Torsdag

Blev inge skrivande igår, jag och jennifer kom hem sent så jag orkade inte starta datorn och skriva. Jag tillbringade kvällen med Jennifer, Marita, Emelie och Mimmi. Vi drack några öl och prata. När Emelie och Mimmi gick så vart vi andra på värsta flumm humör XD.

Jag fick hem lite saker från oriflame igår igen också,
- En Eye liner penna i grönglitter
- Shampoo och balsam cocosnöt
Och en liten smink väska.
Har inge bilder på det min kamera är hos min mamma. =P

Idag blir det nog bara att ta det lugnt, va hemma och se dum ut =P. Jo juste jag har färgat håret och sussie klipte mig, tog bort dom slitna topparna, Det blev jätte kort tycker jag =/. Men sånt är livet om man har jätte slitet hår
.


Jahapp

Ojoj inte skrivit på 2 dagar =/. Jag har inte haft ork till att skriva i bloggen, Men nu ska jag göra det.
Det är lov nu och jag har vell igentliten inte gjort så mycket i måndags och tisdags, bara vartit hemma och tagit det lugnt. Nej juste jag va med jennifer i måndags, men vi gjorde vell inte så mycket =P.

Usch! Vart lite ledsen nyss, tittade på massa bilder från min förra hund Bimbo. Då blir man faktiskt lite ledsen, jag tror ni kan tänka er hur det känns. det är snart ett år sedan vi tog bort henne. 3 Juli 2008 då fick hon somna in. så det är vell ett tag kvar innan det har gått ett år. Men hon var en familjemedlem och man glömmer inte en i familjen på en vecka.


(En bild på Bimbo får också vara med idag)

Nog pratat om sog och blabla. Vad händer nu på lovet? vart är festen? Vart är alla människor?
Jag vill ut och ha kul, men ändå sitter jag typ bara hemma och hoppas på att man ska få gå och sova för att man kanske ska göra nått kul dagen efter. Men jag får hoppas att det händer nått kul idag (Onsdag.). Och sen ska jag inte klaga för jag har vell inte haft orken att göra något så jätte kul heller =P.

Nu ska jag ta och titta på High School Musical 3 sen sova. En rolig sak ska jag göra i morgon, Jag ska färga håret igen. Hoppas att det blir blondare än det vart sist =). Vill ha sommmar och blondt hår =D..
Godnatt




Lördag och söndag

Ja som sagt så vaknade jag vid 3 och tog bussen ner till stan vid 5. När jag kom hem så gjode jag inte mycket, försökte hitta nån som hade nå party med det var lite svårt. Men jag fick tag i emelie och va med dom ett tag och drack öl, Men när dom skulle gå hem så träffade jag på elin. så jag drack med henne i stället.

Sen gick jag hem och sov. Och jag vaknade vid ett tiden med jätte ont i huve. Jag råkta somna vid 3 tiden tror jag klockan var. så jag var vell trött efter gårdagen.
 
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Har Massa hår spray och spray glitter i håret. Så det blir att göra en hårinpackning.


Fredag

Ja vi ska vell börja och skriva fredagen eftersom det inte vart nå skrivande i fredags. Pappa väckte mig på morgonen och berättade om en sak som jag inte kommer att ta upp här. Jippi jag missade inte bussen eller försov mig idag, så jag kom i tid.
 
Ja jag var vell i skolan men jag åkte tidigare för att jag skulle på China Thai och äta mat. Mamma mötte upp mig på stan så vi kunde gå till resturangen. Det fanns inte så mycket att välja på, men jag provade friterad bläckfisk det va som att tugga på ett hårt skosnöre.

Jag va med Louise på kvällen vi skulle till lugnet och titta på innebandy, när vi skulla ta bussen ner på stan så kom det in ett jävla fyllo som lukta sprit som fan. Han börja prata med oss han mummla och fråga oss om vi skulle på fest och sånt. När vi hade varit in på Hemköp och köpt godis och läsk till kvällen, så kom det ut tre killar från en taxi dom kom fram till oss och fråga om vi var tvilling systrarna Kallur. Vi hade en lite diskution med dom innan dom gick. Vi hade då skit kul när vi satt i stan och vänta på bussen.

Vi tog oss en promenad på 20 minuter upp till millan hon hade fest och tyckste att vi skulle komma dit. När vi kom fram dit så såg vi massa kända ansikten. Jag och Louise skulle spela Guitar Hero tillsammans det gick inte så jätte bra i början men efter ett tag så gick det.

Vi gick hen vid 2 tror jag klockan va. När vi var hemma hos Louise, så åt vi godis och drack läsk och tittade på festival. vi sov till 3 på lördag.


090219

Idag har jag varit i skolan men kom en timme försent för att jag inte hörde klockan. Och det går så dåligt med bussar in till stan. Fy fan vad kul vi har i klassen ibland. Jag och anders har då skoj jämt =P.

Efter skolan så skulle jag och anders först till hosjö sen tog vi bussen till stan sen tillbaka till skolan. Vi åkte buss så mycket för att vi skulle vänta på att mickis vart klar med håret. Sen när jag skulle ta mig ner på stan igen för att åka hem var det så jävla mycket folk så alla fick inte plats i X-tra bussen som kom först. Men ändå fick många stå upp för det inte fick plats.

Jennifer kom hem till mig ungefär 20 min efter jag hade kommit innanför dörren. Vi satt och prata om allt och inget. Sedan gick vi en sväng till mamma så hon fick se Charlie. Han var busig som vanligt, Jag fattar inte hur han orkar hålla på så som han gör. Vi fick också kvälls mat, Vi gick till bussen efter vi åt för Jennife skulle hem.

Och nu är jag jätte trött så jag ska gå och sova. Men jag skriver imon.



Tröööööt

Shit vad jag är trött. Då är det bäst jag går och läggar mig.

Jag var juh som sagt hos mamma ett tag idag, Men nu är jag hemma igen. Jag träffade Emelie ute en sväng, vi fortsatte promenaden hem till mig, vi satt och tittade på bilderna jag tog i helgen. Efter vi sett klart på bildena så gick vi hem till Emelie för att titta på nån film hon hade pratat om. Det skulle vara en skräck men man kan kalla det komedi på ett sätt. Den var inte läskig utan rolig och vidrig på samma gång. Jag kommer inte ihåg vad den hette.

Neee usch vad trött jag är. Så nu ska jag ta och byta om till sovkläder sen ta på en film och sova ända tills 06:45. Ska juh upp till skolan. VAD DRYGT Men det är bara 2 dagar kvar i skolan sen är det loooooooooooooov =D
Godnatt



090218

Nu sitter jag hos mamma helt själv, och jag har nyss varit ut med hundarna så dom fick göra sitt. Hoppas att mamma kommer hem snart det är inte så kul att sitta här själv.

När jag var hemma (Hos pappa) så var jag jätte duktig, Jag städade mitt rum och gjorde en text i engelskan. Men när jag kommer hem igen så ska jag göra mer engelska tror jag. så jag klarar IV detta år. Det vart inge nationella prov för mig den här veckan heller. Jag var juh sjuk förra veckan så jag var inte riktigt för beredd.

I morgon ska jag hitta på nått med jennifer, det var så länge sen. Hoppas att vi hittar på nått skoj att göra =D

Men nu ska jag fortsätta att titta på Mamma Mia, det är en film man blir glad av tycket jag. Sen ska jag ta lite kort på vovvarna, för mamma ville att jag skulle göra det. Skriver senare.

Här kommer det en bild på Bimbo =) RIP.




Godmorgon

Hellu.
Jag vaknade ungefär för en halv timme sen. Och senare ska jag ta mig till mamma ska dit en sväng och träffa familjen där lite.( Jag bor juh hos pappa på hel tid.)

Åååå jag blir så arg på min hosta som aldrig gör över, visst det är inte lika mycket hosta men det är det att de alldrig går över nån jäkla gång.

Nee nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja gå till mamma. Men jag skriver senare.
Kanske kommer in en Dagens Outfit innan jag går i väg.


090217

Idag var jag i skolan för första gången på en vecka, det var kul att träffa vännerna igen. Men jag gick en timme tidigare följde med anders till stan. Och en sak till, Jag missade bussen i morse så jag fick ta en senare.

Jag var hemma kanske i 1 timme sen åkte jag till stan igen, skulle hem till jimmy och anders. När jag kom satt jimmy och sov i soffan och anders brevid och spela dator. Vi tittade på Vi hade iallafall tur med vädret. Sen vart det juh andra avenyn så det fick jag bara lov att se. Sen gick jag till bussen, emelie var där så vi höll varandra sällskap på bussen och sen när vi gick av.

Men nu ska jag sova är så himmla trött. Det är juh väldigt bra att man ställer om dygnet när det är lov nästa vecka.
Godnatt


Dålig uppdatering

Hello!
Det vart ingen uppdaterat i går. Jag var så himla trött efter jag har vart ute i kylan hela dagen och tagit kort. Ni kanske undrar vad jag gjorde ute hela dagen? Jo det ska jag berätta nu.

Jag var på Romme Travbana hela söndagen, det var islandshäst tävling. Och jag var där som fotograf =P. Jag fick några bra bilden faktiskt. Ni ska få ett smakprov. En 1:a klass higst jag vart kär i.


Jag hade kul under dagen i alla fall. Sussie kom hem med 4 rosetter.

Idag då, hmm vad ska jag säga. Jag har inte gjort så mycket. Det vart inge skola i dag för min del men imon så ska jag gå dit. Jag följde med till stallet idag och tog några bilder. Fick en fräääääään bild på Alfur.



Men nu ska jag lägga mig och sova så jag kommer upp i morgon.




Kvällens Outfit


(Ursäkta röran i rummet =P)

- Baslinne från JC
- Långt linne/klänning Från Gina Tricot
- "Jacka" från Gina Tricot
- Leggings från MQ
+ Svarta ben värmare och mina skor från Reebok

090214

HejsaN! Idag är det alla hjärtans dag. Har fått lite sms under dagen när folk har sagt glad alla hjärtans dag. Jag har tyvärr varit lite dålig på det idag. Men till alla en glad alla hjärtans dag <3.

Snart ska jag gå iväg till Sandra på "fest", Jag vet inte om jag ska kalla det fest =P. Kanske inte kommer så många eller så kommer många. Men jag hoppas att det blir kul i alla fall. Jag ska lägga upp Dagens Outfit innan jag går.

Hoppas ni har haft en trevlig helg hittils.



God kväll

Har just tittat klart på Let´s Dance, Synd att Kitty åkte ut. Tyckte at Carl-jan kunde åka ut i stället.

Mär jag kom hem till mamma idag så fick jag ett fint välkomnande av Vovvarna. Den ena hoppar och Grymtar och den andra Flinar och hoppar. Men det är kul när dom blir så glada när man kommer hem. Jag Fick ett jätte fränt kort på Charlie som jag lägger upp imon.

Men nu ska jag ta och lägga och titta på en film. Godnatt



Dagens Outfit



- Linne från JC
- Tunika/klänning från Gina Tricot
- Cardigan Från Lager 157
+ Leggings från MQ


090213

Idag skulle jag gå till skolan, men jag hörde inte klockan i morse. Så det blev en till hemma dag för mig. Jag har bara legat i sängen och sett på tv hela morgonen plus försökt att få tag i jenny om kameran med det är inte det lättaste. Har inte fått tag i hon än.

Snart ska jag gå upp till bussen, ska in till stan och möta Louise. Vi ska nog fika och prata lite skit.

Efter stan blir det att åka hem och käka. Sen är det bara och ta en promenad till mamma, jag ska sova där i natt. Och jag ska få träffa mina vovvar, det var ett bra tag sen.  Men nu ska jag dra mig upp till bussen så jag kommer i väg till stan.


(Vart lite kär i mina ögonfransar XD)





090212

Ojoj Vilken natt! Jag har inte sovit en blund nästan. Jag har legat och hosta som en tok, jag som skulle till skolan idag men jag sov inte så mycket så jag strunta i det.

Jag kom nyss ut ur duschen och min buss går om en timme, så jag måste skynda mig nu.
Skriver när jag kommer hem igen. Kanske lägger upp en Dagens Outfit om jag har tid.


090210

Hejsan! Idag vakade jag vid 12 tror jag klockan var. Jag hade lite feber i morse, så jag tror jag börjar på att bli frisk men jag har inte så mycket ork till något.

Men jag följde med sussie ut till stallet en sväng bara för att få lite luft. Det låg blod kvar i hagen efter Hrimnir, Usch stakars häst =/.

Sen ska jag titta på Top Modell och Andra Avenyn. MEn nu ska jag sy ihop ett par byxor som det har gått hål i.


Happy =D

Jag är så glad, jag har inte haft nå feber på hela dagen. Så då blir det att gå till skolan på torsdag.
Snart ska jag äta tortellinigratin (Stavning?) MUMS. Men nu ska jag gå och titta klart på design: Simon & Tomas.


090209

Usch! Vilken morgon. Jag vaknade och gick på toa när jag reste mig så höll jag på att svimma då satt jag mig igen, och jag reste mig igen och det vart samma sak. Sen började jag må illa, så jag gick in i mitt rum och la mig igen. Jag hade 39,6 i feber i dag så det har gått ner lite sen igår.

Sussie fick ett telefon samtal idag också det var inger i stallet. Hon besättade att hrimnir hade skadat sig. Hans ben har blivit av sparkat, alltså helt av. Och det går inte att göra nått åt, det är bara att avliva han. Jag tycker så himla synd om lisa (Hon som äger Hrimnir). Hoppas det går bra iallafall. Dom är i stallet nu, får se när hon kommer hem och hur det gick.

Jag funderar på att hoppa in i duschen snart, så slipper jag känna mig så äcklig och sjuk =P.


Sjuk =/

Usch! Jag hatar att vara sjuk. Men jag ska ändå besrätta lite om min dag, fast jag har inte varit med om så mycket.

Jag har tittat på tv och legat i sängen i stort sätt hela dagen. Men jag pallade mig ner till källaren för att tvätta så jag har rena kläder när jag blir frisk. Och Jag har tittat på Tv ännu mer och ätit lite faktiskt. Och jag har svettas och frysit som fan. HATAR FEBER

Men nu ska jag lägga mig igen och försöka sova hela natten utan att vakna, Jag har laddat upp rummert med iskallt vatten och ipren. Godnatt


Shopping från Oriflame!

Jag kom på att jag hade fått hem lite saker från Orifalme.
 - Dark Chocolate Bath & Shower Gel
 - White Chocolate Hand & Nail Cream
 - Återfuktande Lotion till Ansiktet
 



090208

Ååå =/ här ligger man och har över 40 graders feber, inte kul kan jag lova. Men jag får hoppas att jag mår bättre snart. Och jag som skulle gå i skolan varje dag denna vecka. Ska juh göra nationella proven nästa vecka. Men jag kan inte rå för att jag blev sjuk =/. Men nu ska jag vila lite igen.
Skriver senare om jag orkar.


090206

Hejsan! igår vart det inge skrivande när jag kom hem var så trött.
Idag har jag inte vart i skolan mådde inte så bra imorse men nu är det bättre. Ja vad ska man göra idag? det blir nog att bara ta det lugnt. Men det kanske händer nått kul ändå. Snart ska jag följa med sussie in till stan, tror jag om hon inte har glömt det =P.



Dålig uppdatering

Har varit lite dålig uppdatering i 2 dagar men nu blir det bättre.
Jag har vell inte gjort så mkt dom här dagarna heller, har umgås med kompisar och varit i skolan. Men imon ska jag Bowla med några i klassen så det kommer bilder och text imon. Men nu ska jag titta på Gossip Girl sen sova.
Godnatt


090202

Idag har jag varit i stan ungefär hela dageen. Var bara till borlänge på dollarstore. Köpte lite fett =P. Senhag jag vell inte gjort så mkt mer =p men nu ska jag sova sen upp till skolan skriver imon :P


090201

Idag har det varit en jobbig dag =p. Har vait på romme trav bana sen 10, och jag gick upp vid 8 tiden. Jag red på draumur och han var skit pigg det var kul =D. Men nu ska jag lägga mig är så trött, också så att jag kommer upp till skolan. Godnatt


090130

Hello alla!
Vart inte så mkycket uppdaterat idag. Men jag ska vell ta och berätta om min dag.
Jag vaknade vid 14 tiden, Marita hade redan vaknat. Jag gick vell up och jag var skit trött. Jag hade fått sms på morgonen som jag inte orkade svara på förens efter nån timme. Jag och marita gick hem till pappa och vi vart bjudna på pizza, gott var det i allafall. Mickis och jag följde med marita hem en bit sen gick vi alla tre olika vägar, jag drog mej hemåt så nu ska jag bara borsta tänderna sen sova. Jag ska upp tidigt imon också så jag vill inte vara helt död =P.
Godnatt på er alla !


RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!