Godnatt

Nu är jag tillbaka efter en kväll med några kompisar. Vi hade trevligt som fan HEHE. jag är så himmla trött så jag måste gå och sova, ska upp tidigt och åka vidare till sandviken =P. Som sagt jag kommer inte kunna blogga i morgon, men på söndag kväll kommer jag nog hinna blogga lite om min helg =)
Godnatt

090529

Hej!
Jag har inte så mycket tid att skriva just nu men jag ska skriva lite om min dag.

Jag har vart i skolan och inte gjort så mycket igentligen. Och jag har varit på stan med pillan, handlade morsdag present till mamma. jag är mämligen inte hemma i morgon och på söndag. Så jag kommer inte blogga något i morgon och på söndag kanske skriver ett inlägg på söndag kväll.

Men nu ska jag fortsätta packa och göra mig i ordning ska ut och käka med ett par kompisar. Hörs!


Opps!

Ojdå XD!
Det förra inlägget vart lite långt men så blir det efter att man inte riktigt haft tiden en dag. det får ni stå ut med =P
Godnatt!


090528

Ja som sagt sorry för dålig uppdatering. Idag har jag varit i skolan och jag kom i tid JIPPI kors i taket. Min skoldag har varit tråkig, man blir på så dåligt humör när det regnar ute. Jag har setat med huvudet nere i A-kurs boken i matte i 3 timmar om inte mer.

När jag kom hem tog jag mig nått att äta vila lite sen vidare till stan och storhandlade. Vi var inne på City Gross, det butiken är jäkligt stor har jag tänkt på fast det inte känns så när man är inne. Det tar ungefär 1 timme att gå igenom där. Vi åkte förbi stallet på vägen hem jag fick lov att ta in en häst och byta vatten. OCh jag hade lite bråttom hem för jag skulle juh på kabare i skolan, min lille bror va med så då får man juh lov att åka dit och titta.

Så jag kom hem och skynda mig att byta om och fixa, sen åkte i väg. Dom var juh så duktiga dom små. Visst så små är dom vell inte men men för mig är dom små. Jag träffade också min gammla lärare som jag hade från åk 4-6.

Jag gjorde Smoothies för nån timme sen och det var så gott. Ska ta kort imon på ett glas med det i så ska ni får se hut gott det ser ut =D. (Om jag kommer ihåg det som sagt.) Nej men nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp till skolan imon, det gör jag nog garanterat för vi börjar 10 i morgon. SOVMORGON =D


Tjoho

Hejsan! Sorry för dålig uppdatering men jag har haft lite mycket att göra idag igen =PJag ska berätta om vad jag har gjort i dag i nästa inlägg.
 Jag har varit och handlat Värmeskydd till håret idag.



Den kostar mellan 40-50kr beror på vart man köper den. 


Hejsan!

Godkväll!
Nu sitter jag hemma i soffan och tittar på Grey´s Anatomy det är också väldigt bra. Ja ni vad ska man säga millan, jennifer och emelie var juh här. Och vi hade så kul, vi skratta åt allt och inget. Och millans moppe funkade inte så den står fortfarande kvar här.

Men nu ska jag gå och fortsätta att titta på tv.!


Lite shopping!

Nu är jag hemma igen, har varit i stan en sväng och handlade lite grejer =)

 
- Compact Powder från H&M 49,50kr
- Make-Up svampar från H&M19,50kr
- 3 par trosor från Gina Tricot 129kr


Snart kommer emelie och jag måste hinna göra mat innan. Jennifer och millan kommer också hit en sväng, hoppas att det blir trevligt. Men nu håller allt ting på spisen att bränna fast. Jag bloggar senare i kväll =)

Oväder

Gud vilket jävla oväder =(. Regnar och blåser som fan. Men det blir att åka in till stan en sväng. får se om jag hittar något =). Shopping är alltid fint när det är dåligt väder ute =P Hörs sen !


090527

Godmorgon!

Idag sov jag ganska länge som jag inte hade tänkt att göra men det vart så ändå. Jag skulle städa och greja idag, men jag tvättar i stället idag så får städningen komma tillbaka senare i veckan.

Senare kanske jag och en kompis in till stan och kikar efter nånting eller bara träffa lite folk. Vi får se om vi åker för det första =P. Men nu ska jag gå och fixa med tvätten.

Wellas hårinpackning

jo juste jag skrev om hårinpackningen igår också och jag kan säga att den är riktigt bra, håret blir mjukt och lent. Håret var väldigt lätt kammat efteråt. Den finns att köpa nästan överallt. Jag köpte den på en mataffär =P. Jag tror den kosta ca 30kr.




But now it´s bedtime for me!
(Vart det rätt? min engelska är dålig så ni får rätta mig om det är fel XD)


Dålig uppdatering

Det vart lite dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid eller orken just idag. Men jag kan juh berätta lite om min dag. Ja fört var jag till skolan men jag kom försent, jag vaknade och sen somnade om igen. ARG vart jag på mig säjlv för jag skulle juh verkligen komma i tid. Och jag gjorde sista delen i nationella proven engelska uppsatsen, det kändes bra skrev 3 sidor ungefär.

Jag har nästan bara slappat idag i gentligen men jag har varit så trött. jag kom hem efter skolan och titta på gammla topmodel och mat gjode jag =P. Jag har även tittat på Ugly betty och DHW det är 2 serier jag verkligen följer + Gossip Girl. så jag är upptagen med tv iallafall 3 timmar i veckan.

Och i morgon är jag helt ledig =D inga hemstudier eller nått utan helt ledig. Det känns verdigt skönt.


Nattinatti

Jag ska snart sova men jag tänkte blogga innan. Jag har även provar min nya hårinpackning och det visade sig vara väldigt bra och håret var väldigt lätt kammat, vi får se hur håret är i morgon för jag har fortfarande blött hår. Det var i allafall Wellas hårinpackning förr torrt och skadat hår hoppas att min hår blir bra nu då =)

Imon blir det skola och nationella prov. Önska mig lycka till nu då =). Godnatt

Hemma!

Nu är jag hemma igen, vi svängde förbi stallet sen vidare till affären. Jag handlade smör åt pappa och maku-up pads & hårkur åt mig =)



Jag ska prova hårkuren i kväll och se vad jag tycker om den. Vid 8 tiden ska jag ut och träffa emelie en sväng, och hon ska få berätta allt om sin helg på kryssningen. Det blir nog en trevlig pratstund och massa skratt som vanligt när vi ses. Men nu ska jag lägga mig och soffan och kika på nått kul på tv:n ..

090525

Hejsan!
Det var inge skola för min del i dag, hade allt mitt jobb hemma så jag tog en sov morgon i stället. Och jag har gjort klar engelskan nu också =). Idag blir det nog bara att ta det lungt och plugga lite till provet i morgon. Hoppas det går bra för då är jag godkänd i engelskan.

Funderar på att gå in på gina tricot nån dag ooch se om jag hittar något jag vill ha. Skulle behöva ett par till jeans faktiskt.

Snart ska jag åka och handla med sussie, kanske köper något vi får se. Skriver i senare igen =)

PALLA!!!!

PALLA ATT VARA ANOMYN DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


090524

Jag är helt slut efter en heldag i stallet, Men bra uppvisning och fick hjälpa till lite. Och för det fick man jätte god mat som inger hade gjort. Och en av hästarna var lite rädd för paraplyn =P. Men allt gick bra ändå. Och det kom en lite söt vovve också en basset som var 10 veckor gammal. Här kommer 2 bilder från dagen =).


Lilla vovven =)

Lettir (Passblandning av nått slag, han var lite rädd precis när jag tog kortet.)

Ska hoppa in i dushen och sen titta på en skräckfilm (Minns ej namnet).

OMG!!!!

Guuuud jag vart förälskad :O Titta på dom här skorna. Vad tycker ni? =D

Reebok: F/S HI Int från BRANDOS.se
Reebok: F/S HI Int från BRANDOS.se



Men nu ska jag sova så jag vaknar i morgon, jag har juh hela dagen bokad =P Bilder och annat kommer i morgon.


Ny Design!

Tack till min bror som har hjälpt mig med utseendet på bloggen!

Skriv gärna en komentar om vad ni tycker? =D

Godnatt

Jag ska vell berätta lite om min dag, jag följde juh som sagt med mamma in till stan och käka och handla. Sen följde jag med sussie och hämta hö och tittade när dom red på banan. Sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt. Bara slöat i soffan =P

Jag har inte tagit mig tiden att lägga in bilder på datorn heller från i går så jag ska vell göra det i morgon. Och i morgon så ska jag till stallet det är 10års firande så jag ska vell dit och hjälp till lite grann =).


090523

Hejsan!

Vi hade så kul i går kväll. Det var jätte trevligt. Jag och jennifer vaknade vid sju och var hur pigga som helst. Vi skratta hur länge som helst åt några saker från i går =P.

Snart kommer mamma och hämtar mig för vi ska åka till donken och äta, Perfekt bakis mat. och sen handla. Nu ska jag göra mig i ordning så jag inte ser förskräklig ut när jag åker i väg :P

Bilder från igår kommer in till kvällen!


Hello

Hejsan! Jag har haft fullt upp hela dagen sen jag vaknade =P. Följde med sussie till stallet och filma lite. Sen hem och hoppa in i duchen. Och nu vänter jag på jennifer sen ska jag sminka mig och vidare på 18 års fest =D.

Jag har inte riktigt bestämmt mig vad jag ska ha på mig men det kommer jag nog på snart. Nu lyssnar jag på musik och hög musik är det =D Party Party . är pepp för kvällen.
 
Seee you !

Nelly.com

Jag kikade in på nelly.com och såg denna sygga klänning från Ichi för bara 199kr

Klims Dress SEK 199, Ichi - NELLY.COM
Klicka här får att komma till nelly.com


Nu har jag lovat mig själv att sluta röka efter skolavslitningen, det har jag sagt ett bra tag nu så jag ska fan ta tag i det här nu. Vill kunna göra så mycket saker men när jag röker så kan jag inte det för det finna inga pengar till det.
Men jag har bestämmt mig för att sluta nu och jag ska verkligen klara det. Annars vet jag inte vad jag gör,

Men nu blire att glo på tv sen sen sova har hela morgon dagen fram för mig.

GRATTIS JOSSAN PÅ 18ÅRS DAGEN =D. (Torsdag inte fredag) =P

Hello!

Nu har jag tagit mej tiden att blogga lite =P. Ja vad har jag gjrt idag? jag vaknade halv 2 och har varit slö hela dagen tittat på film och gjort mat.

Jag var också hem till mamma en sväng och fick några bilder på vovvarna :D Det får bli en på Charlie sötnosen :D



Men nu ska jag snart sova, så jag blir utvilad tills imon :D Godnatt

Hejhej

Nu är jag hemma igen men jag har inte tid att blogga nått idag, så jag får åter komma i morgon igen.
Jennifer kommer snart och nu ska jag äta men jag skriver imon :D

ojojojojoj

stress, stress. måste skynda mig skriver mer när jag kommer hem =)

Vilken dag!

Ojoj vilken dag! Jag känner mig verkligen 70kg tyngre när jag åkte från mormor och morfar. Fick träffa lite släkt och det var väldigt trevligt. Jag har inte hunnit skriva nå engelska idag =/, fick lov att sätta mig vid tv precis när jag kom innanför dörren ungefär. Man vill juh inte missa Uggly Betty och DHW =D.

Och nu är jag så trött så jag tror att jag somnar med datorn på magen här i sängen. Tur att man har en Lap top så man kan ligga/sitta i sängen. Ne nu ska jag lägga mig och kika på nån film tills jag somnar så skriver jag imon. Godnatt

Dagens Outfit

Här kommer det jag hade på mig idag (eller ska man skriva igår =P.)


- Tunika/linne från Gina Tricot
- Midjebälte från Gina Tricot
- Shorts från Vero Moda
- Leggings minns ej
- Skinnjacka från H&M + mina svarta höga stövlar.

Helloo

Nu är jag hemma igen, väntar på mamma göra jag så att vi kan åka i väg. Idag har jag varit riktigt duktig i skolan jag har jobbat matte så mycket så det känns som jag aldrig mer vill se ett mattetal, och imon är jag ledig så nu ser jag fram emot att få sova hur länge jag vill i 5 dagar. Men jag blir inte ledig från skol arbetet för det, jag ska skriva klart uppsatsen om mig på engelska sen har jag fått i uppgift att skriva om nårga disneyfigurer. Och på tisdag ska jag skriva nationella prov.

På fredag blir det party =D, jag är bjuden på 18års fest. Jag ser verkligen fram emot det.
Men nu kommer mamma snart och jag ska hinna ta en cigg innan. GUD VAD JAG ÄR HUNGRIG, jag åt inte så mycket i skolan för att jag skulle få i min smörgåstårta och fika. Det kanske kommeren bild på dagen Outfit senare =D

090519

Godmorgon!

Jag ha med och blogga nu innan skolan, jag gick upp så tidigt så nu har jag tid att ta det lungt lite.
Ja vad ska man bblogga om en sån här morgon när man är så trött. Jo idag ska jag till mormor och morfar efter skolan, och dom bjuder på smörgåstårta GOTT =D.

Nej nu måste jag åter gå till att bli klar innan jag går till bussen.

Halens.se

Gud vad halens.se har fått fina kläder har nästan aldrig tänkt på att halens.se finns =P. Men nu har jag fått upp ögona och kikat in där några gånger och det finns riktigt fina kläder. som den här söta klänningen för 899kr


klicka på bilden för att komma till halens.se


Jag har tittat på både färjan och ballar av stål, även jobbar med min engelska uppsats (som ännu inte är klar =/.) Men glad är jag ändå för att jag har pratat med min kompis som jag inte har träffat på ett bra tag nu

. Nyss har jag smort in kroppen med body lotion från Oriflame som luktar så himmla gott. Ja jag har nästan bara Oriflame produkter men en sak ska jag säga att dom är väldigt bra, mycket bra produkter så gå till nån ni vet säljer Oriflame och kika i en katalog eller gå in på Oriflame.se

Men nu ska jag sova så jag kommer upp till skolan i tid och sen till mormor och morfar och äta smörgåstårta =D. 


Litet inlägg

Hello!

Nu hinner jag skriva ett litet inlägg, snart börjar ballar av stål det hade jag tänkt att titta på för det är juh faktiskt sista gången nu =P. Jag är nästan klar med engelskan i allafall det är ett stort +. och imon så kommer jag inte hinna blogga så mycket för förts ska jag till skolan sen åker jag iväg till mormor och morfar på kalas för morfar fyller år. Så man kan säga att jag har ganska fullt upp i morgon.

Efter ballar av stål så tänkte jag faktiskt prova min ny rengöring till ansiktet och fortsätta med  engelskan sen blir det att sova väldigt gott i natt. Det kanske kommer in ett inlägg innan jag ska sova får se vad det blir för roligt inlägg då ? =D

Shopping från Oriflame

Jag tog en liten paus med engelskan och åkte i stället hem till mamma det från Oriflame hade kommit.
Detta har jag beställt denna gång:



på bilden ovan är det:
- Handkräm med Lingonextrakt
- Rengöring till ansiktet med Druvextrakt
- Dag kräm med Druvextrakt
- Dusch tvål med lukt av aprikos och vitt te
- Parfymen SAGA

Men nu ska jag åter gå till Engelska arbetet och missa inte att i kväll klockan 20:00 är det Färjan, det ska jag se.

Cocoo.se

Mina favoriter hos cocoo.se
Dom är snygga och absolut inte dyra. Kanske beställer hem nån liten grej i slutet av månaden.



Jag fastnade för nitar och handojorna dom är grymt snygga, värt att gå in och kika på cocoo.se och kasnke klicka hem sig lite nya accessoarer. Gå in på cocoo.se


Godmorgon

Hejsan!

Jag vaknade i morse med världens huvudvärk så det vart en hemma dag för mig idag. Ursäkta att det inte vart nå uppdatering på heögen men jag har inte riktigt haft tiden till bloggen just då + att det har varit väldigt sena kvällar. Nog om det nu. idag måste jag göra klart engelskan ochså =/ TRÅKIGT. Men det går nog fort. Ha det bra så länge =D

Jag satt precis inne på nelly och tittade på lite kläder och självklart måste man vell kanske kika in på rean =P Och jag vart kär på en gång när jag såg byxorna från WESC för bara 199kr i stället för 1099kr. Så jäkla snygga.

Eve Grimy Jeans SEK 199, WESC - NELLY.COM
Klicka här för att komma till jeansen på nelly.com.



090515

Godmorgon!

Då var det fredag igen, veckorna går ganska fort ändå. Snart är det sommarlov så man slipper allt med skolan att göra. Snart så ska jag följa med en kompis till stan kommer inte riktigt ihåg vad hon skulle göra men jag kanske kikar in på gina och se om jag hittar nå fint som jag kan köpa sen.

Och jag är jätte glad igen mitt öga gör inte ont och är inte svullet idag :D. Men nu ska jag ut och tända morgonciggen och sen hoppa in i duschen och vidare till stan :P



Dag/Kväll och godnatt =P

Hejsan!

Idag har jag vart med jennifer ungefär hela dagen och mitt öga är mkt bättre nu men i morse när jag vakna trodde jag att nån hade slagit mig det var så himmla svullet. Jag och jennifer har vell inte gjort så mycket idag mer än att vi titta på gammla top model och följa med sussie till stallet en sväng.

Efter jennifer åkte hem så satt jag och kika på lite tv sen förslyttades jag och alla andra till köket och prata om allt och ingenting. så nu är jag jätte trött och ska lägga mig. Och vi har studiedag imon och jag kan sminka mig imon :D för mitt öga är så pass bra :D SÅ JAG ÄR JÄTTE GLAD

Godnatt



090514

Godmorgon!

Jag vaknade för ungefär en kvart sen, trött är jag fortfarande. Snart kommer jennifer hit, det var ett tag sen vi hittade på något =P. Det blev inge skola för mig idag heller för svullnaden i ögat har inte lagt sig.

Skriver mer sen

HAPPY TIME





Jag säger bara det prova Nivea´s nya Body lotion. Den både luktar gott och är bra.
Med Bambu Extrakt och en fräch doft av apelsinblomma, för normal till torr hud.
Värt att köpa =)



Godnatt

Nu är jag tillbaka efter att titta på Grey´s Anatomy. Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu men kan juh berätta om min dag lite grann.

Jag Vaknade vid 12 tiden efter 12 timmars sömn det behövdes verkligen, och jag märkte att jag hade väldigt ont i ögat så jag frågade mamma, Men det var inge farligt kommer att gå över om nån dag. Och jag har varit så duktig i dag :D Jag har bara rökt 5 CIGG PÅ HELA DAGEN =D. Jippi till mig.

Jag var även och tittade på mammas nya lägenhet, Den var mysig och jag tror att dom verkligen kommer att trivas där. Nu funderar jag på att lägga mig och kika på Fråga olle efter det slutat så ska jag titta på Sex and the city, men fört måsta jag kolla när det börjar XD. 

Godnatt

  

Startat bloggen igen :D

Nu är det ungefär 1 månad sedan jag bloggade. Men nu ska jag börja igen. =)
En del mode och massor om min vardag kommer det att bli. Skriver ett inlägg innan jag ska sova. =)


RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!