Godnatt

Nu är jag hos marita och kvällen vart juh som det blev. =p
Menmen inget mer om det. Nu ska vi lägga oss och sova skriver imon.


(Marita =D)


Planer för kvällen

Fick nyss ett telefon samtal så det blir lite ändrade planer för kvällen.
I stället för att vara hemma så ska jag till Marita. Vet inte om Emelie och Daniel skulle dit.
Blir då mycker roligare än att vara hemma. Blir att sova där så jag kommer inte uppdatera förens imon eller om jag får låna datorn där. Men nu ska jag på toa sen titta klart på Let´s Dance. Kram



 


090130

Ursäkta att det vart dålig uppdatering igår. Det vart att bara åka fram och tillbaka från stan hela tiden kändes det som. Men idag kom jag för sent till skolan kom typ vid halv 11 och vi börjar 08:40. Det var då absolut ingen god mat idag det var potatis soppa och rester, men jag höll mig till sallad och en macka med ost på. Så klart fick man juh sluta tidigare MEN MISSADE BUSSEN TILL STAN, då var det lika bra att gå in i klassrummet igen. Jag åkte hem en sväng och ungefär en halv timme efter så åkte jag igen med emelie denna gång. Emelie köpte ett par skor och Over Knee. Jag köpte lite underkläder. Och nu är jag hemma igen och gör absolut ingenting för jag är trött och slut. Men nu ska jag gå och äta mat och titta på Let´s Dance. Skriver senare. Kram


090128

Idag har jag vart med Emelie med upp till stallet utanför rättvik. Jag fick rida lite =P. Men fy fan vad kallt det var. Mina fötter har förfrusit och är kall överallt, ska tina upp lite sen ska jag lägga mig i ett varmt bad =). Skriver senare.



Göra om bloggen

Jo jag hade tänkt att göra om bloggen men jag är inte riktigt duktig på det.
Så om nån skulle vara jätte gullig och hjälpa mig så skriv en komentar =)


Sova =D

Hejsan! Får se om jag får sova i natt då, Men nu ska jag berätta lite om min dag.
Jag var in till stan för att leta efter ett par skor men hitta några fler saker, men det kommer jag till. Jo inne i stan så träffade jag och emelie på Louise och Täckis det var länge sen man träffa dom, emelie gick och fixade legg, så vi gick runt lite. Sen kom Kristin ner på stan det var också ett bra tag sen man träffa henne, kul att se några som jag umgicks med jätte mkt. Har inte blivit lika mkt på sista tiden. Men nu ska jag visa jag jag har köpt =).


Skor från Stadium i märket Reebok 599kr

Linne från JC 129kr

Läpp piercing på kuckelikana (Stavning?) 80kr

Nu ska jag lägga mig och titta på en film och soooooova =D
Ha det bra kram


Dagens Outfit

Snart ska jag till stan en sväng och titta efter ett par skor =). Och kanske nått mer =).

    
- Linne från JC
- Kofta från JC
- Vita Jeans från MQ
+ Mina Ugg från din sko + EN palestinasjal 


090127

Ojoj Vaknade för en timme sen ungefär, kan förstå varför också. Jag somnade väldigt sent pga av min jäkla hosta.
Från det ena till det andra, jag färgade håret igår. Det vart ljusare. Lägger upp för och efter bilder senare.
Jag färgade med Loreal Paris Excellence Creme.


Ja nu ska jag vell gå och göra mej i ordning så jag kan vistas här inne =P. Känner mig inte fräch, så jag lägger nog mig i ett bad. Skriver senare.



I taket lyser stjärnorna

I Taket Lyser Stjärnonrna. Jag har läst boken, Den är skit bra och sorglig. Jag jag bara måste se filmen som går på bio den 30 Januari. Gå med mej? =P


090126

Idag har jag inte vart i skolan. På grund ut av att jag inte har sovit så mkt i natt för min jävla hosta. JAG BLIR HELT GALEN hatar hosta. Så jag har vell bara legat på soffan och ugglat idag, Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med min gymnasie ansökan den ska vara inne senast onsdag och jag kommer inte gå till skolan imon om jag mår så här som jag gör idag. Jag har i alla fall färgat håret i dag. Ljusare vart det =).
Men nu ska jag lägga mig framför tv igen och slappa.


090125

Hejsan!
Jag vaknade för ett tag sen. GUUUUUD vad jag är trött =P. MEn i dag blire kul det kommer 2 hundar hit =D 2 taxar, kommer ta bilder sen när dom kommer hit. MEn nu ska jag hjälpsa till med maten sen i i duschen.


God Kväll =P

JA det vart att gå på fest, Men vilket jäkla "drama" det var där hela tiden. Det var inte så kul men man träffa juh lite folk i alla fall slipper man sitta hemma i stället. Men nu ska jag gå och ta nått att äta sen titta på en film och sova. Godnatt

 

090124

Idag vaknade jag vid 10 tiden och var skit trött. Sen vart det att åka ut till rita för att rida men det gick juh som det vart. Men dom var söta iaf :) Senare ska jag kanske på fest men jag vet inte om jag orkar för jag har börja fått hosta igen =/. Nu var det vell inget mer att skriva om min dag tror jag =P. KRAM


090123

Det vart inte att göra något specielt i kväll. Bara käka pizza med mamma och erik, sen vart det en tur med familje spel. det var mysigt =D. Tack för kvällen. Och nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra i morgon. Det var inte att rida för emelie hade fått feber igen =/. Får se vad  som händer. ;Men nu ska jag gå och sova är så himla trött Godnatt.


Vad ska man göra ikväll?

Hejsan!!
Idag vakna jag alldelas försent så det vart inge skola för mig idag, jag mådde inte så himmla bra i morse ändå.
Så jag följde med mamma in till optikern, där hitta jag faktiskt ett par snygga glasögon Från D&G. JAg var in på Gina Tricot En snabbis och hitta lite fynd =P.

 

- Cardigan från Gina Tricot 49kr Förut 179kr
- Midjebälte från Gina Tricot 99kr

Sen träffade jag emelie en stund och prata lite om en sak vi kanske ska göra imon. JAg kanske ska rida en stor häst som jag inte har gjort på över 1 år, det ska bli kul. Snart ska jag gå och göra pizzan som pappa och sussie köpt till mej och mattias MUMS!


VAD SKA MAN GÖRA I KVÄLL? JAG VILL INTE BARA SITTA HEMMA OCH UGGLA =P.


GodMorgon

Godmorgon alla pigga =p!
Jag har inte sovit på hela natten men ändå är jag pigg =S, Jag försökte somna flera gånger låg i fyra timmar och bara titta på film för jag inte kunde sova så då tänkte jag: Äsch, jag är vell uppe då. Men jag vart inte glad för jag ville juh sova.
Idag blir det att åka till skolan, efter skolan ska jag hem en snabbis sen ut och gå med mimmi och efter det ska jag träffa mickis en sväng. Så jag har fullt upp idag, så jag kommer då inte somna iallafall. kanske bara skriver detta inlägg idag. Kanske ett när jag kommit hem eller så.
Kram


090121

Idag har jag haft hemstuder men det blev inte mkt gjort för det vart lite mkt idag.
Vakna vid 10 tiden och sen följde jag med mamma och handla och jag köpte 2 powerking cola Skit god.
Sen när jag kom innanför dörren så fråga sussie om jag ville följa med till stallet så det gjore jag. Efter det så följde jag med emelie till sin mamma för hon skulle hämta några saker, vi träffade på mimmi också vi prata en liten stund, sen gick vi hemmåt och nu har jag bara setat vid datorn som en riktig nörd XD. MEn nu ska jag göra min i ordning så jag kan lägga mig. Godnatt.


Godnatt

Gud vad trött jag är kan jag lova. Träningen gick väldigt bra, inge styrka bara kondition men jag gick iallafall 4070 m i rask takt, jag var hungrig och slut når jag kom hem så det vart att äta lite. Har juh börjar med GI-Metoden, får se om det funkar.
Idag var det också Top modell och det var då rätt person som åkte ut kan jag juh säga. Top modell är för tjejer men ändå kommer det en kille dit jag fattar inget. Hon/han borde åkte ut från först början. Sen vart det att titta på andra avenyn och det blir alltid spännande när programmet är slut. Men nu ska jag sova är så trött. Gonatt kram =)



090120

Idag har alla varit jätte duktiga i skolan tyckte våran lärare. Det är ett + =).
Nu är det bestämt att jag ska göra två delar i NP vecka 8 i engelska vet inte riktigt vilka =P.
Kom nyss hem från stan har vart och handlat mat med pappa och sussie, och snart ska jag åka och ta ett tränings pass.
Det ska vell bli kul men jobbigt =P. Min lillebror skickade sms idag och fråga om jag ville komma hem och spela familje spel för det var så länge sen skrev han, så gulligt av han. Men det går inte nu för jag ska juh och träna så vi får ta det till helgen. Nu ska jag gå och byta om sen ska jag åka iväg. Skriver sen om hur det gick.


Godmorgon

Shit!!!!
Precis när jag hade sminkat mig och ätit frukost så fick jag nått i ögat så allt smink försvann på ena ögat =/.
så jag fick lov att smina om mig. vaknade typ kvart i 7 så jag hade tid att äta frukost för en gång skull.
Men nu måste jag fortsätta så jag kan gå till bussen.


Dålig uppdatering under helgen

Hejsan!
Det har varit lite dålig uppdatering under helgen. Jag har juh inte gjort så mkt under helgen bara tillbringat lite tid hos min mamma och haft tjockis kväll med sussie (Chips + TV Kväll).

Idag var jag till doktorn och prata lite om olika saker som jag inte kommer ta upp i bloggen, Men det gick iallafall bra med allt. Sen vart det att åka hem igen och sätta sig och bara titta in i en vägg kändes det som =P. Men nu är jag hemma hos pappa igen och väntar på att skriva klart bloggen och allt annat så jag kan sova, ska juh upp till skolan i mogron.

En förändring imon 6 månader =P


Lördag

igår sov jag hos mamma vi tittade på let´s dance och tjockde oss =P.
Mamma väckte mej vid 10 idag skönt att inte sova så jätte länge, vi var ut med hundarna i en timme det var kul men lite kallt. nu sitter jag hemma igen (hos pappa), och gör inte så mkt vänta på att det ska bli mat.
Skriver senare =)



Sova snart!

Det vart städat idag på rummet men vart inge bilder =P, tvättade lite också, sen tog ett varmt bad.
 Så nu blir det lägga sig och ta det lugnt, har så himla ont i huve och fryser =/.
Blir nog hemma imon också men jag ska plugga lite ändå så jag klarar provet vecka 8. =)
Godnatt Kram Till alla.



Ojoj Godmorgon!

Shit jag vaknade för 10 minuter sen =O Det är inte bra men jag är juh faktiskt lite sjuk, men ska igentligen inte behöva sova så här länge. Idag blir det en plugg och städ dag tror jag om jag orkar städa annars får det bli en annan dag, men det skulle behävas det så för jävligt ut i mitt rum. Men nu ska jag börja plugga engelska .
Skriver senare =) Om jag städar så kommer det för och efter bilder kan jag lova.



Sorry =P Godnatt

Hejsan! Har inte blivit något skrivande på några dagar. Har inte haft så mycket att skriva om.
Idag vakna jag vid 1 tiden sov 12 timmar inatt det var väldigt skönt, sov också 5 timmar på dagen igår, jag har nog blivit en riktig sömn tuta =P.

Jo i måndags träffade jag emelie ett tag vi tjockade oss framför datorn och tittade på film. Sen fick hon ideen att sminka mig som en HORA men jag vet inte hur man ska säga att det vart. så ni ska få sen en bild eller 2 =p

 
(Klicka på bilderna för att få större blid.)

Va iallafall hem till mamma en sväng idag och fick med mej lite prylar jag hade beställt från orilfame.
- Deodorant Mango & Yoghurt
- Min kära DuschTvål som luktar Cocosnöt
- Hår inpackning (aldrig provat =P)



Och nyss tände jag några ljus och ska lägga mej och läsa boken Syskonkärlek skriven av Katarina Von Bredow. Boken är vell som den är =P. Hon blir iallafall kär i sin hel bror. Läs den för mer säger jag inte. Godnatt.

     



Godmorgon

Godmorgon alllihopa!
Vaknade kanske för 15 min sen. sussie kom in och väckte mej, skulle nog inte ha vaknat om inte hon kom in.
Jag lär vell gå och göra mig i ordning så jag kommer i tid till bussen. Skriver i eftermiddag.
Kram



zZzZzZzz!

Jag och emelie var ute och gick i en timme typ sen vart det att prata lite med mimmi som vi träffade.
Till nio var jag hemma och titta på nått tv program kommer inte ihåg vad det heter. Sen ville emlie träffas en stund igen för hon skulle röka, vi prata om lite saker =P..
Vi har då kommit på värsta idéen i sommar =D. 

HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!
Det är juh snart gymnasie val, Vad ska jag välja? Jag funderar på 2 st som jag vill starkt. MAn om jag inte kommer in där då?  vad gör jag då?. Vet inte vad jag vill just nu känns det bara som att jag ska skita i allt och bara SOOOOVA =P. Men jag vill in på Forshaga (Hund)eller Wången (Häst). Vi får se vad som händer och sker ska i allafall prata med ungdomskonsulenten imon om några funderigar.


Första skol dagen!

Första dagen i dag då det var vell okej att komma tillbaka. Men det känns jobbigt för man måste juh gå upp på morgorna =/. Det var kul att träffa alla vänner i klassen som man inte har haft så mycket kontakt med under lovet.
Vi fick sluta en timme tidigare, våran lärare tycke vi var lite dryga tror jag vi prata om mycket som hände på lovet.
ja vad händer senare? Hmm. Ska hoppa in i duschen sen kanske träffa emelie ett tag. Hon har juh tagit hål i tungan nu så jag lär vell få se hur det ser ut. Jag vill pierca mig igen men vet inte riktigt vart.  Vad tycker ni? Jag har i tungan, nedre läppen på vänster sida, och i näsan på höger sida.
Kram =)



Torsdag 8/1 - 09

Jag vaknade kl 4 imorse helt otroligt men jag hade vell sovit klart då.
Så jag tog på en film så jag kunde somna om men det gjorde jag inte. så nu ska jag gå upp och göra frukost för en gångs skull. sen är blir det att ta bussen till skolan =/.

Kram på alla!

Onsdag 7/1 - 09 Kväll

Nu har jag tittat på Grammis galan och top modell. Ska snart sova är så grymt trött, Det brukar jag inte vara vid den här tiden. Imon är det juh skola också så måste sova pga av det också.
Så jag ska vell gå och göra mig i ordning sen krypa under täket och titta på nån film till jag somnar.

Godnatt =)!

Onsdag 7/1 - 09


Min nya mobil. Som jag fick förra veckan tror jag.  =)
Den är bra tycker jag iallafall =)

Onsdag 7/1 - 09

Gud vilken seg dag. Vaknade vid 12 har tvättat och städat lite på rummet.
Vill bara att det ska bli kväll så jag får se på Top Modell och sen lägga mig är så himmla trött =/.

Jag har sett Twilight på lovet och Den är skit bra. Titta på den vääääääääääääldigt bra film


Onsdag 7/1 - 09

Hejsan!
Det har inte blivit nått skrivande under jul och nyår, har inte tagit mej tid att gör det. Det var iallafall en bra jul var hem till sussies mamma och pappa och firade det var trevligt. I julklapp fick jag pengar så jag kunde köpa min nya mobil och kläder. Fick även andra saker.
Nyår vart som det var inget att prata om iaf.
Ja idag har jag inte gjort så mkt har bara haft myskläder och lega på soffan ungefär. Tittat på filmer och bara tagit det lungt. Imon börjar skolan igen, inte kul men man måste juh.

Nu det nya året blir det många ändringar:
Sluta Röka bla.
Resten märker man nog =P

Kram på alla! =)

RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!