Lindsay Lohans nya läppar!



Vi såg Lindsay Lohan igår kväll i West Hollywood efter att hon ätit middag med några vänner. Gissa om vi blev förvånade när vi såg hennes galet putande läppar, var kom de ifrån? Hon måste ha gjort som så många andra i Hollywood och förstorat de. Eller vad tror du?

(Text & Bild: Posh24)

Shoppat

Ni får ursäkta att bilderna är lite suddiga och mörka men jag har dåligt ljus i rummet :P


Linne från Gina Tricot 129kr

jeansleggins från Gina 179kr

Lite snått grån H&M

Body Lotion 60kr på kicks

Filmen män som hatar kvinnor. (Såg den nyss, skitbra film! )

Och sen köpte jag en läpppiersing!

 


Gissa vem Miley dejtar?



Det är inte lätt att hänga med i svängarna när det gäller Hannah Montana-stjärnan Miley Cyrus kärleksliv. Först gjorde hon slut med sin kille, modellen Justin Gaston, som hon varit tillsammans med ett bra tag. Därefter sågs hon med sitt ex Nick Jonas och kort därefter med kollegan Liam Hemsworth som vi berättade om i förra veckan. Men hon har även setts på dejt med skådisen Carter Jenkins. Så visst blev vi förvånade när vi igår såg henne tillsammans med Justin igen. Vad ska man tro?

(Text & Bild: Posh24)

Hemma

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, jag handlade inte så mycket i stan men jag hittade lite smått. jag visar er det senare för just nu så orkar jag verkligen inte :P. Jag ska lägga in bilderna på datorn och fixa lite senare ikväll.

Nu ska jag läsa lite bloggar och käka lite mat!

till stan

Om ungefär en halv timme går bussen. Men jag är klar och allting, så nu väntar jag bara på emelie. Ses efter stan :D !

 

 


Kim Kardashian och Ciaras hektiska kväll i Hollywood!



Kim Kardashian
har haft en ganska hektisk helg verkar det som och har setts ute på stan i Hollywood varje kväll! Igår var hon först på Millions of Milkshakes med sin vän Ciara för att komponera en alldeles egen milkshake och sen de två vännerna sig ut på stan för att äta middag!

(Text & Bild: Posh24)

Tyra Banks förlovad?!



Är supermodellen Tyra Banks förlovad?! Den forna Victoria's Secret-modellen och programledaren för Top Model lämnade restaurangen Little Next Door igår med något som var misstänksamt likt en förlovningsring på fingret! Med på restaurangen var även hennes pojkvän John Utendahl samt hela hennes familj! Verkar ju onekligen som om det vankas bröllop!

(Text & Bild: Posh24)

090831

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från vårdcentralen, har varit där och tagit prover. Det gick bra faktiskt :).
Senare åker jag och emelie in till stan och shoppar lite grann, får se vad jag hittar för skoj. Vi ska även träffa louise :).

Men nu ska jag börja att göra mig i ordning så jag kommer in till stan snart.

17 år nu då :P

Hejsan!

Det blev inte så att jag hade tid att blogga idag :P. Jag har fira min födelsedag idag, jag har fått lite presenter, som jag visar er i morgon för nu är jag så trött.

I morgon så hinner jag inte åka till skolan för jag ska ta massa prover inför operationen. Och sen efter det så ska jag in till stan och shoppa lite grann.

Godnatt

Party

Hejsan!

Nu går vi på party.


Jordans nya kille håller henne i toppform!



Jordan, aka Katie Price, är i toppform och det har hon nya pojkvännen Alex Reid att tacka för. Alex är "cage fighter" och de träffades genom Jordans nyvunna intresse för kampsport. Han är även Jordans tränare och visst verkar han ha gjort ett bra jobb! Kolla in hennes kläder och accessoarer, hon verkar ju vara väldigt seriös med detta!

(Text & Bild: Posh24)

DJ AM hittad död i New York!

Nicole Richies ex DJ AM, eller Adam Goldstein som han heter egentligen, hittades död i sin lägenhet i New York igår eftermiddag. Omständigheterna kring dödsfallet är ännu oklara men enligt TMZ så hittades droger i sovrummet. Goldstein blev 36 år gammal.


(Text & Bild: Posh24)
(Källa: TMZ)


090829

Godmorgon bloggen!

Har nyss vaknat ungefär, men jag är fortfarande trött. Och snart måste jag börja att fixa med smörgåstårtan, men just nu så orkar jag verkligen inte. 
 
Det är jäklit surt att det inte går att instalera msn på denna dator :/. Aja jag ska prata med dom i klassen på tisdag. Jag ska inte till skolan på måndag för jag ska ta lite prover.

Ikväll blir det party :), dom ska fira mig för att jag fyller år i morgon.!
Men nu ska jag försöka vakna till och sen ordna med smörgåstårtan.

Godnatt

Nej nu går jag och lägger mig Godnatt!

Oriflame

Jag fick hem varor från Oriflame idag ochså :)


Krämig ögonskugga som blir glittrig typ! jätte fin på party :P


Ljusrosa läppglans som luktar jätte gott

23:42

Hejsan!

Jag har varit ut och gått med Sandra en sväng, hon skulle ut med sin hund så jag följde vell med :). Vi gick förbi Ullis en sväng och hade en trevlig pratstund. Och jag kan juh säga att det var då inte tort ute, fy fan vad det regna kan jag säga.

Och just nu sitter jag och äter lite glass :). Jag unnade mig en Ben & Jerry glass. Den var faktiskt god, man jag ville ha en annan smak igentligen Men den fanns juh så klart inte.


Så här ser man ut i håret efter en promenad i renget :P

New York bjuder på kändistät nattshopping!



Om du gillar att shoppa kan det vara läge att bege sig till New York den 10 september! Fashionistas som Ashley Olsen, Sarah Jessica Parker och till och med Vogues chefredaktör Anna Wintour kommer att vara på plats när alla dina favoritbutiker kommer att vara öppna till midnatt! Dessutom finns en bra tanke bakom initiativet. Modeindustrin i New York behöver lite draghjälp eftersom lågkonjunkturen har gjort många arbetslösa.

(Text & Bild: Posh24)

Gulligt Block !


Gulligt Hello Kitty Block =)


Bjuder på denna :P Testa bara webkamran. Ser ni några snyggingar bakom mig eller? :P

Nu kommer det bli mer bilder i bloggen kan jag lova :D

Dags för bröllop Anne Hathaway?



Oscarsnominerade Anne Hathaway och pojkvännen Adam Schulman har kilat stadigt i snart ett år. Vi såg dem igår ute på en romantisk promenad i SoHo, New York, medan Anne tog en paus från filmandet av nya filmen Valentine's Day. Kanske har de inspirerats av filmen för det ryktas nämligen att de har förlovat sig och planerar giftermål. Fast det är klart, vi ser ingen ring på Annes finger...

(Text & Bild: Posh24)

Britney tar en paus från Jason!



Samtidigt som ryktet går att Britney Spears är förlovad med sin pojkvän och manager, Jason Trawick, sprids nu annan information som tyder på att det inte längre är lika hett mellan dem båda. Britney är just nu i New York med sin turné och Jason är tillbaka i Los Angeles. Hon ska ha bett honom om en liten paus för att få tid för sig själv och sina barn. Så det var precis vad Jason gjorde. Han sågs ute igår kväll festandes med en massa tjejer. Är detta början på slutet?

(Text & Bild: Posh24)
Källa: OK!?

090828

Hejsan!

Det vart sen bloggning i dag också :p sry. Just nu sitter jag vid min nya dator :D. Vi fick våran skoldator idag, så nu kommer jag kunna blogga på dagarna också. Och den har webcam, så nu blir det enklare att ta lite olika bilder också istället för att använda mobilen.

Jag kom nyss hem typ, har varit och handlat till min smörgåstårta som jag ska göra i morgon. Fyller mänligen år på söndag :D. Happy fyller 17år :P. ingen ålder man vill fylla precis men men det är juh som det är :P. Jagf köpte ett nytt block också men det visar jag upp senare. Ska prova camen :P ¨

Men nu ska jag gå och hjälp till med maten.

Desperate Housewives bjuder på fler skandaler!



Snart är det dags för Desperate Housewives Teri Hatcher, Marcia Cross, Dana Delaney, Felicity Huffman och Eva Longoria att synas i en ny säsong av de populära TV-serien igen! Denna gång har filmteamet lovat att det ska bli mer spänning än någonsin eftersom det inte har avslöjat vems karaktär som gifter sig med Mike Delfino, Teris eller Danas? Det ryktas även om en chockerande bråk som höll på att knäcka hela filmteamet under inspelningen. Ja ja, vi ska inte bjuda på alla skandaler än..

(Text & Bild: Posh24)

23_49

Hejsan!

shit vad jag har skrattat alltså :P. har väldigt bra humor idag. Jag tittade på Scary Movie 3. Hahah. Jag ska bara titta klart på Seinfeld sen ska jag sova. Så godnatt =)

Lilo återförenas med sin pappa!



Stackars Lindsay har haft en traumatisk vecka med vad som ryktas ännu ett uppbrott från flickvännen Samantha Ronson samt ett inbrott i hennes hem i Los Angeles. Så det är nu naturligt att hon vill ha stöd av sin familj. Lindsay och hennes pappa Michael Lohan har dock inte alltid kommit så bra överens. Michael har bland annat aldrig accepterat Lindsays förhållande med Sam.. Igår verkar det dock som om de var sams igen. Vi såg nämligen far och dotter Lohan shoppa ihop i West Hollywood och Michael köpte en diamantring till Lindsay! Dåligt samvete?

(Text & Bild: Posh24)

Söt topp

Emily Shirt SEK 349, Kaffe - NELLY.COM
(Klicka på bilden)

Söt topp från Kaffe 349kr finna på nelly.com

Adrian Greiniers mystiska dejt?



Det var bara för några dagar sedan vi såg Entourage-stjärnan Adrian Greniers flört Ashley Greene från Twilight-filmerna mysa med sin motspelare Xavier Samuel. Nu verkar det som om Adrian inte vill vara sämre utan han har också hittat en ny dejt. Vi såg honom nämligen med denna vackra, blonda tjej på trendiga restaurangen Morandi i New Yorks West Village. De två såg mycket flörtiga ut och vi tror att hon måste vara ett stort fan då hon avslutade dejten med att ta en bild av Adrian. Eller? Någon som känner ingen denna dam?

(Text & Bild: Posh24)

Spencer Pratt jämför Heidi Montag med MJ!?



Vi vet alla att kärleken kan vara blind ibland.. men för Spencer Pratt måste den vara döv också! Under en intervju med MTV sa Spencer nämligen att hans nya fru och The Hills-kollega Heidi Montag (Pratt) är den nya, moderna Michael Jackson! När reportern påminde Spencer att värna om Michaels död sa Spencer: "Jo fast det är som om Michael Jackson, som är i himlen nu, ha skickat ner sin ande till Heidi och det är därför hon sjunger så fantastiskt bra!" Vi skulle inte tro det Spencer!

(Text & Bild: Posh24)
(Källa: X17)

19:21

Hejsan!

ursäka för sen uppdatering, jag försökta att mobilblogga men det gick inte fram. men jag har varit i skolan idag i allafall. och vi hade textil lektion och form & Design. det var ganska kul!

Sen åkte jag till stan och köpte sudd och träffa massa människor som jag inte har träffat på länge! Men nu ska jag läsa bloggar och fixa andra saker.!

Kelly Osbourne stormad av fans!



Nu när rockprinsessan Kelly Osbourne kommer vara med i Dancing with the Stars kommer hon vara ännu mer jagad av media än vanligt, och det verkar som att hennes fans redan blivit fler och fler! Inspelningarna har påbörjats och utanför studion i West Hollywood där hon tränar med sin partner och danslärare har fotografer och fans redan samlats för att få en glimt av stjärnan och hennes nya vältränade kropp. Stackars Kelly kunde knappt ta sig ut för alla fans som ville få autografer!

(Text & Bild: Posh24)

23:13

Hejsan!

Nu har jag tittat klart på true blood, och den serien verkar väldigt bra och spännande. Ska nog följa den serien om jag har tid och ork. Nu hade jag tänkt att lägga mig och se på en film, är skit trött. Men det som är väldigt bra är att jag börjar 10:15 i morgon. så jag får lite sovmorgon :D.

Godnatt

Taylor Momsens rockiga gener!



Gossip Girl-stjärnan Taylor Momsen tog en paus från filmandet för att få lite kvalitétstid tillsammans med sin mamma i West Village, New York. Vi förstår ju genast var Taylor fått sin känsla för stil ifrån - sin mamma! De såg nästan ut som systrar när de gick runt för att shoppa nya coola kläder att fylla sina garderober med! Båda två hade dessutom supersnygga skor! Rockstjärnestilen ligger tydligen i generna...

(Text & Bild: Posh24)

21:31

Hejsan!

Nu har jag tittat runt lite på olika kända bloggar, men jag tycker fortfarande keza har den bästa bloggen och kissie kommer efter. Visst hon är bitch! Men det är juh inte hennes riktiga ja, man kan ungefär säga att hon är en skådespelare :P. Tycker hon är frän.

Och snart börjar True Blood på Svt som jag ska se, men först så ska jag ut och röka en sväng.!
True Blood börjar 22:00!

Hjälp? :)

Vilket tycker ni är snyggast? Uppvikta (går ända upp på låren) eller vikta (Uvanför knät)


Så?


Eller så?


Usäkta mina feta lår XD!

Ugly Bettys nya jobb?



Stackars America Ferrera! Hon får spela alla möjliga typer av galna scener som Ugly Betty i TV-serien med samma namn! Vi såg henne i New York iklädd en varmkorv-kostym med indiska ansiktsmålningar? Hennes motskådespelare Michael Urin fick ha på sig varmkorvens bröd-kostym.. inte så kul det heller! Vi kan nu inte vänta att se dessa två lyckats byta sina glamourösa modejobb mot detta!

(Text & Bild: Posh24)

Miley Cyrus nya dejt!!



Hannah Montana-stjärnan Miley Cyrus återförening med exet Nick Jonas varade inte länge! Miley är nu tillbaka i LA efter att ha spelat in sin nya film The Last Song och hon har redan setts träffa en ny kille! Miley gick nämligen till en Kings of Leon-konserten i helgen med tonårsstjärnan från filmen Aliens in the Attic, Carter Jenkins! De två har dejtat tidigare, strax innan Miley träffade exet Justin Gaston, så det ser ut som om romansen är på G igen!

(Text & Bild: Posh24)

18:50

Nu har jag tittat klart på filmen, och jag säger bara det :D dom är så grymt snygga :D (Tvillingarna). ååå vill se dom live!



Men nu ska jag kika runt lite på datorn och greja lite!

Gossip Girl Makeover: Chucks nya stil!



Den populära tv-serien Gossip Girl filmar nu scener från den senaste säsongen på New Yorks gator. Vi fick då se en av våra favoritkaraktärer Bad Boyen Chuck Bass som spelas av Ed Westwicks göra en snabb makeover! Den vanligtvis retro-älskande Chuck bytte hans perfekta preppy look till blå kostym, skjorta och matchande blå slips. Även hans tidigare slickade frisyr byttes till en kortare mer rufsig variant. Vilken Chuck föredrar du?

(Text & Bild: Posh24)

090826

Hejsan!

Nu är jag hemma! I skolan idag så gjorde vi inte så mycket igentligen bara gick igenom och sånt. Men på form & Design lektionen fick vi lära oss att rita en "människo kropp", min vart jätte ful förts men den vart lite bättre efter att jag ändrade och sånt.

Gud vilken jävla skit väder idag alltså. Bara regn hela tiden =/. Jag var hem till mamma efter skolen eftersom jag hade fått ett brev. Och jag vart skit glad när jag läste det :D. Att jag ska få operera mig den 24 september :D Ni kan inte fatta hur glad jag är alltså!

Nu ska jag läsa bloggar och sen sätta mig och titta på Tokio Hotel DVD jag fick hem igår :)

23:22

Hejsan!

Jag kom nyss ut ur duschen. Men jag kan berätta lite vad jag har gjort under kvällen. Jo jag åke till borlänge med pappa och invigde mina skor, är inte så van med att gå i högklackat så jag har lite ont i fötterna nu ja:P. Sen träffa jag Ronja en sväng eller ja en ganska lång sväng. Vi gick till mamma för jag skulle hämte min DVD film :D Tokio Hotel Tv - Caught on Camera! :D Så i morgon ska jag bära in min DVD-spelare i mitt rum och titta på snyggingar :D



Sen träffa vi lite mer folk, och jag blev upp äten av myggor! Shit tycker inte om myggor ett dugg. Jag kom hem och fastna för en film som var skit bra :). Kommer inte ihåg vad den heter.

Och nu ska jag läsa bloggar och sy ett par shorts (Klipte sönder mina byxor) sen lägga mig. Godnatt!

Mina nya =)!

 


Dessa skönheter nåt upp till låren, lite ovanför knäna. Och har 10 cm klack. Jätte snygga och sköna att gå i. Köpte dom idag på Scorett för 550kr. Älskar dom :D

Brangelina köper franskt slott för $45 miljoner!



Sommaren 2008, i samband med födseln av tvillingarna Knox och Viv, hyrde Brad Pitt och Angelina Jolie ett vackert slott i Frankrike. Hela familjen Pitt-Jolie förälskade sig snabbt i huset så i år är de tillbaka. Men de återvänder som ägare av drömhuset! Prislappen på "Chateau Miraval" hamnade på smått otroliga 45 miljoner dollar!! Men så får de också riktigt heta grannar, Johnny Depp och Vanessa Paradis. Brad och Angelina säger att de bara är ut efter ett "normalt" liv för deras familj. Och visst kan de säkert undkomma en hel del uppmärksamhet om de bor i Frankrike, men om det kan räknas som normalt att bo i ett slott är en annan sak...

(Text & Bild: Posh24)
(Källa: X17)

090825

Hejsan!

nu har jag kommit hem från skolan, idag hade vi form & desgin nästan hela dagen. vi fick rita och måla med vatten färg :P. Min vart inte så fin, det såg ut som en tre åring hade målat XD, jag har absolut ingen fantasi över huvudtaget. Aja det blir vell bättre det också.

och i dag har jag köpt ett par skönheter :D ojoj. Bilder kommer upp i ett inlägg senare (Om jag för över bilderna på datorn annars mobilbloggar jag med dom bilderna.). Men nu ska jag ta något att äta och sen promenera ner till mamma tror jag, för att visa mina nya skönheter :)

22:47

Hejsan!

Nu har jat tittat  klart på filmen, ojoj det var verkligen en gråt film. Om jgaa hade varit på annat humör så skulle jag nog stor tjuta hela slutet. Usch! Tycker inte om när filmer är sånna när jag är på gråt humör :P. Men sån tur var så va jag inte det idag.

Och nu ska jag läsa bloggar och lägga mig och tita på tv tills jag somnar. Och jag kommer inte att ha tid att blogga i morgon när jag vaknar, Om vi får våra datorer så uppdaterar jag under dagen om inte så bloggar jag mär jag kommer hem! Gondatt..

Ny Twilight-kärlek: Ashley Greene och Xavier Samuel!



Och vad är nu detta? Twilight-stjärnorna Ashley Greene och Xavier Samuel sågs mellan tagningarna på tu man hand. De flirtade helt klart med varandra så att de "bara är vänner" räcker inte här. Ashley har kopplats ihop med många heta killar i Hoolywood den senaste tiden, både Entourage-stjärnan Adrian Grenier och Gossip Girl-hunken Chace Crawford! Men kanske är det Xavier som är den rätte?

(Text & Bild: Posh24)

Kourtney Kardashians gravid-cravings!



Gravida reality-stjärnan och arvtagerskan Kourtney Kardashian gick i förra veckan ut med att hon väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Scott Disick och hon är redan i femte månaden. Nu när vi vet om det är det så självklart, men hon lyckades verkligen hålla det hemligt länge. Hon säger själv att hon gått upp 5 kg redan, men hon har försökt vara så nyttig som möjligt. När vi såg henne igår var hon dock sugen på glass....

(Text & Bild: Posh24)

21:47

Hejsan!

Just nu tittar jag på Incendiary en jätte bra film som går på tv1000 + one eller vad den heter :P. Det handlar om en otrogen kvinna som förlorar sin son och man under en fotbollsmatch av en självmordsbombare. Rekomenderar!

Men nu måste jag fortsätta att se på filmen skriver efter filmen!

Nya bästisar: Katy Perry & Taylor Swift!



Sångfåglarna Taylor Swift och Katy Perry är båda just nu i London där de uppträder och promotar sin musik. De båda superstjärnorna möttes upp efter en lång dag med TV-och radiointervjuer. De sågs på restaurang Hakkasan och det var tydligt att de trivdes i varandras sällskap. Men så har de också en hel del gemensamt. Båda har de på kort tid slagit igenom stort världen över. Nu när de uppenbarligen är goda vänner hoppas vi att de kommer samarbeta, det vore coolt!

(Text & Bild: Posh24)

Ursäkta!

Ni får ursäkta att alla inlägg kommer på en gång, men jag har inte alltid tiden till direkt efter jag kommit hem från skolan. Och idag kom jag hem och sen åkte iväg igen. Men det blir bättre bloggning när vi får datorerna i skolan, då kan jag uppdatera under dagen. Och då slipper allt komma på en gång! Så håll ut bättre tider kommer :P!

Christina Riccis nya sexiga kille!



Det var bara några månader sedan All's faire in Love-stjärnan Christina Ricci och hennes ex, komikern Owen Benjamin, bröt sin förlovning. Men Christina är redan tillbaka i matchen, nu med en riktig hunk. Vi såg dem båda hand i hand igår promenerandes i LA. Christina verkligen strålade och såg helt klart nöjd ut med sin nya kärlek vid sin sida. Vi vet ännu inte vem han är, vet du?

(Text & Bild: Posh24)

Catfight: Alanis Morissette och Scarlett Johansson!



Sångerskan Alanis Morissette har hamnat i bråk med Iron Man 2-skådisen Scarlett Johansson! Alanis är Scarletts mans Ryan Reynolds' ex-flickvän och nu planerar Alanis att skriva om honom i sin kommande bok. Hon tänker berätta om när det tog slut och hur hon kände sig när Ryan blev ihop med Scarlett. Detta gör Scarlett väldigt upprörd eftersom hon inte vill att något från hennes privatliv ska komma ut i offentligheten. Man börjar ju undra om Scarlett har nåt att dölja?

(Text & Bild: Posh24)
(Källa: Celebitchy)

Kungabarnen förlorar miljoner!



Ingen slipper undan finanskrisen, inte ens våra svenska kungligheter. Kronprinsessan Victoria, Prinsessan Madeleine och Prins Carl Philip har tillsammans förlorat 3,5 miljoner under sommaren. Kungabarnens värdepapper förvaltas av Gluonen AB, ett företag de själva äger. Vid årsredovisningen för 2008 i juni i år hade bolaget tillgångar på 16,4 miljoner kronor, en minskning från 19,9 miljoner kronor året innan. Bengt Telland, hovets ekonomichef och ansvarig förvaltare och vd för Gluonen, meddelar att det finns mer pengar på annat håll: "Bolaget ägs av kungabarnen tillsammans. Men det här är inte alla värdepapper de har. De har en del i enskilda depåer också." Detta enligt Expressen.

(Text & Bild: Posh24)

Sen uppdatering

Hejsan!

Nu har jag äntligen tiden att blogga. Idag i skolan fick vi göra ett bildkollage som visar vilka vi är eller vad det var :P, och skriva ett brev om oss själva. Men tyvärr så fick vi inga datorer idag heller. Men det kommer nog senare i veckan hoppas jag!

Vi fick även reda på att vi ska ha APU vecka 39 och 40. Och jag har redan fixat APU plats. Och gissa vart :D. Jo på Scorett, det kommer att bli skit kul. Jag som älskar skor också, shit det ser jag verkligen framemot. !

Och nu ska jag ta det lugnt ett tag, läsa bloggar och uppdatera lite grann här.


Godnatt

Hejsan!

Nu har jag ätit och massa annat så nu ska jag gå och lägga mig och sova. Jag slutar antagligen ganska sent i morgon. Men det kanske ändrar sig. Men jag kommer inte ha tid att blogga innan jag åker iväg till skolan.

Vi kanske får våra datorer i morgon i skolan så jag kommer nog blogga genom dagen i så fall, om det finns tid över till det. Men nu ska jag packa väskan och lägga mig. Godnatt

Justin Timberlake och Jessica Biel jobbar på förhållandet!



Efter alla rykten om att Justin Timberlake och Jessica Biel gjort slut så har paret äntligen börjat synas bland folk lite mer! Här är dem efter att ha ätit middag på trendiga Madeo och även om de inte ser ut att vara det gladaste paret i världen så är det en förbättring bara att se de ihop! Hoppas allt är bra mellan dem!

(Text & Bild: Posh24)

Lauren Conrad får alla rätt!



Lauren Conrad får alla rätt för den lediga svarta beach-klänningen som hon bar på röda mattan utanför TAO Beach i Las Vegas igår. Den forna The Hills-stjärnan var värdinna för en fest på den exklusiva poolklubben precis som många andra kändisar har varit och vi ger alltså tummen upp för hennes outfit! Bikinin ser inte dum ut den heller!

(Text & Bild: Posh24)

20:09

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Allt gick bra i stallet också, men jag tror att min bror inte var så glad tillsammans med hästarna. Haha kanske lite rädd? =P. Det gick bra i borlänge också. och nu ska jag titta på tv ett tag sen lägga mig i ett varmt bad.

Juste jag tänkte visa min svarta sminkning jag gjorde idag också, men jag får inte in bilderna på datorn. Får se hur lång tid det tar den här gången innan jag får in dom.!

Kellan Lutz visar upp sin kropp för H&M!



Snart kommer du att se det här ansiktet på reklampelare nära dig! Snyggingen Kellan Lutz har nämligen fotats för svenska klädkedjan H&M, något han själv verkar väldigt glad över med tanke på hans stora leende! Hmm, undrar om det är underkläder han ska modella? Hoppas det!

(Text & Bild: Posh24)

17:40

Hejsan!

snart så ska jag, pappa och Andreas åka till borlänge en sväng. Först ska vi svänga förbi i stallet.Och en rolig grej jag har blivit medlem är en statist,skådespelare m.m så nu är det bara och vänta så kanske jag åker iväg på statist jobb. Vem vet =P. Men man ska inte ha höga förhoppningar. Men man får vell hoppas att nån hör av sig. Aja nu ska jag rusa i väg.

Katy Perry får spel i Glasgow!



Excentriska sångerskan Katy Perry sparkade igång sin England-turné igår med en spelning på Glasgow Barrowlands. Perry som anlände med flyg från Australien samma dag lyckades dock skapa rubriker redan innan hon gick på scen eftersom hon fick spel på tullvakterna på flygplatsen i Glasgow efter att de insisterat på att gå igenom alla hennes fem väskor. Hoppsan!

(Text & Bild: Posh24)

Hiss/Diss


Lårhöga stövlar

Vem älskar inte den nya trenden? Lårhöga stövlar passar bra till tajta jeans, snygga leggings eller varför inte barbent? Skulle sitta fint om an hade dom där i skogaderoben =) 



(Bild: Kenzas.se)

Musik

Musik piggar upp en till 1000 jämt. då menar jag all musik som finns! Vad skulle man göra utan musik? :S

Tokio Hotel

Tokio Hotels nya singel låter superbra. Längtar nu tills resten av låten och varför inte hela albumet kommer ut!. Dom snygga pojkarna kan göra musik dom. =D Lyssna: Det är den engelska veritionen.




Flipflop

Jag dissar Flipploppen fula och obekväma! Finna inget mer att säga om dom.

Hösten redan här?

Usch! Jag vill ha mer sommar. Jag tycker att det inte har varit nån riktig sommar. 2 Veckor fint väder. Jag kommer då i allafalla flytta till ett varmt land där det aldrig är snö och vinter, några rengdagar gör inget =P!

16:30

Jag slutar halv 5 på måndagar, Jobbigt! MEn vi börjar 10 om schemat fortfarande är så.

Milla Jovovich gifter sig!



Igår fick skådespelerskan och modellen Milla Jovovich sin Paul Anderson när de gifte sig hemma hos sig i Beverly Hills. Bland de femtio gästerna fanns Grey's Anatomy-skådisen Patrick Dempsey och hans fru Jillian och Milla och Pauls lilla dotter Ever var brudnäbb. Brudklänningen hade Milla designat själv och var 60-talsinspirerad. Grattis till det glada brudparet!

(Text & Bild: Posh24)
(Källa:Just Jared)

Heidi Montag redo för Miss Universe!



Miss Universe 2009 går av stapeln imorgon ikväll och Heidi Montag har nu flyttat repetitionerna inför hennes uppträdande från Los Angeles till Bahamas. Så här såg Heidi ut när hon skuttade runt på scen igår iklädd en liten träningsouftit och visst ser det ut som om det blir en väldigt sexig show?! Hoppas bara hon sätter på sig något lite mer elegant!

(Text & Bild: Posh24)

090823

Godmorgon!

Nu har jag nyss vaknat, och jag är väldigt trött. Men det var pappa som ringde och väckte mig. Han tyckte att det var dax att gå upp. Jahapp idag är det söndag. Jag kommer nog bara vara hemma idag och inte gå utanför dörren. Heheh jo då utanför dörren ja men inte nå långt. Eller jag vet inte jag får juh se först vad jag ska göra. Men nu ska jag lägga mig och kika på en film.

Godnatt

Hello!

Jag har nyss gjort en ansiktsmask och jag kan starkt rekomendera Oriflames egna tomatmask, huden blir återfuktad och rengör porer på djupet. Den är väldigt bra. Den är inte dyr.


(Suddig bild. Hitta ingen annan =P)

Och nu ska jag lägga mig och se klart på Scary movie 2 sen sova. Ska försöka att komma upp lite tidigare i morgon. Så jag kommer upp till skolan utan att vara för trött. Så jag säger godnatt!

Frances Bean Cobain går sin egen väg (hoppas vi)!



Som tur är får vi väl säga så ser Kurt Cobains dotter Frances Bean Cobain ut att må mycket bättre än sin mamma Courtney Love. Den unga rockdottern sågs på stan i New York City häromdagen med sina vänner och var mycket söt i sitt eldröda hår och röda läppar! Vi hoppas att hon inte följer i sina föräldrars fotspår!

(Text & Bild: Posh24)

Bilder på Hundarna!


Charlie


Charlie igen =)


Ludde


Ludde igen! och min lillebror där bakom på ett hörn =P

Gina Tricot

Kläder som jag vill ha! =)

1.
2.
3.

Allt är från Gina Tricot!

1. Snygg kjol 199kr
2. Baslinne 99kr
3. Skärp 79kr


Renée Zellweger läskigt smal!



Nog för att det är bra att leva sunt, träna och äta nyttigt men tycker ni inte Renée Zellweger har tagit det ett steg för långt nu?! Skådespelerskan som ju har pendlat ganska mycket upp och ner i vikt i och med hennes roll som Bridget Jones är smal som en sticka nu och armarna börjar likna Madonnas!

(Text & Bild: Posh24)

Nu kan jag skriva mer! =)

Hejsan!

Nu kan jag skriva lite mer.! Jag var hem till mamma en sväng på dagen eller ja, jag kom vell dit vid 4 tiden ungefär. Jag följde med dom upp i skogen. Och jag fick jätte fina bilder på Ludde och Charlie (Som kommer upp på bloggen senare!).

Har nyligen ätit sallad och det var jätte gott. Jag skulle kunna leva på sallad. Och då menar jag inte bara gurka och sånt utan med kassler, makaroner, Linser och massa annat gott i!. Och snart ska jag titta på Terminator 3 tror jag det var som går på 1:an.

20:44

Hejsan!

Nu är jag hos pappa igen och har hjälpt till med maten nu. Så vi ska vell äta lite nu. Och sen ska jag se på en film. Men jag åter kommer senare =P. Har lite bråttom därför blir det ett slarvigt inlägg!

Vem bar den bäst: Victoria Beckham eller Blair Waldorf?



Leighton Meesters Gossip Girl-karaktär Blair Waldorf hade på sig en klänning ur Victoria Beckhams kollektion med en massa söta accessoarer på inspelningen i New York i veckan. Victoria Beckham hade själv på sig samma klänning i Boston nyligen när hon gjorde ett inhopp i American Idol. Vem bar upp klänningen bäst?

Jag tycker att Leighton Meesters bar den bäst =)

(Text & Bild: Posh24)

13:18

Hejsan!

Nu har jag duschat och fixat, snart så åker jag i väg till mamma. Och jag funderar på att fråga nån kompis om vad dom gör =p. Men vi får se. Jag är rätt trött också så jag kanske bara lägger mig och tittar på film. Men nu måste jag äta lite frukost innan jag hungrar ihjäl här.

Agyness visar upp sin nya kompis!



Igår såg vi supermodellen Agyness Deyn på promenad i Soho, New York. Som vi vant oss vid körde hon även denna gång en unik, cool stil. Hennes t-shirt var så full av mönster att vi först inte såg hundvalpen i hennes famn. Det dröjer nog inte länge inte hunden också kläs upp med nåt moderiktigt!

(Text & Bild: Posh24)

090822

Godmorgon!

Har nyss vaknat och det trodde jag inte, jag trodde att jag skulle sova längre idag för jag somnade senare men tydligen inte. Jahapp nu då =P Haha. Jag ska till mamma senare och lämna erik´s grejs han håller på att säljer. Sen vet jag inte  vad jag ska göra. Får se vad som händer och sker.

Men nu ska jag i allafall hoppa in i duschen, och göra mig i ordning.

23:52

Jahapp det funkade inte =/ ååå tråkigt. aja skit samma får fixa den en annan dag i stället. Och nu börjar jag på att bli trött så jag går och lägger mig! Godnatt

ARG!!!

Hejsan!

Ååå. vad arg jag vart ett tag där =/. Jag vill titta på DVD i min dator men då är det något som inte fanns på datorn. Eller vad det var =S. Men pappa håller på att hjäpla mig så jag hoppas att jag kan titta på DVD innan jag lägger mig. Hade tänkt att titta på Tokio Hotel Zimmer 483 - Live in Europe.

Lårhöga stövlar


(Bild: lånad av Kenzas.se)

Shiet! Alltså dom där stövlarna vill jag lätt ha! Hoppas dom kommer upp på shestores hemsida snart då ska jag beställa dom  =) Om dom inte är allt för dyra!

Holly Madison & Bridget Marquardt på dubbeldejt!



Playboy-grundaren Hugh Hefners kända ex-flickvänner Holly Madison och Bridget Marquardt har varit på dubbeldejt. Den här gången dejtade de i alla fall inte samma kille! Tjejerna hade på sig matchande rosa klänningar när de var inne i Hollywood och såg "Legally Blonde Musical (vad annars?). Bridget var med sin nya kille, regissören Nick Carpenter, och de såg väldigt kära ut! Holly hade med sig en mystisk snygging. Kul att de är ute och dejtar igen!

(Text & Bild: Posh24)

Ashley Greene får besök av Vanessa Hudgens!



Ashley Greene är i Vancouver, Kanada, där hon som bekant spelar in den nya Twilight-filmen. Igår hade hon lite ledigt och passade då på att shoppa loss inne i Vancouver med sin söta lilla hund vid sin sida. Men gissa om vi blev förvånade när hon plötsligt fick sällskap av en annan megakändis - High School Musical-stjärnan Vanessa Hudgens! Vanessa har dementerat rykten om att hon ska vara med i nya Twilight-filmen, men vad gjorde hon då där?

(Text & Bild: Posh24)

21:29

Hejsan!

Nu är jag hemma hos pappa igen. Och nu ligger jag i sängen och tar det lugnt, och jag är hur mätt som helst.! Men riktigt gott var det. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu heller. Jag vet inte vad kompisarna gör, men det är sånt jävla sit väder ute så jag har ingen lust att gå någon stans. Så det blir vell att jag lägger mig och kikar på en film och har en filmkväll för mig själv!

18:34

Hejsan!

Nu sitter jag hemma hos mamma och tar det lugnt. Jag var nyss ute i skogen med mamma, erik och vovvarna. Och det var massa flygmyror där :O. Äckliga! aja vi åt lite blåbär och åkte sen hem. Och mamma bjuder oss på Taco idag. Mumsigt ! =D.

Måste gå i väg och hjälpa till nu.!

Nytt hett par: Cameron Diaz och Jason Lewis!



Wow, Cameron Diaz har verkligen försmak för unga, riktigt heta killar. Bara månader efter uppbrottet från den unga brittiska modellen Paul Sculfor (och om man ska tro ryktet efter hennes flörtar med Jude Law och Leonardo DiCaprio) ska Cameron nu har lägrat den härligaste av dem alla: Sex and the City-stjärnan Jason Lewis!! De båda har setts på ett flertal dejter i Los Angeles och de har haft svårt att hålla händerna ifrån varandra. De har känt varandra i flera år, men nu verkar deras relation ha utvecklats till något mer... Vad tycker Du om detta nya par?

(Text & Bild: Posh24)
(Källa: Hollyscoop)

Michael Jacksons begravning uppskjuten - igen!



Tidigare den här veckan meddelande Michael Jacksons pappa Joe Jackson att hans son skulle begravas nästa fredag, men nu har han ändrat sig igen. Nytt datum är satt till den 31 augusti eftersom familjen "har en del ordna med". Nästa fredag hade varit MJ:s 51:a födelsedag och en hyllningskonsert kommer att arrangeras i Österrike kvällen innan. Mot slutet av månaden kommer även en dokumentär släppas om King of Pop.

(Text & Bild: Posh24)
(Källa: USWeekly)

090821

Godmorgon bloggen!

Jag har nyss vaknat trodde aldrig att jag skulle sova så här länge. Men jag var vell helt enkelt trött.  Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag ska iallafalla till mamma en sväng och hämta lås till mitt skåp som jag har i skolan. Men det är väldigt skönt att vara ledig idag, slapp man gå hela veckan. Men nu ska jag börja att göra mig i ordning!

22:44

Nej jag orkar verkligen inte att vara uppe nå mer så jag går och lägger mig. Godnatt

SÖÖÖTA!

Nej nu ska jag ta en paus från datorn och gå ut å sätta mig i tv rummet ett tag.! Ny kommer bilderna =)


Lite suddig =/







Också så bjuder jag vell på en bild på mej ... ! :P


Inköp

När jag får pengar så måsta jag köpa:

- Almenacka (Stavning? =O)
- Sudd
Det är nog det viktigaste som jag kommer på just nu =P!

Dagens låt!


Heidi Montag tror att hon kan dansa!





Heidi Montag kommer att uppträda i årets Miss Universum tävling! Hon kommer att sjunga en låt från sitt kommande album som heter Body Language. Vi är inte imponerade av Heidis sångröst men hon har tränat hårt med dansstegen till koreografin, så kanske är hon bättre på det!

(Text & Bild: Posh24)

Het kärleksscen i 90210!



I går på stranden i Santa Monica hände det spännande saker! Beverly Hills 90210-stjärnan Jessica Lowndes spelade in en scen med programmets nykomling, den australiensiske skådespelaren Trevor Donovan. De två var väldigt intima! De delade många romantiska stunder och pussar vid lekplatsen på stranden. Det ser ut som det verkligen kommer att bli hett mellan dessa två i nästa säsong! Wow, vilket snyggt par de är!

(Text & Bild: Posh24)

Morgontrötta men sexiga Jude Law!



Jude Law har arbetat nätter den senaste tiden med sin huvudroll i Hamlet på Londons berömda West End-teater. Det betyder dock inte att han slipper de tidiga mornarna som krävs när man är pappa! Jude tog sina barn Rafferty, Iris och Rudy till en tennisträning i norra London i morse och det såg ut som att han precis stigit upp ur sängen. Vi måste säga att han är ganska söt trots att han ser nyvaken ut även med dessa fruktansvärda neongula sportbrallor! Han är verkligen en av Hollywoods hetaste pappor!

(Text & Bild: Posh24)

Robert Pattinson: Jag kan inte få en flickvän"



Bara dagar efter ögonvittnen såg Twilight-stjärnorna Robert Pattinson och Kristen Stewart kyssas i LA, säger han att han är singel! Robert insisterar på att även om folk tror att han har tjejer som springer efter honom på grund av sin stärnstatus så är det inte alls så! Robert säger att tjejer i LA inte är imponerade av honom eftersom de alla är skådespelerskorna själva. Robert säger också att han inte förstår varför han har fått en sexsymbols status, eftersom att han tycker att han ser tjejig oh konstig ut! Vem tror Robert att han lurar? Han måste ju veta att alla tycker att han är het ... och att han är tillsammans med Kristen?

(Text & Bild: Posh24)
(Källa: The Mirror)

Färjan tillbaka på Kanal 5!



Tredje säsongen för succesåpan Färjan är tillbaka i höst. Favoriterna kapten Jan-Tore, bartendern Håkan Hallin, kocken Glenn och servitören Alfonso kommer nu att kunna ses i hela 8 nya avsnitt och första resan går inte sin vanliga tur. Färjan styr nämligen söder ut på Östersjön för en tur ner till Landskrona. I avsnittet får tittarna även lära känna en ny besättningsmedlem, Annika, som jobbar i tax-freebutiken ombord. Denna säsong av Färjan heter "Färjan 3 - Sista resan", men om det blir den sista resan eller inte återstår att se! Missa inte premiären på måndag den 7 september kl: 20:00 på Kanal 5!

(Text & Bild: Posh24)

Tomkats pinsamma offentliga bråk!



Trubbel i paradiset för Tom Cruise och Katie Holmes! Katie spelar in en film i Sydney, Australien för tillfället och hennes make Tom Cruise har varit och hälsat på Katie och deras dotter Suri Cruise där. Under en paus från inspelningen så tog den lilla familjen en promenad runt stan och de omringades av fans. Tydligen så ska Katie ha blivit irriterad på Tom för att han pratat med alla fans och ett bråk mellan dem uppstod på gatan. Det hela slutade med att Tom rusade iväg och han var på riktigt dåligt humör. Vi hoppas att allt är okej mellan dem nu. Det vore verkligen tråkigt om det var problem i deras äktenskap!

(Text & bild: posh24)
(Källa: Celebitchy)

090820

Hejsan!

Dålig uppdatering idag igen på dagen nu här, men allt kommer nu!
Det var vell rätt okej ute på hellmansö idag, men jag var inte med och gjorde något typ. Följde bara med laget och gå runt till alla stationer. Och vi åkte båt dit, jag som hatar båtar men det gick bra.

Efter skolan så åkte följde jag med sussie och hennes kompis till utanför Avesta och kika på en häst som stog i unghästflok. det var ett ettårigt sto/vallack/hingst som följde efter mig vart jag än gick. Så jävla söt =D! Och i stallet så hade dom as söta kattungar (Bild kommer senare i kväll)

Och vi hann hem till Blot sprang finalen iallafall. Fy fan 19:19! Ett till VÄRLDSREKORD! 200Meter! Shit! Han är fett grym!
Nu ska jag kika runt lite grann på datorn!


Parfym

Denna parfym vill jag köpa och ha på min kudde =D Killparfym ja jag vet! Men den lyktar juh så J*vla gott.


Jean Paul 449kr
hos Parfym.se
Perfekt present till pojkvännen!

23:40

Hejsan!

Nu har jag duschat och vidare! Jag gick ut och träffade Emelie ett tag vi hade en trevlig prat stund och tog en rök. Var juh ett tag sen man träffa henne. Och snart så ska jag lägga mig och sova så jag kommer upp i morgon också, till den jätte roliga dagen! INTE!!!! Haha. visst det blir vell kul bara inte jag måste vara med på någonting så blir ja glad =). Just nu lyssnar jag på musik och jag vill inte sluta heller för musik är BÄST =D

Och jag kommer antagligen inte ha tid att skriva innan jag åker i väg, blir lite körit med tiden!

Little Boots spelar unplugged.. nästan!



Coola sångerskan Little Boots unika blandning av elektronisk och instrumental musik har blivit ett sorts varumärke för henne. Vi blev därför väldigt förvånade när vi hörde att hon skulle spela unplugged i London igår! Hon gjorde en version av sitt nya album men hade en märklig ljudmaskinen på pianot trots allt. Fusk kan man tycka, med det lät väldigt bra i alla fall!

(Text & bild: Posh24)

Sexiga Keira Knightley - Chanels nya ansikte!



Skådespelerskan Keira Knightley är stjärnan i den senaste kampanjen för Coco Madamoiselles doft från Chanel. Ända sedan Chanel började använda skådespelerskor som ansikten i sina kampanjer ser annonserna mer och mer ut som filmannonser. Så vilket uttrycksfulla ansikte är inte bättre än Keiras! Vi tycker hon ser fantastiskt vacker ut i denna kampanj.

(Text & bild: Posh24)

Pixie Lott är här för att stanna!



Nya, heta sångerskan Pixie Lott har arbetat hårt under sommaren för att promota sin musik över hela världen, så nu är det dags för en paus! Vi såg henne i Essex nära London i går där hon slappnande i parken med några vänner. Det är inte bara hennes musik vi älskar utan även hennes stil! Hon är så färgglad och söt och man kan verkligen se att Pixie gillar att experimentera med sin stil!

(text & bild: Posh24)

20:30

Ojoj!

Nu vart det många inlägg på raken här, men det är mycket intressant som har hänt i kändisvärlden såg jag. Och missa inte inlägget om Twilight´s hetaste pappa =P. Nog var han het? Men nu ska jag ta och röka lite och sen hoppa in i duschen!

Lil Kim blingar upp Saint Tropez!



Rapparen Lil Kim vet verkligen hur man gör en entré! Allas ögon var på henne och hennes lilla klänning som hon kom iklädd i till VIP Room club i Saint Tropez i går kväll! Till hennes försvar så var hon där för att uppträda, så det kanske förklarar allt smink också! Vi älskar Lil Kim för att han är så over-the-top och rolig, så vi tycker det är fantastiskt att hon medför lite showbiz glitter till den avslappnade atmosfären i Saint Tropez.
Vad tycker du om hennes look? 

(Text & bild: posh24)

Twilights hetaste pappa!



En av våra favorit stjärnor från första Twilight-filmen, Cam Gigandet är ju som vi sagt tidigare nybliven pappa. Vi fick se honom ta sig an rollen som pappa när han promenerade längst med Robertson Avenue i LA igår med sin flickvän Dominique Geisendorff! Cam bar på sin 4-månader gamla dotter Everleigh. Han såg så söt ut med barnet i sin famn och lika rykande het ut som han brukar, man kan knappt föreställa sig en ond vampyr längre. Vi är glada för han och hans familj, men vi är fortfarande ledsna över att alla de bästa männen tycks vara upptagna!

(Text & Bild: Posh24)

Céline Dion gravid vid 41!



Sångerskan Céline Dion har just meddelat en fantastisk nyhetet. Hon är gravid med sitt andra barn med maken René Angélil! Efter världsturnéen förra året tog Céline ledigt hela våren för att försöka förverkliga sin dröm om att få ett till barn. Eftersom Céline är 41 år gammal var hon tvungen att ta hjälp av ett gäng fertilitet-experter och det gav alltså resultat. Céline och Renés första barn, René-Charles, började sitt första år i skolan den här veckan också så det är en mycket spännande vecka för Célines familj, grattis!

(Text & Bild: Posh24)

Trace Cyrus ersätter Demi Lovato med en look-alike!



Bara en vecka eller två efter nyheterna om deras uppbrott, så har Demi Lovatos ex-pojkvän och Miley Cyrus bror, rockaren Trace Cyrus setts kyssa en annan tjej! Trace tog sin nya dejt till Katsuyo restaurangen i Hollywood och vi måste säga att vi nästan trodde att det Demi först och att paret var tillsammans igen! Men vi fick ett bättre titt och såg att hon bara en look-alike! Trace verkade lycklig när han pussade på sin nya tjej framför paparazzin och gjorde en ordentlig uppvisning för kameror också!

(Text & bild: Posh24)


Älska Skor!

Alla dom här snygga skorna är från nelly.com. Och bilderna är klickbara (så du kommer till produkten)
Orlando SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

399kr
Metal Town SEK 599, Nelly  Shoes - NELLY.COM
599kr
Istanbul SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
399kr

Katy Perry: "Jag drömde om stora bröst"



Sångerskan Katy Perry har avslöjat en hemlighet! När hon var en ung tjej drömmde hon inte bara om att bli en internationell popartist! Nej nej, hennes största önskan var att hon skulle få stora, härliga bröst! Många har undrat om dessa vekligen inte är fejk, men Katy svär att de är naturliga... så hennes böner måste alltså ha gått i uppfyllelse! Vad tycker du om Katys stil?

(Bild: Posh24)
(Källa: TheSun)

19:50

Hejsan!

Sry för dålig uppdatering!
Har nyss kommit hem eller ja typ en halv timme sen, följde med sussie till stallet och hjälpte henne lite grann. Och jag fick lov att springa ut i tv rummet och kika på Bolt när han sprang 200m och han joggade in i mål fick tiden 20:08 och en första plats. Och i morgon är den FINAL kl 20:35 så missa inte den. Han är grym!!!

090819

Hejsan!

Jag hade inte tiden över att blogga i morse, så det fick bli nu. Jag Har vell varit hemma i typ 2 timmar men jag har inte orkat gjort någonting.

Dom i klassen verkar jätte snälla, har vell börja pratat med några stycken som verkar skit snälla. Men det tråkiga i dag var att vi gick på nått som kallades stadsvandring, för att det är så mycket folk som kommer överallt ifrån. Och jag ser absolut inte framemot i morgon för då ska vi till hellmansö och lära känna alla ettor, visst det är vell kul att känna folk men tycker inte om att vi ska hålla på att göra olika lekar och sånt skit! Menmen det är vell så det ska vara och jag fick hem mitt schema för nästa vecka! Och det ser bra ut. Men jag vet inte om detta schema gäller hela tiden eller om det är bara nästa vecka!.

Efter skolan så träffa jag Kräftk*k! hahah Anders som jag gick i klass med förra året. va så kul att träffa han, Och jag tog hans mat HAHAH XD Nej då jag fick lite eller ja ganska mycket!


Och han ställde så klart upp på en bild till bloggen :)

Nej nu ska jag gå och hjälpa till med maten så det blir klart nån gång!

Godnatt

Hejsan!

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp till skolan i tid, men först ska jag gå ut och ta en kvälls cigg!. Kanske inte hinner att blogga innan jag åker iväg till skolan. Vi börjar tidigare så jag har lite ont om tid på morgonen. Godnatt!

Kelly Rutherfords bebis är en riktig Gossip Girl!


Penn Badgley


Ed Westwick


Cute!

Som ni redan vet så filmar Gossip Girl sin 3:e säsong över hela New York för tillfället och det är roligt att leka "Hitta stjärnan?" runt om i stan! Igår såg vi Ed Westwick och Penn Badgley när de filmade några intensiva scener. Penn såg riktigt het & sommarfräsch ut, håller du inte med? Men den verkliga stjärnan var Kelly Rutherfords nya lilla bebis Helena Grace! Hon var i mammas armar mellan tagningarna och hon såg redan ut som en riktig Gossip Girl!

(Bild & Text: Posh24)

22:06

Hejsan!

Sry att jag har varit lite kass på att uppdatera men jag har inte haft något att skriva om något sådär idag då! Min dag idag har sett ut så här:

- Upp till skolan
- Kom hem
- Gjorde mat
- La mig i sängen och tittade på film
- Och delvis setat vid datorn.

Det är nog det enda jag har gjort idag. Mycket va? XD. Men det blir ändring på det när jag har fått in dyngsrytm, så jag orkar mer på dagarna.

vilken? =P


Gjord av mig

eller


Gjord av:  http://takai.blogg.se/

Har inte gjort andra texten än :P

Tattooooo.. Hjälpa? =)

Hejsan!

Nu har jag bestämmt mig vad jag ska tattuera in eller ja jag har 2 texter jag hade tänkt att göra men jag vet inte vilken, och behöver även hjälp med att få till en snygg text. Kan du hjälpa mig? Så skriv en komentar i detta inlägg!

Texterna:
Dann spring ich für dich
eller
3 Juli

Jag hade tänkt att den sta sitta bakom örat så den lär vara ganska liten i allafall eller på armen (samma sida som hanflatan är på). Kom ihåg och kontakta mig genom att länga en komentar i detta inlägg om du vill hjälpa mig med texten!


Ett exempel bara


Michael Jackson får äntligen frid!



Efter hans död för mer än en månad sedan har Michael Jacksons kropp ännu inte begravts men nu ska det bli ändring på det. Nu är alla utredningar klara och Michaels far Joe Jackson säger att begravningen kommer att ske senare denna månad. Den 29 augusti, på dagen som skulle ha varit Michaels 51 års dag kommer han äntligen att få frid. Michael kommer att bli begravd på kyrkogården Forest Lawn i Los Angeles klockan 10 nästa fredag förmiddag. RIP Michael.


(Bild: Posh24)
(Källa: DailyNews)

12:49

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, det blev en kort dag. Men lärarna presenterade sig och vi vart in delade i 2 klasser. Jag ska gå Mode 1a. verkar bli ett kul år iallafall. Gratis bubbelvatten varje dag också =D. berrättar mer när jag vet mer =P.

090818

Godmorgon!

Jag har nyss vaknat av min klocka som liggar på andra sidan rummet!. Och jag är juh jätte pigg INTE =P. Men jag måste skynda mig lite grann nu. Hoppas jag får en bra klass. Skriver när jag kommit hem !

Godnatt

Hejsan!

 Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, men först ska jag lägga fram kläder och fixa så allt ligger i väskan innan jag går i väg till bussen i morgon.

Får se om jag hinner blogga innan jag går iväg till bussen! Godnatt!


Haha denna bjuder jag på ! (Gammal bild)


Ashlee Simpsons pinsamma utbrott!



Den blivande Melrose Place-stjärnan Ashlee Simpson (Wentz) startade ett mycket pinsamt bråk med sin man Fall Out Boy-rockaren Pete Wentz i helgen. De båda befann sig på en fest efter Petes bands konsert med gruppen Blink 182. Alla var på jättebra humör när Ashlee började skrika åt Pete och krävde att de skulle åka hem. Hon hamnade sedan i ett stort slagsmål med några fotografer utanför baren och stackars Pete tvingades lämna sin egen fest på grund av sin hustrus dåligt beteende. Detta är andra gången på ungefär en månad som Ashlee har betett sig illa på fyllan. Hoppas hon skärper till sig!

(Källa: PerezHilton)

22:11

Hejsan!

Nu har jag fixat och grejat tills imon när jag ska första dagen i skolan. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig men det bilr nog bara mobil och andra nödvändiga grejer.

Och den dåliga är att jag måste gå runt på stan i ca 1 timme innan vi börjar, men det gör nog inget för jag kan juh faktiskt gå runt i butiker och titta om jag hittar något fint. Skriver innan jag lägger mig iaf!

Katie Holmes nya jobb: Modedesigner!



Katie Holmes har redan samarbetat med sin stylist Jeanne Yang ett par gånger tidigare för att skapa unika röda mattan-oufits som denna hon bar på premiären av Tom Cruises film Tropic of Thunder. De två damerna fick så många komplimanger och förfrågningar om sina kläder att de nu har de beslutade sig för att sätta ihop en egen kollektion! Katie berättar att deras första höstkollektion kommer att finnas för försäljning redan iår! Den kommer att omfatta både damkläder och barnkläder inspirerade av lilla Suri Cruise, Katie och Tom dotter! 

(Källa: People)

Musik!

Hejsan!

Nu har jag både städat och tvättat klart, så nu sitter jag och lyssnar på musik. Och jag älskar musik vad skulle man gör utan musik? Vad världen skulle vara tråkig.!  Just nu lyssnar jag på denna låt:


Vanessa Hudgens: " Zac och jag kommer att gifta oss!"



High School Musical-stjärnorna Vanessa Hudgens och Zac Efron har varit tillsammans i evigheter. Även fast det har varit lite stormigt mellen dem med Vanessas nakenfoto-skandal och rykten om att Zac flörtat med stjärnor som Megan Fox så är det tydligen ett naturligt steg för de två 21-åringarna att ta sitt förhållande till nästa nivå! Vanessa meddelade nämligen i helgen (officiellt för första gången!) att de båda definitivt kommer att gifta sig snart men de vill behålla datument hemligt så länge som möjligt. Detta på grund av deras galet fulla kalendrar som säkert kommer tvinga dem att ändra datum flera gånger. Wow, detta kommer nog bli ett stort Hollywwod-bröllop!

(Källa: NOFTW)

090817

Hejsan!

Det gick inte så bra att komma upp i morse. Jag hade satt klockan på 10 men jag vaknade 12 typ inte bra tills imon =P. Men men det blir nog en väldigt tidigt kväll för mig. får vell titta på film och sånt tills jag somnar.

Jag var nyss ner i tvättstugan och slängde i allt i tvättmaskinen och nu ska jag vell börja städa mitt rum för det ser förjävligt ut om man säger så.

Jag säger godnatt nu jag!

Hejsan!

Nu håller jag på att titta på fridrott igen och bara väntar på att Blot ska springa i finalen, efter det så ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova för jag är så otroligt trött. Och i morgon så har jag tvättstugan hela dagen så jag ska ägna min dag åt att tvätta och städa. Så jag säger godnatt till er alla nu jag!


Han kan springa han! ;O

Victoria Beckham: för smal för USA?!



Nyaste tillskottet till American Idol-juryn Victoria Beckham har ju fått mycket kritik från amerikanerna i och med hennes smala figur och ja, vad säger man?! Visst är Posh omöjligt tunn men vi tycker ändå att hon såg ganska pigg och fräsch ut när hon dök upp i Boston häromdagen iklädd en outfit från hennes egen linje (såklart!). Vad tycker du, för smal?!

(Källa: Posh24)

Tillbaka!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och jag kommer då lungt få tränings värk i morgon. JOBBIGT! Men det var jätte kul iallafall. Och nu är jag så himmla hungrig, fast jag måste vänta tills maten är klar. Vi ska äta taco =D.


Leikur

rider en sväng

Hejsan!

Snart så drar jag iväg med sussie till stallet och rider en sväng!

George Michael i allvarlig bilolycka!



Sångaren George Michael arresterades igår på misstanke av att ha kört narkotikapåverkad efter att han kört sin Range Rover rakt in i en lastbil. Vittnen säger att Michael körde i 160 km/h när han krockade och att det är ett under att han ens överlevde. Drogtesten som gjordes senare samma kväll visade dock negativt och Michael släpptes. Vi hoppas verkligen att han var nykter eftersom han precis fått tillbaka sitt körkort efter att ha kört narkotikapåverkad 2007.
 
(Källa: thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/2589617/George-Michael-arrested-after-lorry-crash.html]The )

090816

Hejsan!

Sry för dålig uppdatering i går men jag fick inte igång internet, men nu funkar det igen =D! Jag umgicks med marita en sväng igår, det var trevligt. Ja vad ska jag skriva :P jo jag är väldigt trött nu så jag funderar på att kika på en film.

Vem bar den bäst: Hayden eller Audrina?



Denna underbara miniklänning från Zuhair Murad har under den senaste månaden burits av både skådespelerskan Hayden Panettiere och The Hills-stjärnan Audrina Patridge. Hayden hade på sig klänningen med utsläppt hår och höga svarta klackar medan Audrina satsade på söta ljusblåa skor och ett stort halsband. Vem bar upp klänningen bäst?

19:58

Hejsan!

Nu har jag tittat på lite fridrott och shit alltså Bolt är juh hur duktig som helst. Aja jag bruker inte titta på fridrott men jag tykcer det är intressant att se Bolt springa.

Ska sminka mig och platta håret sen kanske jag ska iväg och träffa marita!


Snygging !!!!!

nästa inköp



Nästa inköp!
Har tittat på denna tröja i över 1 år och vill verkligen ha den så nu ska jag ta och köpa den när jag får pengar.

090815

Godmorgon!

Vaknade för en timme sedan ungefär. Toppen ? ööh nej inte bra alls men skit samma. Jag somnade väldigt sent i går för att jag glömde bort tiden när jag satt vid datorn =P.

Jahapp vad händer idag då gott folk? verkar inte hända ett skit här i kring. =/

01:06

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig efter en trevlig kväll med familjen (Pappas sida). Är sjukt trött så jag orkar inte skriva nå mer =P

Brad Pitt festar järnet utan Angie!



Efterfesten för The Time Traveler's Wife gick av stapeln efter premiären i New York igår och verkade ha varit en kul tillställning, framförallt för dess producent Brad Pitt. Han skrattade och drack drinkar med filmens storstjärnor Rachel McAdams och Eric Bana! Brads partner Angelina Jolie syntes inte till för hon var hemma med deras 6 barn. Brad verkade extra uppjagad utan Angie vid sin sida och han sågs till och med flirta med en okänd blondin!

(Källa: Posh24)

2 timmar

Hello!

ojoj! Det känns som jag ser ingenting alltså XD. har setat och läst i 2 timmar nu och jag fastna helt totalt i boken jag läser. Det är lite hemskt ibland det där med att man fastnar och man hör absolut ingenting runt om. vi hade musik på högt ljud och pappa satt och pratade med sussie men jag har inte hört någon ting. Brukar det bli så för er med?

SOL!

Nu ska jag ut och sätta mig i det fina vädret och läsa en tidning eller 2 =)

Jennie Garth avslöjar Twilight-affär!



Twilight-stjärnan Peter Facinelli kommer nog nypa sin fru Jennie Garth i örat efter hennes senaste utspel. Det var på röda mattan till eventet "Save The Children's charity event" i New York som Jennie fick frågan om hon hade nåt skvaller om Twilight-teamet. Hon svarade entusiastiskt att Robert Pattinson definitivt har en affär med en annan inom teamet, men hon ville inte avslöja om det var Nicky Reed eller Kristen Stewart! Men eftersom alla vet att Nicky har en het kärleksaffär med Paris Latsis så kan vi nog en gång för alla dra slutsatsen att Robert och Kristen är ett par!


(Källa: PerezHilton)

090814

Godmorgon!

Eller nu kanske man inte ska säga godmorgon, men jag gör det ändå Haha. Jag vaknade kanske vid 11, men har varit riktigt trött. Och jag fattar inte hur jag ska komma upp till skolan på tisdag. Visst jag börjar 11 men ändå, det kommer blir tufft att ställa om dygnet.

Snart så ska jag hoppa in i duschen om vi inte ska handla först, vi ska ha en liten kräftskiva idag. Kräftor som är så gott. Just nu sitter jag med headset och dunkar musik.

T-shirtar!

Nu har det kommit in massa t-shirtar på nelly.com.

1. Celeb Blogger Tee SEK 199, Dark Muse - NELLY.COM 2.  Fuck You I Am Tee SEK 199, Dark Muse - NELLY.COM
3. My Blogg Sells Tee SEK 199, Dark Muse - NELLY.COM 4.  Love To Hate My Blogg Tee SEK 199, Dark Muse - NELLY.COM

Texerna på t-shirtena:
1. I'm A Celeb Blogger
2. Fuck You I Am A Fashion Blogger
3. My Blogg Sells Better Than Yours
4. Admit It: You Love To Hate My Blogg (Kanske något för bloggaren Kisse? =P)

Alla T-shirtar kostar 199 och kommer från märket Dark Muse

Klicka på bilderna för att komma till nelly.com

Ashley Tisdale rockar loss!



High School Musical-stjärnan Ashley Tisdale gjorde plats i sin fulla kalender för att uppträda live för en god sak igår kväll! Hon deltog nämligen i "Donate Life Concert" och rockade verkligen loss! Från hennes sönderrivna jeans och vilda headbang har Ashley verkligen tuffat till sig, men hon har inte förlorat sin varma röst i alla fall! Denna låt sjöng hon:



Så Jävla fin röst hon har alltså!

(källa: Posh24)

Rolig dag

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och kan blogga lite grann. Det har varit en jätte rolig dag och sett många fina hästar. Vart inte så många bilder, hade nästan ingen tid till att ta några kort heller. Men dom få bilderna kommer upp senare i kväll för just nu vill jag bara lägga mig i soffan och slippa tänka på allting ett tag.

Anna Faris och Chris Pratt gifter sig!



Säta paret Anna Faris och Chris Pratt var med på en fest igår i Beverly Hills och hade några överraskande nyheter! De är inte förlovade längre utan de har gift sig i hemlighet under sin semester på Bali! Vi som trodde att de var i full gång att planera sitt stora Hollywood-bröllop senare i år! De såg verkligen lyckliga ut på röda mattan och detta är ett äkenskap vi tror kommer att hålla länge! Stort grattis

(Källa: People)

090813

Hejsan!

Nu har jag vaknat, och jag ska snart iväg till rättvik. Det är nå hästvecka där så jag ska följa med sussie dit och kika lite grann. Det ska bli roligt att titta på allt ting. Och tyvärr så har jag ingen bättre kamera än min mobil. Men det kanske kommer några bilder i allafall.

Elle Macphersons usla skådespeleri ställer till problem!



Tydligen har en person ställt till en massa problem i den nya serien The Beautiful och det är inte struliga Mischa Barton som man kanske skulle kunna tro. Nej, det är den forna supermodellen Elle Macpherson som tydligen är en riktigt usel skådis vilket nu riskerar att förstöra hela serien! Även om hon medverkat i filmer förut så ska hennes skådespeleri vara så dåligt att hon nu har skickats iväg på teaterlektioner.

(Källa: Defamer)

Kattungar!

Hejsan!

Nu är håret färgat och har hunnit med att åka till stallet en sväng. Men jag har inte varit där tills nu. Haha. Jag har varit upp till sabina med sandra och träffat nårga kompisar och pratat. Och vi har hälsat på 2 super söta katt ungar, titta på bilderna =D.



 
Klicka på bilderna för att se fullstorlek!

Juste

Just ja, Jag ska juh bli Estetare =) Börjar nu på tisdag!


Världens tyngsta hund

Här är världens tyngsta hund (Och fulaste tycker jag då!) Hon väger 130 kg =O. Det är en Engelsk Mastiff


18:20

Hejsan!

Jag har inte hunnit att färga håret än för att jag skulle plocka ur diskmaskinen och fixa i köket lite. Men när jag väl skulle börjar så skulle jag följa med sussie till stallet och fixa där. Så jag kom nyss hem, men ska åka dit snart igen för han ska få nya skor.

Jag tog lite kort när jag var där =).






Privileged-stjärnan Joanna Garcia i Gossip Girl!



Igår såg vi Privileged-stjärnan Joanna Garcia på inspelningsplatsen av Gossip Girl där hon spelade in flirtiga scener med heta Chace Crawford! Det ryktas att dessa kommer att få ihop det i serien, men att det inte slutar lyckligt. Frågan är om Joanna kommer att spela sin karaktär från Privileged, Megan Smith, eller om hon kommer att få en helt ny roll i serien? Vi tror i alla fall att den tredje säsongen av Gossip Girl kommer att bli något alldeles extra!

(Källa: Posh24)

14:13

Hello!

Nu har jag varit och köpt en hårfärg så jag ska vell ta att färga nu =)

Cameron Douglas flickvän försökte smuggla droger i eltandborste!



Som vi redan skrivit om så riskerar Hollywood-stjärnan Michael Douglas son Cameron Douglas livstids fängelse för innehav och langning av droger. Han är misstänkt för att ha bedrivit en organiserad droghandel mellan LA och New York. Cameron har sedan tidigare ett drogmissbruk och igår ertappades hans flickvän med att försöka smuggla in heroin i en eltandborste till honom i häktet! Kanske dags att skärpa till sig Cameron!

(Källa: NBC)

090812

Hello!

Nu har jag vaknat, jag som ska ställa om dygnet. Menmen nu har jag försökt att ring till hon som håller hand om skolorna och sånna grejer, men hon återkommer 12:45 precis som igår =P. Jag har även ringt min internetbank om ett nytt lösen, men nej man måste juh åka till en bank och fixa det. Det är vell inge svårt att fixa det på deras datorn när jag pratar med dom? =S.

Kanske ska följa med sussie till stallet en sväng och hålla henne sällskap. Med det beror på om han kan komma och sko. Med det blir efter 6 fick jag höra nu.

Gina Tricot

Snyggt från Gina Tricot





Miley Cyrus sexiga Pole Dance!



Är du en av de lyckliga som har sett Teen Choice Awards på TV än? Ett fan såg den live och var modig nog att filma Miley Cyrus sexiga dans på scenen! Den hade knappt kommit upp på YouTube för ens alla hade börjar skvallra om Mileys "Pole Dance"! Återigen säger folk att Miley är för ung för att vara sexig och hennes fans inte ska se henne dansa runt en stolpe som en strippa. Titta på klippet nedan och berätta om du tycker Mileys pole dance var lämpligt eller inte. (Källa: Daily Mail)

Såg videon och det var vell inget!

00:36

Hejsan!

Big brother vilket program igentligen, haha. Men det är väldigt roligt att titta på (Speciellt när dom har fest). Nu hade jga tänka att lägga mig men förts så ska jag kika runt lite på datorn innan jag lägger mig. Hoppas ni har haft en bra dag.

Funderar på att göra om bloggen helt totalt, för se hur det blir lite längre fram.

Katy Perry bär världen på sina axlar!



Katy Perry har varit en av årets högsta stigande stjärnor! Hon har gått från en kämpande LA-musiker till en prisbelönt världsartist! Katy är uppenbarligen lycklig över detta och hon uttrycker sin världsdominans genom sin egendomliga stil! Hon bär hela världen på sina axlar - bokstavligen! Här ser vi henne i en Dolly Baby Boutique i Sydney igår!

(Källa: Posh24)

Månadens blogg?

Jag är med och tävlar om titeln månadens blogg hos sensuellt.blogg.se. Gå in och rösta på mig där =)
Jag finns med som nr 6 =)

Svar på fråga



Svar:
Jo skolan jag ska börja på ligger mitt i Falun. Och adressen till deras hemsida är: Yafri.se


Bestämmt mig

Hejsan!

Nu har jag äntligen bestämt mig vilken linje jag ska gå. Jag kommer att välja Mode/Styling, det är något jag är intresserad av så jag hoppas att jag kommer få 3 roliga år.

Jag och mamma tittade på filmen Marley & Jag., den var väldigt bra och sorlig i slutet så det kom en tår eller 2. Men nu är jag hemma hos pappa igen och väntar på att Big Brother ska börja. Men ska kika lite på en film så länge.

090811

Hejsan!

nu är jag hemma hos mamma och funderar så att hjärnan snart går sönder. Men det lutar väldigt mycket åt Mode och styling. för det är någonting jag skulle vilja hålla på med. Men jag ska fundera tills i morgon.

Jag och mamma åkte upp i skogen med vovvarna och jag tänkte (Som jag kommer göra hela dagen). Och snart ska jag få mat. Och det blir väldigt god mat =D. Men nu förts så ska jag visa mamma skolan om mode/styling linjen.

Mode/styling?

Fick nyligen reda på att jag har kommit in på Mode/styling också nu vart det juh ännu svårare

Vad tycker ni?

Hejsan!

Nu har jag vaknat efter en halv lång natts sömn. När jag vaknade så hade jag ett röstbrevlåda medelande så jag ringde upp och hörde vem det var. Och det var intagningen hon sa att jag hade kommit in på media också. Och jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Håller på att funderar på för och nackdelar om båda linjerna.

Så hur skulle ni välja ?




Jag är mycket bättre i hostan nu också, men den finns fortfarande kvar där. Nu ska jag gå och ringa upp hon från intagningen.

Förlåt!

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering men jag börjar om med nya tag i morgon! =)

20:17

Hello!

Nu drar jag iväg på kräftkalas :D Bilder kommer sen

Vems är den vackra förlovningsringen



En vacker ring på en vacker tjej! Nyförlovade True Blood-stjärnan Anna Paquin visade glatt upp sin förlovningsring igår när hon var ute och gick med sina hundar! Som vi berättade tidigare i veckan så friade Annas fästman Stephen Moyer till henne för några dagar sedan och här är alltså den vackra vintage-inspirerade ringen hon fick! Passar ju perfekt för en vampyr-fru!

(Källa: Posh24)

090808

Hejsan!

Jag klev upp för en timme sedan ungefär. Jag hade lika svårt att sova i natt som jag hade igår natt. Så då blir det att sova länge på dagarna. Snart så ska jag hoppa in i duschen för ikväll så går jag övet till en kompis en sväng. fastg jag inte är helt okej i hostan. Men va f*n lite kul måste man juh ha =)

Hiss och Diss


Sommarläsning
Vem tycker inte om att lägga sig i solen och läsa en tidning? Eller ja just nu på senaste tiden har det inte varit så mycket sol ute. Glamour för min del.

Twilight filmen
Tjatigt om Twilight? hahah. Ja och det kommer mer. Älskar filmen alltså, skulle kunna se filmen 5 gånger om dagen typ. Hoppas New Moon också är lika bra.


Sjukdommar
Hatar verkligen att vara sjuk. Vem gör inte det liksom? =S. Hosta är det jobbigaste EVER

Loka Päron
Absolut inte god, Drack den på CCW och den kunde man lika bra kasta i soporna igen för den smaka skit!
 <--- USCH!

Lösnaglar

Hello!

Jag hade så tråkigt så jag började att ta på lösnaglar och vart väldigt nöjd med resultatet. Här kommer nårga bilder jag jag gick ut och tog nyss!


Tumnageln med en liten diamant på =)


Alla

Jahapp vad har ni hittat på idag då ? Jag håller fortfarande på att vänta så att jag blir frisk någon gång. Så jag kan hitta på något roligt dom sista dagarna innan skolan börjar.

Viktoria ny jurymedlem i American Idol!



Det går fort i Hollywood! Bara timmar efter att American Idol avslöjat att Paula Abdul inte kommer fortsätta som jurymedlem så har de hittat en ersättning, nämligen Victoria Beckham! Posh Spice har skrivit på för ett par avsnitt då hon inte vet om hon kan spela in en hel säsong men vem vet, det kanske går så bra att hon inte vill lämna! Victoria berättar att hon egentligen vill fokusera på mode just nu men det här är ju ett erbjudande som man inte kan tacka nej till! Vi kan inte vänta tills första avsnittet visas!

(Källa: Sky News)

Ashton och Demi i flygplansdrama!



Efter premiären av Ashton Kutchers nya film Spread i Las Vegas för två nätter sedan råkade skådespelaren och hans fru Demi Moore ut för något väldigt läskigt! Motorn på deras flygplan överhettade nämligen när de skulle flyga tillbaks till LA och paret var tvungna att göra en nödlandning. Som tur är så mår båda bra och Ashton var snabb med att meddela detta till sina fans genom Twitter!

(Källa: Posh24)

090807

Hejsan!

Det var då ingen rolig natt för mig, jag hosta så mycket igår kväll så jagf spydde 3 gånger =/.så jag kunde inte somna heller. Så jag vaknade kanske för en timme sedan. och nu tittar jag på tv och vilar. Pappa är och köpewr hostdämpande åt mig. =)

Vad döljer du Rachel Bilson?



Aj då! Nu ryktas det att nyligen förlovade Rachel Bilson och hennes Hayden Christensen har gjort slut! Skådespelerskan har setts överallt med sin stora förlovningsring men igår när hon såg paparazzifotograferna så gömde hon sin vänstra hand. Eftersom fotograferna aldrig lyckades fota hennes hand så vet vi inte om den var ring-fri eller inte men vi hoppas verkligen att hon bara försökte retas, de är ju ett sådant sött par!

(Källa: posh24)

21:16

Hello!

Jag är ganska glad nu faktiskt, min hosta håller på att försvinna helt. Så jag hoppas att jag blir helt frisk snart. Ska börja med lite träning när jag är frisk =). Just nu tittar jag på Design: Simon & Tomas, och dricker cola. =P

17:25

Hello!

Nu ska jag vara ännu mer tråkig och lägga mig och läsa Glamour som jag har fått hem med posten. =)


Nelly.com

Rochelle Waistcoat SEK 749, Rare Fashion - NELLY.COM
Klicka på bilden för att komma till nelly.com

Snygg oversized väst i vattenfallsdrapering.
749kr från Rare Fashion

Paula Abdul lämnar American Idol!



American Idol är fortfarnde den största tv-serien i USA efter 8 säsonger och då sångerskan/dansaren Paula Abdul har varit en stor del av serien sen den började så kom det som en stor chock när det avslöjades att Paula nu lämnar serien! Det ryktas nämligen att Paula inte erbjöds ett förnyat kontrakt förrän de andra jurymedlemmarna (Simon Cowell, Randy Jackson och Kara DioGuardi) och värden Ryan Seacrest signat sina! Paula bad om en löneförhöjning men fick inte det trots att alla de andra fick stora belopp för att stanna. Paula säger att hon inte vet vad framtiden har att erbjuda och är både lite rädd och förväntansfull. Vad kommer American Idol vara utan henne?!

(Källa: People)

True Blood-stjärnor förlovar sig!



Anna Paquin och Stephen Moyer som är ett par inte bara i tv-serien True Blood utan även i verkligheten har förlovat sig! Paret har inte avslöjat några detaljer om när bröllopet ska äga rum eller hur Stephen friade men de vill ändå att världen skulle veta att de ska ta nästa steg ihop! Vi önskar dem all lycka, hoppas äktenskapet håller i många vampyr-år (Hollywood-år är ju så korta)!

(Källa: People)

Vanessa Hudgens "nya" nakenskandal!



High School Musical-stjärnan Vanessa Hudgens har drabbats av ytterligare en nakenskandal! Vem kan glömma bilderna på en naken Vanessa som läckte ut på internet för ett par år sedan när Vanessas dator stals på en flygplats? Igår läckte helt nya och ännu mer nakna bilder ut på internet och den här gången har Vanessa valt att inte kommentera dem. Hennes presstalesman säger att bilderna faktiskt är äldre än de förra och att Vanessa redan har bett om ursäkt till sina fans! Vi hoppas det inte kommer ännu fler bilder bara!

(Källa: E!)

090806

Hejsan!

sorry att jag inte bloggade tidigare men jag fastna för en film på tv 1000: Romy & Michele: Blondiner har roligare. Den var faktiskt ganska bra.

När jag vaknade så vände jag på mig i sängen och jag trodde jag skulle dö, så j*vla ont i rebena så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Usch! Hatar när man har hostat och sen får man bara ont utav det. Men det blir nog bättre i morgon. Idag så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, så jag inte går och blir sjuk igen.

Shit alltså det är bara 2 veckor kvar till skolan börjar =/. Tråkigt jag som vill ligga och sova hur länge jag vill och slippa läxor och massa annat skit. Men men det är 3 långa år kvar. Men nu ska jag läsa lite bloggar och lägga mig i soffan och göra absolut ingenting.

Och nu kommer det massa kändis nyheter =)


01:14

Hello!

Nu ska jag lägga mig och "sova". Får se om det bli nå sovande för min del. pga hostan. Har varit bättre nu mot kvällningen men det drar vell igång med det när jag lägger mig ner. Hoppas ni har haft en bra dag =)

Bloglovin!

Jag vet att jag har varit lite eller ja inte lite men väldigt kass på att läsa bloggar som jag följer på bloglovin. Men nu ska jag bättra mig till 1000. =)

20:19

Hello!

Jag kan juh bara säga att det kändes mycket bättre efter jag duschade, men nu är det bara den här jävla hostan kvar. Blir galen på hosta. Hoppas att jhag får sova i natt iallafall. Det är 26 dagar kvar till jag fyller år =D. Jag ska vell lägga i kull mig igen och glo på lite film eller något. Hoppas att jag blir frisk snart =).

Tävling hos ...

Nu har Sanna Berg startat en tävling i sin blogg.


Detta på bilden ovan kan du vinna. =)

Klicka in på Sanna Berg och var med och tävla precis som jag gör =) Lycka till!

Är Katy Perry en tjuv?



En amerikansk sångerska och låtskrivare vid namnet Jill Sobule är inte glad på Katy Perry! Hon påstår nämligen att Katy har stulit en av hennes låt-idéer! Jill släppte nämligen en låt som hette "I Kissed A Girl" redan 1995 och eftersom Jill och Katy signades av samma skivbolagsrepresentant så tror hon inte att det är ett sammanträffande att Katys största hit heter samma sak! Tyvärr så kan man inte copyrighta en låttitel och eftersom Katys låt har både en annan melodi och annan text så finns det nog inget Jill kan göra! Lyssna nedan och berätta vad du tycker om låtarna!

(Källa: TheSun)

Taylor Momsen: Nya Gossip Girl-drottningen!



Taylor Momsen anlände till inspelningsplatsen av Gossip Girl i New York igår för att filma scener till den nya säsongen! Som vanligt var hon oklanderligt klädd, både som sig själv och som hennes rollfigur Jenny Humphrey. Vi har ingen aning vad producenterna har planerat för Jenny nästa säsong men med tanke på hur glad hon ser ut så är det nog bara bra saker. Kanske tar hon över rollen som drottning av Constance Billard nu när Blair har tagit studenten?!

(Källa: Posh24)

Sjuk =/

Hello!

Nu har jag bara legat framför tv och tittat på Girl´s of the playboy mansion (stavning?) och hostat som en galning och näsan rinner så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag är hellre sjuk nu än när skolan börjar.

Snart så ska jag pallra mig in i duschen, känner mig nog mycket frächare då. Har igentligen inte så mycket att blogga om men helt dött i bloggen kommer det inte vara =D

Penelope Cruz är gravid!



Ryktena från Cannes var sanna! En månad sedan skrev vi att alla på filmfestivalen i Cannes misstänkte att Penelope Cruz nästan missade sin stora filmpremiär, inte på grund av matförgiftning, utan för att hon var gravid och mådde illa. Nu kan vi bekräfta att det stämmer! Skådespelerskan är nämligen gravid i fjärde månaden med sin pojkvän Javier Bardem och trots att de lyckats hålla det hemligt så länge så kommer hon snart inte kunna dölja det längre! Grattis!
 
(Källa: JustJared)

090805

Hello!

Sorry att jag inte blogga igår men nu är det så att jag har blivit sjuk och orkar inte med så mycket så igår låg jag bara i soffan typ. Jag fick hem papper från min skola igår också men det stog inget intressan, bara det jag redan visste typ. Och nått jag skulle skriva på och greja med.

Nu väntar jag på pappa för att han ska komma hem med mediciner åt mig. Hoppas ni mår bra =)

Lady Gaga: "Jag är hjärtekrossad, pank och hemlös!"



Lady Gaga är en av de hetaste artisterna inom musikbranschen idag och har allt! Hon håller inte med! Lady Gaga har precis fått sitt hjärta krossat av pojkvännen Speedy och berättar att hon nu är singel och helt ointresserad av kärlek! Den stackars flickan kan inte ens gå i terapi för att försöka komma över Speedy för att hon påstår att hon inte har några pengar alls! Tydligen spenderar hon alla pengar på sina scenframträdanden och sparar aldrig någonting för sig själv! Oj då! Sen har Lady Gaga också sålt sin lägenhet i New York för att hon har turnerat i 2 år. Hon verkar verkligen inte ha nånting!

(Källa: NOTW)

090803

Hello!

Vaknade typ för en timme sen och jag börjar på att bli förkyld =/. inge roligt men bättre att bli det ny i stället för när skolan har börjat. idag ska jag städa lägenheten och tvätta, roligt va? Nej men det måste göras ibland det också. 
Juste jag glömde att blogga om rättvik men jag kan juh säga att det har varit en så underbart roligt den veckan, träffat nya folk och kommit hem sent, sovit och varit slö hela dagarna. CCW 2010 nästa =D.

Miranda Kerr återvänder hem!



Australiensiska supermodellen Miranda Kerr landade i Sydney igår för att gå på Vogues fest som firar deras 50 år i branschen. Miranda lämnade flygplatsen i en bekväm men chic grå jerseyklänning, svart kavaj och solglasögon. Det ryktas om att pojkvännen Orlando Bloom tackade nej till rollen som Will Turner i fjärde Pirates of the Caribbean filmen för att få spendera mer tid med Miranda. Det verkar som att det är väldigt seriöst mellan dem!

(källa: Posh24)

01:00

Hello!

Sorry för dålig uppdatering under dagen, men som vanligt kan man juh säga nu mera =P så fastna jag vid tv va nån bra film på tv1000 och efter den så gick jag upp till Sandra för att hämta min laddare och plattång. Och vidare för att träffa Emelie och Maria.

När jag kom hem så tog jag en macka med räkost på mums! och började att titta på filmen en farsa till päron i Las Vegas, tror den heter så i allafall. Ni får rätta mig om jag har fel. och nu är jag så trött så jag måste lägga mig och sova lite grann.

Jessica och Cash tar ledigt!



Jessica Alba och maken Cash Warren sågs på stranden i Malibu igår. Dotter Honor Marie sågs inte med paret, det kanske var mamma Jessica och Pappa Cashs lediga dag. Jessica var snabb med att gå ner de extra kilona hon gick upp under sin graviditet och man kan verkligen inte se några tecken på att hon har fått barn. Hon är en snygg mamma!

(Källa: posh24)

Shopping i Sthlm

Nu äntligen lägger jag upp det jag köpte i sthlm. inte så mkt men, hittade inte typ inget var för mycket affärer =P! (Första gången jag var där.)


T-shirt från Gina Tricot 99kr (tror jag det var)


Chinos från Gina Tricot 99kr på rea pris.


Jeans Miss Sixty från Åhlens city 595kr (Ord.pris 1195kr)


Partybrillor från Punkt shopen 49kr (Men dom kom bort under Classic veckan =/, men jag hitta ett par andra :D )

Och sen köpte jag 5 par strumpor för 99kr också . Men det vill ni vell inte ha nån bild på XD.

14:56

Hello!

Jag har fortfarande inte kommit in i duschen men nu ska jag faktiskt resa mig ur sängen och göra något vettigt. Är helt jävla sliten efter denna vecka uppe i Rättvik. Sov kanske max 6 timmar per natt och jag är van vid typ 10 timmar eller mer.

Men förts så mårsta jag hitta mitt shampoo och balsam som ligger nånstans i mina väskor. Kul att man har något ordning på allt då. Och jag ska komma ihäg att fota grejerna jag köpte nere i stockholm för det har jag heller inte gjort än!. Lung bara det kommer =D.


Lindsay Lohan tar det lugnt!



Lindsay Lohan sågs i West Hollywood igår när hon lämnade en väns hus efter en lugn middag. Sen gick hon vidare till en hemmafest i Hollywood Hills. Flickvännen Samantha Ronson var inte på plats, hon är i Dallas, Texas och jobbar. Det verkar som att paret har kommit väldigt bra överens den senaste tiden och Lindsay har till och med sagt att hon ska ta det lite lugnt med allt festande när Sam är borta. Hoppas att det går bättre för deras förhållande den här gången än förra!


(Källa: Posh24)

090802

Godmorgon!

Nyss vaknat och är fortfarande skit trött. Jag vet att jag sa igår att jag skulle börja blogga som vanligt men jag låg i soffan hela dagen och mådde inte så superbra, så jag sket i gårdagen totalt helt enkelt. Men nu börjar jag som vanligt igen. Kul att vara tillbaka. Och som ni kanske vet så var jag juh i rättvik från söndag till fredag också. Ska skriva ett inlägg om Rättviks vistelsen ikväll hade jag tänkt.

Mina sms på mobilen har tagit slut för nån dag sen och jag känner mig helt handikappad, jag klarar mig verkligen inte utan sms på telefonen. Okej om jag inte har pengar med SMS, blir galen. Måste fylla på idag.

Idag så måste jag plocka upp min packning som jag verkligen inte orkade göra igår och duscha och gå till sandra och hämta min plattång och laddare. Men nu ska jag ut och ta en cigg (Vart sugen)!

RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!