P

Ni har vell inte glömmt?




När är det tävlings dags i bloggen! Första tävlingen också !
Det är 2 halsband från Ur&Penn + en gratis bio biljett som kan bli dina =)!

För att vara med och tävla gör du så här:
- Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg (Så det blir många som tävlar =).)
- Och länka till mig, så era läsare hittar rätt.

Efter ni gjort allt det så skriver ni en komentar i inlägget.
Då är du med och tävlar om dessa 2 halsband. =)

Glöm inte att skriva med er mejl så jag kan kontaka vinnaren efter tävlingen är avslutad.

Vinnaren kommer att vara länkad i ett inlägg =) 

PS. JAG SKRIVER EN KOMENTAR I DIN BLOGG OM DU HAR VUNNIT SÅ FÅR DU SKRIVA MED MEJLEN SOM SVAR. =)

KÄÄÄÄR

Jag tror jag vart kär, kan man bli kär i skor?


så jävla snygga 750 kr på scorett

Shopping


Skor 129kr på Din Sko


Lösnagelremover 40kr Från Åhlens


Mitt paket från nelly.com =)


Paket om oriflame
- Ansiktsmask
- Fotkräm
- consealer (Stavning?)

Kallt? =/

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Har varit och badat, det var jätte varmt i vattnet men verkligen inte på land =/. Uscha! vad jag frös men det vart bättre efter ett tag.

Jag och jennifer var hem till mamma och hälsade på. Oriflame sakerna hade kommit men det lägger jag upp i nästa inlägg. =) Det harf igentligen varit en riktig shopping dag idag =P. Vad har ni gjot idag? =)


Hemma

Hello!

Nu är jag hemma eftar att ha varit i stan idag igen. Men idag kom det med ett par skor hem. Lägger upp bild på dom senare.

Fy fan vad varmt det har vatir idag asså. Jag tror att jag höll på att dö i stan och på bussen hem. Så nu ska jag och jennifer äta och sen åker vi ner till tansen och badar skit länge. Nu orkar jag inte med denna värme, men man ska inte klaga för det är juh detta man har väntat på..

Hoppas ni har haft det bra idag =)

Hejsan. Nu...

0-16bc062664024d952d2b5c948a9b9dcd.png

Kolla varifrån!

Hejsan. Nu är vi vakna och är snart på väg hem till mig. Har ni haft det bra? :) bloggar när jag kommer hem :)


Till Jennifer

Hejsan bloggen!

Nu har jag badat färdigt. lika skönt i vattnet idag =). Snart så ska jag och jennifer åka hem till henne. Ska sova där i natt =) Och hon sa just att jag måste sova mellan hennes mamma och pappa XD haha nej då ett skämt.

Så det blir nog inte mer bloggande idag. så jag åter kommer imon. Puss på er =)

Drar snart

Hejsan!

Snart kommer jennifer hit, sen ska vi iväg och bada.  Det åskade tidigare idag, men inte så mycket. och det är lite synd för luften känns alldeles tjock och kvaft på nått vis..

Vad har ni gjort idag hitills? Jag har  juh som sagt varit i stan sen tagit på lösnaglar och käkat. =P
Nej nu kommer hon snat så vi får åka i väg och bada. Mobilbloggarf nog när jag är vid stranden =) Puss

Lösnaglar =P

Hejsan!

nu är jag hemma och har käkat =P. Vi träffade på några kompisar i stan i allafall =). Jag köpte lösnaglar fick lov att prova innan mina andra kommer med posten =)


Före


Efter =)

Jag blir nog besatt av lösnaglar nu då =P haha.
Får vell se om jag kan vara utan dom något XD


Vid 6 tidenåker jag och badar med mimmi och jennifer =). Hoppas att det är lika skönt i vattnet som det var igår. Men nu ska jag kika på t v lite innan jag åker i väg. Skriver ett in lägg innan kilar iväg. Pussar

Åskar

Godmorgon!

Jag har försovit mig lite och har lite bråttom för bussen går om ungefär 40 min. Men när jag vaknade så åska det här ett tag, men nu verkar det ha sluta i allafall. och det hade inte kommit nå post till mig heller =/.

Men nu måste jag göra mig i ordning, så jag hinner med bussen. Puss

OKej det hade inte slutat åska hörde jag nu

Sleep time!

Hello bloggen!

Nu ska jag alldeles snart sova. Och i morgon ska jag och jennifer till stan och träffa lite kompisar och kika lite i affärer också, kanske kommer hem med något men jag får hoppas på att jag inte fastnar för någonting för jag vill juh ha så mycket pengar som möjligt ner till stockholm.

åå det här suger, att lägga sig med blött hår. Det kommer inte bli kul när jag vaknar i morgon. Kommer att stå åt allt håll och kanter. Jag ska lägga 310 spänn på ett busskort också, känns juh sådär toppen =P. Menmen man vill juh inte sitta här hemma och ruttna heller.

Jag kommer att blogga innan jag drar iväg till stan. Så vi hörs i morgon. Godnatt =)

RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!