Söndag 21/12 - 08

Det vart inget skrivande igår.

Men jag var på fest i alla fall. Det var skojj, mkt folk .
Ja idag vakna jag kl 1, sen ringde jag jennifer och prata med hon lite sen kom hon hit en sväng.
Jag va hem till mamma en stund, och nu ska jag vell gå och träffa emelie och mimmi ett tag.

Fredag 19/12-08

Jag försov mej idag vaknade inte av klockan fast jag vakna först vid 10 tiden sen somna jag och och vakna halv 12.
Jag följde med mamma till stan och handla lite var nyvaken och jävlig =P. Så jag kom hem för ett tag sen satt mej vid datorn och skriver på bloggen.
Senare idag ska jag till stan ska åka hem till daniel med jennifer och marita, men det kommer säkert några fler.
Jag skriver mer om det imorgon. Men nu ska jag göra mej i ordning och fixa lite annat. så skriver jag senare eller imogron.

Tosdag 18/12 - 08

Det vart lite sent skrivet idag.

Men idag har jag vart i skolan och bakat peppeerkakor med jenny och anders det fanns juh tre hela degar kvar så vi tog en var. Det var gröt till mat och det är juh skit äckligt, så jag följde med mickis anders och linda med upp till pizzerian. Jag och jenny fick dela på en tacomacka =D. Vi fick sluta tidigare =).
Åkte hem till mamma och va där ett tag. Hade beställt lite från oriflame så jag fick med mej :
- Shampo som luktar cocosnöt
- Penna som döljer finnar eller annat
- En ansiktskräm
- En fondation


(Bilden tagen efter att använt shampot.)

Sen kom pappa och Sussie och hämta mej. Vi åkte till stan och handla lite. Hemma sen så gjorde jag inte så mkt bara titta på tv och tog det lungt. Jag och Sussie titta på en film från 1968 om två 17 åringar som inte hade nå hem och drack jämt och knarka, Eller film ska jag inte direkt säga det var en dokumentär. Den var alltså sann, intressant film, men hemsk. Det finns 3 "filmer" men vi såg 2. Efter det vart det att se på bonde söker fru och sen hoppa in i duschen och prova nya shampot det lukta jätte gott och var bra =D. Lika ansiktskrämen. Gonatt

Onsdag 17/12 - 08

Idag har jag varit i skolan vi har pysslat och bakat pepparkakor på förmiddagen och tittade på mamma mia på eftermiddagen. Sen var jag hem till mamma en sväng och lämnade kakorna och nejlika apelsin grej.
Efter det följde jag med pappa till stallet för han skulle mocka åt hästen. Fick pannkakor hemma =D pappa tyckte att jag skulle äta ärtsoppa. Fy fan det är då äcklingt....
Snart ska jag nog ut och träffa marita en sväng får se vad vi hittar på =D Det var länge sen sist

Dagens Outfit 16/12-08



Topp/tunika: Wear It
Leggings: H&M

Tisdag 16/12-08

Det vart inget skrivande igår, det beror på att direkt jag kom hem från skolan så somna jag var så sjukt trött.

Måndag:
Idag var jag i skolan och har varit vaken hela natten för jag inte kunnat somna. Jag somna på varje lektion fast det var vell kanske bara i några minuter. Men dom 2 sista timmarna tittade vi på "Elf" och jag kanske såg 15-20 minuter sen somna jag och vaknade precis när den var slut. Det var inge god mat idag, ihop klibbade spaggetti som dom hällde vatten i =S.
När jag kom hem så slockna jag på en gång. sen ringde emelie och väckte mej vid 8 så jag gick ut och tog en rök med hon. sen gick vi in och titta på nån film. Kommer inte ihåg namnet men den var riktigt bra =D.

Tisdag:
Idag vakna jag vid 12 tiden så jag har sovit typ 12 timmar inatt, Det var skönt. Ja vad händer idag?.
Jag ska bara plugga engelska. Jo just min lärare tycker att jag ska göra NP vecka 8 redan =S. Jag tror inte jag kommer att klara det då. Men om jag pluggar på så kanske jag klarar det.
Alltså vad fan händer på nyår??? JAg vet att det är ett bra tag dit men men.

Nee nu måste jag börja plugga. skriver kanske sen om jag har nått att skriva om =P..

Gratisbio.se

Jag är medlem på gratisbio.se det är en väldigt bra hemsida och man kan få va med om attt vinna massa fina saker.
 Man kan även samla poäng och få gratis bio biljett och presentkort.
Jag har tyvärr inte varit medlem så länge så jag har inte kunnat samlat ihop så mkt poäng än, men det är på full gång snart är jag uppe i en bio biljett =D.

Jag tycker även ni ska bli medlem så jag lägger ut länken
Länken: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=101652

Dagens Outfit


Lördagens Outfit




Linne: JC
Tunika: Gina Trico
Jeans: Wear it

Söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt. Tvättat kläder och städat rummer lite. Jag har vell legat mest framför tv idag, så jag har vell inte så mkt att berätta =P. Imorgon blir det iallafall att gå till skolan, det var juh faktiskt länge sen nu =/, saknar alla i klassen. Men nu ska jag gå och titta klart på sanningens ögonblick =D..

Fredag!

Idag vakna jag vid 11 tiden. Jag blir så trött av medicinen jag tar på kvällarna. Men jag kånner mej mkt bättre i hostan och förkylningen håller på att försvinna. så det blir att ta det lungt i helgen, så jag inte blir sjuk igen. Så på måndag blire att gå till skolan som jag inte har gjort på 3 veckor.  Har vell inte gjort så mkt i dag bara vart hemma och slappat. Mamma sitter i köket och slår in julklappar så jag får inte vara där =P.
Skriver imon =).

Onsdag

Idag är det onsdag och är inte frisk än =/. Men jag var till doktorn i går det gick bra, fick en medecin jag ska ta på kvällarna. Hon pratade om rökning också. Jag måste sluta röka sa hon annars kan din astma bli värre och massa mer. så det kommer bli så att jag får lov att sluta. Men det har jag tänkt ett bra tag.

Har nyss varit ut och kissat båda hundarna. är hundvakt åt den lilla, ludde han klarar sig själv men han måste juh också kissa =P. så nu ska jag gå och äta lite frukost och vänta på att mamma ska komma hem. Ha de bra =)


Tisdag

Vaknade för ca en timme sen för doktorn ringde upp. Jag ska få komma dit 14:15.
Så jag måste skynda mej att göra mig i ordning så får vi se vad dom säger. Hoppas jag får nån medecin så jag blir frisk.
Men nu måste jag gå skriver senare idag.

Måndag!

Igår gick jag och träffade mickis vid typ halv ett i natt. Kunde inte vara inne för jag hosta för mkt. Då gick jag till mamma och sov där i stället för jag var lat och inte orkade gå hem till pappa igen. Vaknade vid typ halv 10 tiden av att mamma ringde hon hade åkt i väg med ludde till djursjukhuset. Jag gick vell upp för att titta vart charlie hade lagt sig, men jag hitta han inte gick runt flera gånger och titta. Men så låg han under mammas säng =P. När mamma kom hem mådde inte ludde nå bra =/. han har nog väldigt ont i tassen.

Jag satt mej och titta på mamma mia den filmen var faktisk bra har tänkt att se den men har inte blivit så men idag vart det så =P. Jag träffa mickis igen ett tag innan jag gick hem vi prata lite. Nu är jag hemma hos pappa och sitter i mitt stökiga rum. Vill städa men får se om jag pallar det.... VILL BLI FRISK.. Antagligen gå till doktorn imon.

Söndag

Har vaknat flera gånger i natt pga av min jävla hosta =/. Kommer vara hemma från skolan imon med och om det inte blir bättre måste jag ringa doktorn på tisdag. Idag har jag varit hos mamma jag sov där. Har vell inte gjort så mkt igentligen. Lille charlie är då en riktig tuffing, han e juh så sööt. Har tagit lite bildet på han.

Vid 6 tiden träffa jag emelie ett tag för hon skulle gå hem till sin pappa. Vi prata vell ett tag. Sen gick jag hem och tittade på Gossip Girl och Andra avenyn. Och snart ska jga försöka sova. Hoppas att inte jag vaknar nått inatt.


Charlie


Charlie sover


Ludde


Lördag kväll

Är hemma hos mamma nu. har vart här ett bra tag. när jag kom hit var min moster kicki här och hons kille här dom kom förbi för att titta på valpen. sen har jag och min lillebror vart ner på affären och köpt godis, men det var inge gott.  har tittat på tv och inte gjort så mkt. snart ska jag ut och gå med sandra en sväng tror jag om hon hör av sig...
ÅÅÅÅÅÅ JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ MIN JÄVLA HOSTA!!!!!!!!. om det inte blir bättre på måndag då ringer jag doktorn så dom får ge mej medecin så jag blir bra nån gång.


Lördag!

Igår var det nog den bästa dagen i år. Fast det dåliga va att jag sov så jävla dåligt pga hostan.
Mamma skicka sms och sa att en valp skulle komma hem till oss. så jag åkte dit på en gång. och väntade på att valpen skulle komma. Den kommer från en uppfödare i norrland nån stans. Charlie fick han heta :D han e skit söööööööt (det kommer bild på han sen.) Och sen ringde pappa och sa att min nya dator hade kommit :D. Kan dagen bli bättre?. Ska snart hem till mamma och ta lite bilder och umgås med båda hundarna.

Vecka 49

Veckan är juh inte rikigt slut än men jag skriver om hela vekan iaf.
På söndagen vart jag sjuk, Förkylning och en jävla hosta =/. Så har det vart hela veckan, i tisdags hade jag feber.
Men idag är det mycket bättre men jag ska va hemma från skolan imon också så att det inte blir värre. så får jag se om jag orkar göra något i helgen i så fall skriver jag om det

RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!