Hostel 2?

Hejhej!

Satt nyss och kollade på Hostel 2, verkligen en sjuk film. Men ändå spännande. Har ni sett den filmen? Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss


Bilder

Nu har jag käkat klart och svarat på komentarerna kul med mycket komentarer =)

Nu kommer bilderna från dagen =)


Dita


Lolita


Pressfotografen Mimmi =P


Dita leker i vattnet


Lolita simmar


Dita sitter och tittar på när vi badar


Lolita simmar och mimmi hjälper hon så hon inte drunknar =P


Fick lov att ta kort på min tändare som jennifer köpte till mig =P

Det var några bilder som jag tog =). Nu ska jag gå ut och lagga mig på soffan och ta det lugnt ett tag sen hoppa in i duschen. Har ni haft det varmt och skönt idag? =P. Hoppas ni har haft en bra dag =)

Hemma

Hejsan !

Nu är jag hemma igen. gud vad skönt det var att bada och ta det lugt vid stranden. Just nu håller jag på att koka lite makaroner och steker köttbullar. Så jag måste gå till köket igen. Men bilder och mer kommer efter jag ätit. Och jag ska svara på komentarerna =)

Sitter här...

-516182bf458ec8695ffa614e08ea696.png

Kolla varifrån!

Sitter här vid vattnet och har det skönt. En vovve som älskar att bada? :P så söt. Men nu ska jag ner i vattnet igen. Skriver när jag kommer hem :) puss


Första doppet

Hejsan!

Vet ni vad jag ska göra nu? =P Jag ska åka och bada, förtsa doppet i år. Hoppas det inte är för kallt. Mimmi ska vara mewd och hon tar med sig hudarna. Dom är såå söta. Hon har en Chihuahua och en dobberman valp. Ska ta bilder medans jag är där borta.

Nepp men nu måste jag åka iväg. Hörs senare ! Pussar

Godmogron

Hejsan !

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Gud jag måste börja ställa klockan så jag vaknar tidigare. Har ställt om dygnet så mycket. Får bättre mig med att inte ligga i sängen för mycket.

Vad ska ni göra idag då? Jag ska duscha senare och ja jag vet inte ta ut pengar så jag kan köpa busskort i morgon när jag och jennifer ska till stan, och träffa kompisar inge shopping =P. Får vänta till jag och hon åker till stockholm då blir det shopping för hela slanten kan jag lova =).


 


Ögona är inte öppna =P

Nu är jag så himmla trött så jag kan knappt ha ögona öppna =P. Jag tittade på när min lossas mamma klippte min lossas bror. Och det var vell ett jäkla liv =P Ni vet hur det är när ens mamma ska klippa en ? =P. Men det vart bra i slut ändan.

Och nu ska jag sova innan jag somnar här sittandes vid datorn =P. Godnatt.

Nail4you

Var in och kikade på en hemsida nyss och det fanns massa grejer till naglarna och även lösnaglar, och massa till behör. Inte så pass dyrt heller. Så klicka in på http://www.nail4you.se/naglar/ 


Follow Camilla Sörlie Lindeström

Sommarens ...

Sommarems godaste saft



Denna saft är helt underbart god. Servera iskall och med några isbitar i så blir den himmelsk =)

vad vill du bli?

Hello!

Nu är jag hemma igen efter att ha träffat nägra vänner. Det var väldigt trevligt, men det vär så himmla mycket muggor så jag orkade verkligen inte vara kvar så himmla länge. Så nu kliar det på hela kroppen. Usch! Fy fan hatar myggor. Vem gör inte det?

Hur har ni haft det idag då? Min dag har varit helt okej =). Och jag hoppas att mitt paket kommer snart. Men lösnaglar och grejer. Men det tar nog i alla fall 2-3 dagar till tror jag. Jag får även hem lite grejer från Oriflame i veckan också =).

Det är en grej jag har tänkt på väldigt mycket, jag som går på Gymnasiet snart (IV ett år =(. Klantade mig mycket i högstadiet.) Vad vill jag bli när jag blir stor och gått klart skolan? Vad vill jag göra med mitt liv? det finns mycket man kan bli. Jag skulle vilja bli modefotograf, frisör, Makeup Artist. Modell kan jag bara glömma nu i allafall. Några utav dom sakerna skulle jag vilja bli. Vad vill ni jobba med? Om ni inte redan har ett jobb då =P. Skulle vara kul och höra om vad mina läsare skulle vilja bli =).

Åker nu =P

Nu drar jag iväg och har lite trevligt med Några vänner. Skriver senare =)


Bloggportalen.se

Haha =p Jag är med på en topplista på Bloggportalen.se =D.



Lite kul iaf =P.

Operation

Om ungefär 4-5 månader så ska jag operera mig, ni som inte vet så ska jag göra en bröstförminskning. Får så ont i ryggen. Så jag kan inte hålla på med mina intressen som jag vill göra. Men det blir ändring på det snart. Och jag verkligen längtar tills det är dags.

Men fösrt måste jag gå ner lite i vikt och fick lov att sluta äta P-piller. P-piller har jag slutat med och jag känner inget måste att äta dom heller. Men då är det bara vikten kvar. Jag får tänka på vad jag äter och röra mig mera. Och jag kan juh tänka mig hur ont jag kommer ha efter operationen. Jag kommer att få hem ett brev senare för ett datum jag ska lägga mig på operations bordet.


Har ingen rubrik =P

Det är jätte kul att det är så många med och tävlar i min tävling =). Jag kommer att slumpa fram en vinnare den 12 Juli. Lycka till i tävlingen =)

Och det är också jätte kul att alla komenterar =)

Hello

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i stan =). Som ni kanske såg så köpte jag ett par shorts. Väldigt fina tycker jag.

Nu ska vi snart grilla på en fläskfilé och åta nå god potatis grej och sallad. Bara grillning hela veckan =P heheh det har juh varit så ett tag nu men det gör inget för grillat är gott =)..

Senare efter jag ätit och så ska jag iväg med några kompisar till tansen (Sjön). Och sitta och prata och kanske dricka lite. Och bada så klart =). Skriver innan jag kilar iväg =) Pussar

Shopping


Bak

Fram

Badshorts från BillaBong 400kr ord, pris 800kr. (köpt på rea =P)

Dagens Outfit

 

- Linne från JC
- Klänning från Gina Tricot
- Leggings från kapphal (Stavning?)


15:14

Hello!

Nu tog jag en pause från solandet för att kunna gå in och blogga en sväng. Jag kan juh säga att det är hur hett som helst ute. Och vi har ingen pool på gården och inge sjö så där jätte nära så jag tog vattenslängen och spola av mig i iskallt vatten =P. Men det torkade fort när man låg i solen.

'
Osminkad, oplattat hår, ofixad helt enkelt =P.

Om ungefär en timma så ska vi åka in till stan och handla tror jag och svänga in på Curb. Så jag ska ut och lägga mig ett tag till i solen. Sen ska jag in och fixa mig så vi kan åka iväg =). Kram

13:44

Hejsan!

Nu är jag vaken, och tack för alla tipsen om hur jag tar bort lösnaglarna. Får hoppas att dom kommer hem nu i veckan i alla fall. Mitt öga är svullet idag, men det lägger sig nog snart =)

Nu ska jag kila i väg och käka frukost och ut i solen en sväng. Måste bli brun snart tycker jag =).  Vad ska ni göra idag då? Nej nu ska jag bara in på bloglovin och kika sen resten. Skriver senare.! Pussar 

Lösnaglar

Jag behöver lite hjälp av er. Jo jag har klickat hem lösnaglar och vad ska man ha för medel för att få av lösnaglarna om man inte vill ha dom "en dag"? i stället för att "bruta av dom". Då kan dom juh gå sönder och det vill jag juh inte =/. Inte något för dyrt =P, vad är det man använder =P. Är inte lösnagel expert precis =P  Skulle vara snällt om jag fick några tips =) Kram


Godnatt!

Godnatt bloggen!
Nu har jag duschat och smörjt in mig med kroppslotion, det är nog det bästa man kan göra för att inte bli torr =P. På sommaren har jag lätt att bli torr på bena och armarna har jag märkt och på vintern är det händerna som blir torra.

Nu ska jag äta en hårdbrödsmacka och ett glas mjölk sen ska jag försöka sova och i morgon ska jag ut och sola hela dagen hade jag tänkt, då blir det på med sololja och köpa en tidning igen eller läsa en gammal så det blir en riktig ute dag i morgon tror jag =P. Hoppas ni har haft en bra dag. Pussar!


Fick bli en gammal bil på mig =)


Nu gick det att ladda upp en bild =S Konsktigt att det inte gick tidigare =P. Måste ta och köpa mig en riktig digitalkamera, men det får bli en senare historia =P. Godnatt!

Tara Reid

ÅÅ jag som skulle duscha men då fastna jag i ett program i stället =P Wild on tare på E!. Så jag får duscha efteråt. Vad tycker ni om den serien? =)



Kan ni ladda upp bilder på bloggen? Jag kan inte det verkar vara något fel :S. Aja det får vell vara så då =P.

Blogga =)

Nu kom jag in på bloggen =) så nu kan jag blogga igen =).

Nu har jennifer åkt hem och jag ska hoppa in i duschen snart. Vi hade en trevlig prat stund där ute. vad har ni gjort idag? Jag har bara haft det trevligt och det har varit varmt ute. Härligt med sommar. I love it

Skriver efter jag duschat och grejat. Hoppas ni har haft en bra dag =) puss

Hejsan. Jag...

0-54cfc115f2d3f94e6113e94c4ac4f1a0.png

Kolla varifrån!

Hejsan. Jag kommer inte in på Bloggen igenom datorn. Konstigt :s . Men jag tänkte iaf berätta vad jag gör nu. Och det är att vi är ute och pratar och skrattar för fullt. :) jag ska försöka komma in senare så jag kan blogga. Men nu ska jag åter gå till våran trevliga stund. Skriver senare :) puss på er :)


Äntligen

Nu har jag äntligen fått in bilderna från igår. Så nu ska ni få se några bilder =).


Jag osminkad och har solen i ögona =P


Söta jennifer =)


Åkte moped =)


Skuggor =P

Vi var ute och åkte lite moppe igår, och det var skit kul har inte kört moped på jätte länge.


Vi har inte gjort så mycket sen vi vakna, bara typ setat. Är så himmla slö så man orkar juh inte göra nånting =P. Men jag funderar på om vi ska upp och köpe en glass =). Skriver senare. Puss

15:31 Godmorgon

Godmorgon!

Jag och jennifer vaknade för ungefär en halv timme sen, sov lite länge. Men det var det som kanske behövdes =P.

Jag har fortfarande inte fått in bilderna på datorn, vet inte vad det är för fel. Men arg blir jag =P:
Jaha vad ska man göra idag då ?. Vad ska ni göra idag? =).

Jag kommer inte riktigt på vad jag ska skriva, så jag skriver senare =P.

Godnatt

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och jag har fortfanarde inte kunna fått in bilderna på datorn, så dom får komma in på bloggen i morgon. Så jag kommer att skriva lite med om min dag i morgon i stället =P

Hejsan. Sorry...

-802db28532b6ff495d4eeae5bf74be7.png

Kolla varifrån!

Hejsan. Sorry för dålig uppdatering men jag har varit ute på massa saker idag :p nu sitter jag i bilen på väg till borlänge och hämta några som har varit på peace & love. Har ni en bild på hur mitt hår vart efter färgningen. Mkt ljusare. :) jag uppdaterar när jag är hemma igen och lägger upp bilder. Om jag nu får in dom på datorn. Det är nå krångel. Puss


SOL

Nu har vi varit ute och solat och det är skit varm ute så man vart svettig. Tänkte lagga upp en bilf men det gick juh inte nå fel med överförningen till datorn =S. Blir så arg när det händer.

Senare ska vi åka och bada, det ska bli riktigt skönt =). Men nu ska jag sitta inne i skuggan ett tag, skriver senare !

Godmorgon!

Godmorgon!

Jag vaknade för inte alls för länge sen. Kunde inte somna igår, vid halv 5 somna jag tror jag. Det är lite för sent tycker jag =P. Jag ska lägga ut en bild sen hur mitt hår blev  =) Men tyvärr så har jag inte före bild =P.

Vad ska ni göra idag? =) Jennifer kommer iallafall hit och vi ska ut med moppen till nått ställe där man kan sola och bada. Så vi ska köpa fika med oss och låta moppen ta oss dit vi kommer =P.

Nej nu ska jag kliva upp ur sängen hon kommer juh snart så då kan jag inte ligga i sängen och halvsova =P

Godnatt

Gud nu börjar jag verkligen på att bli trött =P. Tittade på en bra film på tv4 Film =). Men nu ska jag kika på Fröken sverige och sova.

Skriver i morgon =) Kram


23:34

Nu har jag duschat och grejat. Håret har inte torkat än så jag vet inte riktigt hur resultatet på mitt hår är än. Men jag hoppas att det blir bra. Jag har inte färgat håret på ungefär 2 månader, så jag tyckte att det var dax nu =P. Utväxten ser ut att vara ljusar i allafall =).

Nu ska jag sitta och kika på lite tv och ta det lugnt. sen ska jag läsa allt inlägg på bloglovin =). Det är kul att läsa bloggar tycker jag. Och jag hoppas att ni tycker om att läsa min blogg =) Puss

Glöm inte =P




När är det tävlings dags i bloggen! Första tävlingen också !
Det är 2 halsband från Ur&Penn + en gratis bio biljett som kan bli dina =)!

För att vara med och tävla gör du så här:
- Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg (Så det blir många som tävlar =).)
- Och länka till mig, så era läsare hittar rätt.

Efter ni gjort allt det så skriver ni en komentar i inlägget.
Då är du med och tävlar om dessa 2 halsband. =)

Glöm inte att skriva med er mejl så jag kan kontaka vinnaren efter tävlingen är avslutad.

Vinnaren kommer att vara länkad i ett inlägg =) 

PS. JAG SKRIVER EN KOMENTAR I DIN BLOGG OM DU HAR VUNNIT SÅ FÅR DU SKRIVA MED MEJLEN SOM SVAR. =)

20:23

Hello!

Nu är jag hemma igen =) efter en rolig ridtur. Vi gick ner till hagen och hämta dom och tillbaka till stallet, och jag kan juh lova att man var svettig. Det har varit riktigt varmt idag, men det är ändå skönt. För jag älskar sommaren =)

Vi ska grilla idag igen =) (sa jag det i förra inlägget? =P), men idag blir det grillspett. Efter vi har ätit så ska jag färga håret och duscha. En kalldusch!.. Vad har ni haft för er idag? =) Jag bloggar senare när jag gjort allt jag ska. Kram

VARMT =)

Hejsan!

Jag skriver ett litet inlägg innan jag åker iväg och rider =P. Det var jätte varm i solen. Skriver mer när jag kommer hem Puss

Tävling hos Foki



Tävling hos Foki vinn ett nagel styling kit till ett värde av 700 Kr =)
Gör som jag och gå in på hennes blogg och tävla =). Där står även vad kitet inehåller =).
Gå in på hennes blogg här

He en bra dag =)

15:12

Hello!

Jag har inte haft tid att blogga förens nu =P. Jag vaknade och åt en jätte god frukost idag igen med nybakatg bröd och skagenröra på. Sen fick jag skynda mig att göra mig i ordning så jag kunde åka in till stan och handla mat. Jag 2 saker som jag köpte också =p

 
Hudlotion och hårfärg. Inge blonderning för min del nu inte =P.

Och som sagt så fyller juh min pappa år idag och han fick en toast master av oss eftersom den är sönder och han ville ha en ny =P. Och det blir inge bio ikväll, men det blir god mat och annat skoj.

Om ca 2 timmar så ska vi åka och rida idag igen =), hoppas det går lika bra den här gången. Men nu ska jag kaka lite sen steka lite i solen =) Puss

Godnatt!

Hejsan!

Nu är jag tillbaka efter allt grillande och pratande. Vi hade en jätte trevlig kväll, tack allihopa för det. God mat och musik allt som behövs en sån här kul kväll.


 Våran uteplats där vi var och grilla och käkade


Armbandet jag fick hem idag =)


Sommarläsning när jag var ut och sola tidigare idag.

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, men det blir vell inte så som vanligt =P utan att jag kikar runt på olika saker eller kommer på något mer jag ska blogga om. Men jag säger godnatt ändå. Godnatt =)



Och i morgon fyller pappa år 47 år blir han, eller ja klockan är juh efter 00:00 så han fyller år idag =). Så i morgon ska jag och sussie in till stan och köpa en present. Senare på kvällen kanske vi går ut och äter och går på bio. Men det får man allt se hur det blir. Kram

Hemskt!

Gud vad hemskt =/. Såg på nyheterna att en ettårig bäbis hade dött av värme slag i en bil. Hur kan man glömma eller lämna sin unge i en bil när det är så här varmt? Man blir så ledsen när man hör om sänt där. Det är lika med hundar och andra djur man har sett att dom har glömmt i billen. Jag skulle aldrig kunna göra det.

Grillningen

Nu är grillningen på full gång, Och det luktar så gott. Tack för alla komentarer. Jätte kul ! =).

Det börjar på att bli svalare märker men det är lite skönt faktiskt, eftersom det har varit så himmla hett idag. Men nu ska jag ut till grillen och kika hur det går för som =) Pussar

SOL =)

Gud vad varmt det är i solen, men man ska inte klaga för sommmaren är det bästa som finns. Jag har köpt lite sommar läsning också Solo fick ett armband och läppglans på köpet =P.

Jag har legat i solen och sola idag i en timme ungefär, det vart väldigt svettigt kan man juh säga så jag hoppade in i duschen och åkte till stan och handlade lite grann. Vi ska grilla ikväll, det blir fläskfilé och potatissallad och vanlig sallad så klart =P.  Nu ska jag gå och göra salladen =) puss och kram på alla läsare =)


Sommar

Jag köpte även em marabou sommar, och den rekomenderar jag faktiskt. En jätte god smak.



Vad tycker ni om den?

Små shopping



- Hårborttagnings kit från Veet 73:- (beror på vart man köper det.)
- Loréals Hårkur mot skadat hår 60:-
- hår snoddar

Cocoo.se

Jag beställde ett armband från cocoo.se igår och jag fick det idag. Det gick vergkligen snabbt, bra service.

Armbandet var precis lika snyggt som på bilden! Dert kosta 145 kr. rekomenderar er att klicka in er på den hemsida.


Godmorgon

Hello!

Nu är jag hemma igen efter att ha ridit och det gick super bra, fick han att tölta rent en lång bit. (han är då värdigt passtaktig.) Vi åkte också in och köpte frukost. Men nu ska jag ut i solen och chilla lite. Så jag skriver senare =)

Sommar Outfit

En outfit Jag skulle vilja ha på mig en solig dag! Jag har använt mig av polyvore.com . Kul sida och massa kläder man kan göra olika outfits. Men tyvärr kan jag inte säga vart kläderna är i från. det står nog på sidan nån stans =). Gå in och kika.
Sommar outfit

Sommar outfit by Camilla

+ gratis bio i tävlingen =)

Hejsan läsare!

Jag hoppas att ni är med och tävlar om dom 2 fina halsbandena, jag har gjort om reglerna lite grann att man får en gratis bio biljett också =). och jag tror att tävlingen kommer vara lite längre än till den 12 juli. Beror på hur många som tävlar =). Och jag hoppas att det blir många tävlande =) skulle vara jätte kul.

Hur har ni haft det idag? Jag har bara haft det bra, men mycket städning. Om några dagar hoppas jag att jag få hem mitt paket från cocoo.se. Vet inte riktigt om det kommer den här veckan eller nästa det får man se =). Om ni gillar smycken så tycker jag att Cocoo.se är en bra sida, verkligen fina smycken där.

Och i morgon ska jag ut till stallet och rida igen, hoppas det går bra =). Jag ska upp halv 8 för att åka dit, det är för varmt senare på dagen. Det blir nog en mysig skogstur.

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen ska jag glo på en film så jag blir trött nån gång =P. Kram

Bloglovin

Nu blir jag lite ledsen på bloglovin faktiskt =/ ingenting funkar juh är det så för er också?

Tävling!




När är det tävlings dags i bloggen! Första tävlingen också !
Det är 2 halsband från Ur&Penn + en gratis bio biljett som kan bli dina =)!

För att vara med och tävla gör du så här:
- Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg (Så det blir många som tävlar =).)
- Och länka till mig, så era läsare hittar rätt.

Efter ni gjort allt det så skriver ni en komentar i inlägget.
Då är du med och tävlar om dessa 2 halsband. =)

Glöm inte att skriva med er mejl så jag kan kontaka vinnaren efter tävlingen är avslutad.

Vinnaren kommer att vara länkad i ett inlägg =) 

Viktig sak !

Sådär nu är jag klar med tvätten, det har jag varit ett tag nu men =P. Jag följde med mamma ut i skogen med vovvarna och gick. Ganska skönt att bara åka till skogen ibland.

Ungefär 20:30 kommer jag starta en tävling, håll utkik vid den tid punkten. Hoppas ni har haft en bra dag! kram 

 


Topless or not?

Jag hörde just på radion att kvinnor ska få fälja själv om dom vill vara topless eller inte på utebadhus tror jag det var. Hehe jag skulle inte vilja gå topless på något bad ställe. Men det finns vell dom som vill göra det. Och killar fick inte ha kalsonger under badbyxorna sa dom också,och kvinnorna fick välja topless eller inte =P. Kommer inte ihåg exakt alla detaljer dom sa, men här är lite vad jag hörde i allafall.

vad tycker ni om det?

skulle kännas lite konstigt tror jag, att komma till utebadhus och några gick omkring topless =P.

Tvätt

Nu är jag klar med städningen och jag kan juh bara säga att det blev fint och väldigt rent =). Men jag har försfarande tvätten kvar. Dom 2 första tvättarna är snart klara, då är det bara 2 kvar =) Ska faktiskt hänga ut kläderna, dom torkar mycket fortare då.

 Nu ska lägga mig i solen en sväng och sedan häga tvätt. Kram

Godmorgon

Godmorgon läsare!

Jag vart väckt för ungefär en timme sedan, frukosten var dukad. Och det var riktigt gott, det var ny bakta frallor serverat idag. =)

Nu ska jag städa lägenheten och tvätta. Har inte nå kläder rena så jag sitter i träningskläder på mig, så det var verkligen på tiden att tvätta. Men nu när det är sommar lov så känner man att tvätta är inte det roligaste när det är fint väder.

Nej nu lär jag starta igång så jag blir färdig. Ska nog hem till mamma en sväng senare men får se hur det blir. Kram

Tävling på G!

Som ni vet så har juh jag funderat på att ha en tävling i bloggen, och det är nästan säkert nu =). Mer om det kommer nästa vecka!  Kram

Dagens låt



Skit bra låt =)

Godnatt

Nu är jag tillbaka efter att ha sett 2 bra filmer på TV1000Drama, Kommer inte ihåg vad filmerna hette, men dom var jäkligt bra kan jag lova.

Min hals blir aldrig bättre, men det konstiga är att jag har bara ont på morgonen och på kvällen =S. Nej nu ska jag sova, en ny dag i morgon! Pussar =)


nuknuk.se

Kikade runt lite och hittade väldigt fina väskor på nuknuk.se. Värt att kika in där, dom säljer inte bara väskor utan smycken och scarves.  Som denna stora snygga väska nedan!


22:09

Nu är jag hemma igen efter att setat och prata skit med en kompis. vi pratade om allt mellan himmel och jord. Men jag lär vell gå nu för sussie sitter och gapar att jag ska se nån bra film som hon har sett =P Skriver senare!


( Jag hade på mig min söta leggins från kappahl (Stavning?) )

Finfint!

Hejsan!

Nu har jennifer åkt hem och vi har varit ute på lite äventyr med sussie och mattias. Vi åkte upp till källslätten, det är jätte fint där uppe. Men jag tycker att vi skulle ha fika med oss och sitta där och ta det lugnt, men det var en snabbis där uppe. Jag tog lite bilder där uppe som ni ska få se vad fint det är =)











Som ni ser så är det riktigt mysigt och fint. Men nu ska jag gå i väg och träffa emelie ett tag. Skriver när jag kommer hem =). Pussar !

Hemma igen !

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Det gick jätte bra att rida, kul häst också =). Det var då väldigt varmt att rida, jag hade tjocktröja på mig. Men den fick jag lov att ta av mig för det blev för varmt. Vi gick ner med hästarna till hagen (Det är en bra bit dit.) och vi gick en omväg tillbaka, så jag kan juh säga att jag var inte lite svettig efter det i det här varma vädret.


(Sötnosen jag red på =))

När vi kom hem åkte vi ner och handla, vi köpte ny bakta bröd och pålägg. Satt ute och åt frukost, det var helt underbart gott. Men nu ska jag lägga mig en sväng i solen hade jag tänkt, och sen hoppa in i duschen. Jennifer kommer senare också, undra vad vi ska hitta på. Sola kanske? =P Ha en solig dag =)

nu sitter...

6066b86e7decbbd0d285996cccecd860.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag och väntar på att sussie ska rida till leukur (stavning?) lite grann. Sen ska jag få rida. Jag hoppas att det går bra. Det är jätte varmt och soligt, så när jag kommer hem lägger jag mig nog och solar. Men jag skriver ett inlägg först :p ha en bra när solig förmiddag.


01:18 Godnatt

Godkväll eller ska jag säga godnatt kanske!

Jag skulle precis blogga men då fick min dator nå knäpp så jag fick lov att stänga av datorn. Jag har inte gjort så mycket sen sist jag blogga. Eller jo jag träffa Emelie och Daniel en sväng och vi prata vell lite om stockholm. Jag Jennifer och Emelie hade juh tänkt att åka till stockholm och shoppa järnet. Men vi får se hur det blir, allt är inte riktigt bestämmt.

Jag satt mig och kikade på E! också när dom plastikopererar folk, jag tycker att det är lite intressant igentligen. Om vad man kan göra. En kvinna på 50 år gjorde om sina händer, alltså "Sprutade in fett i händerna" för att dom var typ skrynkliga och ådriga. Jag gick och fixade en varma koppen, satt mig vid datorn och kikade lite grann.

Imon ska jag upp väldigt tidigt tycker jag då, ska upp typ 8. Jag ska följa med till stallet och prov rida en häst. Hon som äger hästen kommer inte ha så mycket tid att rida den i sommar, så om jag och hästen kommer överens så har jag nått för mig 2 dagar i veckan resten av sommaren.

Men nu är det bästr jag går och lägger mig så jag kommer upp i morgon! Kommer nog mobilblogga ett inlägg när jag är i stallet! Godnatt sötnosar =)

21:07 Tv

Hejsan!

Nu har jag käkat och tittat på Momma's boys, det programet är lite kul ibland. Men nu ska jag kika runt lite på datorn och sen blir det film. Om det går nån bra på tv det får vi se. Skriver senare!

18:32

När jag gick ut så gick solen precis i moln. Vilken tajming !



Men det är juh alltid lika gott med en iskall Coca Cola =)



Nu ska jag gå och se till så det blir nå mat på det här stället, börjar på att blir lite hungrig faktiskt. och jag är jätte sugen på att baka. Men vet inte riktigt vad. Har ni nå tips på vad man kan baka?

17:24

Åååå det regnar ute =( Hoppas att det slutar snart för jag orkar inte med nå mer regn väder. Det har varit regn i 2 veckor eller något =/. Men solen lyser i allafall så det går nog över när som helst.



Följ min blogg med bloglovin     =)

Dagens Outfit

Länge sen jag la upp en Dagens outfit.





T-shirt : H&M Designad av Tokio Hotel
Jeans: Wear It

Ursäkta den suddiga bilden på T-shirten!

Funderar

Jag funderar på att ha en lite tävling i bloggen! Ja du läste rätt =P. Men jag behöver lite hjälp om vad jag ska hitta på för tävling och vad jag ska ha för pris. Så lämna gärna en komentar i detta inlägg om vad du tycker! =)

15:00 Godmorgon

Godmorgon!

Jag vaknade för ungefär en timme sen. Och jag kan juh bara säga att jag är väldigt trött nu. Har fått sån taskig dyngsrytm, får försöka att fixa det. Idag är det ganska fint väder i allafall. Men jag vet inte nå vad jag ska göra idag. får se vad som händer.

Vad ska ni göra idag? sola ? när solen kikar fram. Jag ska följa med mamma och gå ut med hundarna senare vid 5 tiden tror jag. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Kommer kanske en dagens outfit senare.!

03:21

Nej nu är klockan väldig mycket och jag känner hur ögona börja dras i hop av trötthet. Det är juh en ny dag i morgon också. Godnatt!


(Denna bil bjuder jag på =P. )

Privileged

Vad tycker ni om den nya serien Privileged? Jag tycker att den är bra faktiskt. Det har varit 2 avsnitt nu. Går på söndagar på kanal 5 kl 19:00.


23:27

Godkväll!

Jag tittade på en ganska bra film på 5:an, började kl 21. Och nu sitter jag här igen och funderar på vad jag ska göra nu då ? =P. Men jag funderar på att kika lite till på tv och sen sätta mig vid datorn ett lång tag. och bara kika runt och blogga om jag hitter något kul.  Skriver senare!

20:47 Kass uppdatering

Hejsan!

Det har varit kass uppdatering under helgen, jag jag har inte haft tiden eller den riktiga orken med att sätta mig vid datorn. Men nu är det ändring på det.

Har ni haft en bra midsommar? Det har jag haft i allafall. Idag är det fint väder ute också =). Antligen kommer det fina sommar vädret. Det skulle bli jätte fint nu i veckan! Nu ska jag käka och kika lite på tv. Skriver senare!


20;15

Hello!

Gud vilken tråkig dag. Ska det verkligen vara så här tråkigt när det är midsommar? Jag vill ut och ha kul, men det verkar som alla ska bara ha tråkigt idag. Menmen

Jag tittade på i taket lyser stjärnorna igår och den var bra faktiskt. Jag läste boken förut och den var också jätte bra =). Nej nu ska jag se till att jag får nått kul att göra ikväll iallafall. Bye

Godnatt.

Hejsan!

Jag mobilbloggade tidigare. Men det verkade inte komma fram =P. sitter iallafall på balkongen och tar en öl och lyssnar på rockabilly och annan musik.

Jag skriver i morgon. Puss på er !

13:00 Godmogron

Godmorgon!

Nu är jag vaken, ska vell börja med att sätta i linser och tare lungt ett tag. Senare kommer jennifer hit vi ska vell se på film och ha tråkigt =P. Det har inte börja regna än, det är bara bra tycker jag.

Vad ska ni göra idag? vad tycker ni om vädret idag?
Men nu ska jag börja att göra mig klar så jennifer kan komma hit. !

01:34 Godnatt

Godnatt!

Nej nu ska jag lägga mig och kika på en film sen sova. Det är juh en dag i morgon också, med tråkigt väder. Men jennifer kommer kanske hit i morgon och håller mig sällskap. Det blir nog en hel del film kikandet för våran del om jag inte har fel nu då =P.


(Godnatt säger lille tito =D)

4everyoung

Kika in på denna sida http://4everyoung.se/ dom har grymma kläder .
 
Som denna


MODSTRÖM 699kr.


23:45

Vädret ska bli skit i mogron såg jag =/. Vart är sommarvädret? när ska det kännas som att man har sommarlov? Men det skulle bli finare till helgen och varmare. Det hår går juh inte att det ska hålla på att regna, då blir man juh alldrig brun.

Ja vad ska man göra nu då? är inte ett dugg trött, har tittat på tv alldeles för mycket dom sista dagarna. Det är inge väder för att gå ut heller =/. Men något ska jag kunna hitta på får jag hoppas. Jag har iallafall köpt en tidning så jag har lite läsning under dom kalla dagarna, men det är inte så tjock så den tar vell slut redan ikväll. Får köpa en till i morgon annars. Vad läser ni för tidningar? Jag prenummerar på Glamour och köper Glaze och Elle för det mesta.

22:56

Hello!

Ett snabbt inlägg innan jag ska återgå till danstv. Jag kan juh bara säga att det var så himmla gott med grillat, sallad och potatisgratin. Ååå jag blir helt galen nästan. Älskar den maten.

Tack jennifer för att du klippt mig också, det vart 1000 gånger bättre. Och i stutet av månaden så ska jag färga utväxten, så det inte ser så konstigt ut. Men nu har nog det börja igen! See you! =)

Udda saker!

Var ute och kika lite på nätet sen fick jag syn på detta =P



Ja det är sandt strumpbyxor för män. Haha skrattade först när jag såg det. =P
Men dom säljs inte i sverige än, skulle du köpa ett par till pojkvännen, Pappa i present ? XD


Källa: http://mj.barczyk.se/blog/category/kultur-noje/mode

Ingen cityfest =/

Cityfesten ställs in :O



Dom ska tydligen ställa in cityfetset i Gävle. Jag var där förra året och det var skitkul. Men nu i år så ska det tydligen inte va nå cityfest på grund av att för kraftiga kostnader för polisbevakning så har dom ställt in. =( Tråkigt tycker jag!

 

Källa: http://festivalinfo.se/festival/gaevle-cityfest-2009

17:38 Grilla!

Hejsan!

Nu verkar det att gå att blogga utan nårga problem. Nu har jag röljt undan på mitt rum, och duschat och greja med allt jag ska. Fick tiden att kika på top modell en sväng också. Jag skulle vilja prova att vara modell en vecka eller något. Det skulle vara kul, synd att man inte får prova sånt där bara så där =P, men en dag kanske det kommer. Vem vet =).

Nu ska jag klä mig lite gann och sen hjälp till med glrillningen tror jag, om dom har börjat med det. vad har ni gjort idag? har ni haft bra väder? Vi har haft ganska bra väder tycker jag SOL iallafalla =D
.

godmorgon

Godmorgon!

det här är nog 5 gången jag försöker lägga upp ett inlägg. blir lite arg faktiskt
när det inte fukar som det ska =S. Snart ska jag hanlda, städa och duscha. Så jag har lite
mycket för mig just nu. Skriver senare byebye


Mitt internet...

0-161fbac60bc0ec00db148958f51e02ca.png

Kolla varifrån!

Mitt internet dunkade inte jag jag får mobilblogga. Jag har tittat på tv hela kvällen ungefär. Och gud vad spännande det var på DHW längtar tills nästa säsong. Men nu ska jag sova. Tänkte ta tag i städningen på rummet imon. Det ligger kläder över hela rummet som ni kanske ser på bilden :p godnatt !


20:00 Tv tittande



Hejsan!

Nu har jennifer åkt hem och hon har klippt topparna på mig. och det ser inte lika slitet ut i allafall. Men nu ska jag titta på ugly betty och DHW så jag kommer att vara upptagen till efter 10, då jag ska duscha. =P

Skriver senare i allafall =)

12:32 Gårdagens bilder

Godmorgon!

Mamma har setat och kämpat så att internet ska funka. Men nu fick jag inte bilderna från igår också. så det kommer nu då =)



Passande skor i skogen eller ? :P
  
  

Klicka på bilderna för om du vill se dom större.


Ne nu ska jag ringa till pappa och sen hem och städa upp lite på rummet i allafall så jag kan klippa mig idag. Hörs!

Trött

Gud nu måste jag verkligen lägga mig och sova, jag kommer att vara dö trött i morgon. Jag är juh hos mamma så jag blir väckt av hundarna tidigt säkert.

Jag har nyss eller för 1 och halv timme sen så åt jag mackor och drack te. Gott var det. Nej nu måste jag sova Godnatt!

00:07 Sorry

Jag såg en sak som jag måste rätta till också på bloggen, Komentarerna syns inte texten är vit. Så det får jag fråga min bror om när han kommer hem om han kan fixa. Det har jag tyvärr inte sett tidigare. Sorry

Följ min blogg med bloglovin

23:35

Hejsan läsare!

Det funkar fortfarande inte att lägga in bilderna på datorn. Får fråga pappa i morgon när jag kommer hem. Nu har nerverna lugnat ner sig lite, börja nog vänja mig med att vara röksugen och grinig eller något liknande =P. Men det ska kännas så skönt och jag kommer att vara så stolt om jag verkligen klarar av att vara rök fri.

I morgon kommer jennifer hon ska klippa mig lite grann och jag ska eventuellt slinga håret på hon. Det beror på om hon har köpt nå hårfärg. Så vi kommer ha en riktigt hårdag i morgon kan man säga =P.

Och eftersom jag inte får in nå bilder på datorn så kan jag inte göra så mycket mer än att skriva inlägg utan bilder som kanske är lite trökigt eller? =P.

Tävling hos ..

Tävling hos http://www.gaybloggen.com/2009/june/tavling.html#comment

Tävla om ett present kort hos på H&M 1000kr.

19:50 =D

Yeey ! Provade nyss att mobilblogga, gick super. Så nu kan jag blogga avän när jag är ute och håller på med annat. Puss på er alla läsare :D

Sötnosen :)...

7292a75690e45a06ed36824bad4938d0.png

Kolla varifrån!

Sötnosen :) i bilen på väg hem från skogen. Mitt första mobilinlägg på Bloggen :)


19:35 Crazy

Ojoj nu börjar nerverna på att trasla ihop sig känner jag. Först så funkar det inte att lägga över bilderna jag har tagit in i datorn, så jag höll juh på att koka över. Ja ni som inte vet det så håller jag på att sluta och röka så det blir lite jobbigt.

Jo jag skulle juh lägga upp lite bilder från när jag var i skogen med mamma, lillebror och vovvarna. med så vart det tydligen inte =P. Snart ska vi käka lite varmkorv med bröd. ska försöka att få in bilderna under kvällen. =) så ni får drass med en gammal bild på Challe ist. =P


18:00 Dagens

Haha min lillebror är lite rolig ibland XD

Erik: Han är så söt när han viker tillbaka ögona.

Men han menade örona XD


Gossip girl

Jag bara älskar serien Gossip Girl. Så synd att det var sista avsnittet. Men det såg ut som att det ska komma flera avsnitt. Men jag vet inte. Hoppas verkligen det. Bästa serien på länge + snygga killar. Och massa snygga kläder =D



Vad tycker ni om serien? Ska det bli med avsnitt?

14:12 Godmorgon

Godmorgon!

Jag vaknade av att min kompis ringde och frågade om jag ville vara med till stan men jag har verkligen inte lust att lägga pengar på buss, och jag har inget buss kort. Men jag ska köpa ett busskort i slutet av månaden såjag kan träffa vännerna i stan också =).

Vad har ni för er idag? jag sitter här och har tråkigt, vill göra något men det är juh så dåligt väder så man orkar juh inte göra ett skit. Funderar på att lägga mig och kika på film eller säga åt jennifer att komma hit =P. Jag som skulle städa mitt rum idag, det har jag verkligen ingen ork för. Jävla skit väder + att jag kunde inte sova inatt.


(Gammal bild =P eller ja ett år typ.)

Tävling hos ....

Tävling hos http://madebykissekattens.blogg.se/



Vinn plattång och ögonskugga, gå in på hennes blogg och var med och tävla om detta :D

Tävlingen slutar 25/6 så gå in på hennes blogg :D

23:11

Nu har jag tittat på barnhemmet och Queen sized. Jag kan då säga att barnhemmet var då verkligen inte som jag hade tänkt mig iallafall. Trodde den skulle vara jätte äcklig men den var inte nå läskig alls, men den hade bra handling. Queen sized var en bra tonårsfilm, bra handling.

I morgon funderar jag på att städa mitt rum grundligt, i hyllor och skrivbordet. Det ser rent ut sagt för jävligt ut. Och i morgon är det en stor dag för mig också. Jag ska mänligen sluta röka, det kommer att bli jobbigt och många nerviga stunder. Men mer om det i morgon (om hur det går alltså =P).

18:20

Hejsan!

Jag tog en lång dusch efter tv tittandet, Använde hårinpackning det skulle jag behöva ha varje dag tror jag. Så det blir nån ordning på mitt hår. Snart så ska jag hjälpa till med maten och käka. Efter maten blire det "Scary Movie" vid namnet Barnhemmet.

Nu ska jag ta och smörja in ansiktet och kleta in värmeskydd i håret. Dom skriker efter mig att jag ska hjälpa till nu, but i write later :D

16:01

Hello!

Nu kände jag för att blogga lite grann, hur mår ni idag?. Jag vaknade sent idag vid halv 2 tror jag att det var. Hade jätte svårt att somna igår på grung av min hals. Hade verkligen ont, men i dag är det mycket bättre.

Jag kikar på ugly betty nu och sen ska jag titta på DHW, som jag missade i tisdags. Gud vilken tråkig söndag. Dåligt väder (Som det har varit hela veckan). Vi har hyrt filmen Barnhemmet, hoppas den är bra. Har ni sett den?. Och vi ska äta taco idag också Mums!. Ikväll blir det en bra film på kanal 5 också som jag vill se Queen sized. Funderar på att se den också. Men nu är pausen över så jag ska återgå till mitt tv kikandet =P.


00:41 Godnatt

Ne nu ska jag lägga mig och kika på en film. Men jag vet inte riktigt vad. Funderar på att titta på en riktig disney klassiker eller någon på tv om det är nått skojj. Godnatt! 

 
 (Våran katt. Lilla fulingen Tito =P nej då ..)

00:00 GLAD =D

Tack för alla tipsen jag har fått utav er nu. Hoppas att det blir bra med mitt hår då =). Jag funderar starkt på att färga till min naturliga hårfärg. Måste bara vänta tills man ser utväxten så jag kan fråga om hjälp på nån affär om liknande färg.

Jag blir så glad av komentarer =) Komentera gärna mera :D Happy Face

22:47 Långt inlägg

Hejsan!

Nu är jag tillbaka efter massa film och tv tittande. Twilight är nog den bästa filmen jag har sett på hur länge som helst. Längtar till New Moon kommer på bio. Jag och min lossas mamma hade köpt chips och läsk. Men det vart bara läsk drickande, var inte nå sugen på chips fast jag var det tidigare idag =P. Och jag dricker cola ur Prips blå öl glas =P Passande eller? XD



Jag har klippt min lugg lite grann slapp den se så sliten ut. Hela mitt hår ser ut som ett skatbo eller något liknande. Men en kompis kommer och klipper mig i veckan så jag får bort det mest slitna i alla fall =). Jag är juh som sagt blond nu och har ganska kort hår. Men jag vill ha långt och nån fin färg i håret (SOM INTE SLITER PÅ HÅRET.) Har ni nå tips om hur jag ska ha håret? Nån hårprodukt mot "sönerblonderat" hår? =P. Ni kanske ser på bilden hur håret är =P (Fast håret är fullt av vax och hår spray där =P.)



Bir det aldrig riktig sommar? Kommer det vara sänt här skit väder hela sommaren? Man kan juh fundera. Så här ser det ut utanför mitt fönster blött och eländigt.


(Det kanske inte syns så mycket på bilden men, det är inte vackert ute om man säger så =/.)

16:43

Hejsan alla läsare!

Ursäkta att jag inte har bloggat. =P Hade så jävla ont i huve igår. Och sen hade vi lite besök på dagen så det fanns ingen tid :P

Bio på tisdag kanske =) Ska se Baksmällan =) Värkar så sjukt jävla bra. :D Snart så ska jag sätta mig och kika på Twilight och tjocka mig lite grann =p

Hur mår ni idag? jag mår bra fast det är vell mitt huvud som dunkar hela dagen lång.

18:02

Hello!

Nu snart så ska jag gå iväg och träffa emelie och jennifer en sväng, och sen vidare till mamma å hälsa på. Jag har varit väldigt slö dom sista timmarna =P. Jag har gjort saker som jag brukar göra på en timme. Men det vart 3 timmar ungefär.

Sen går jag och säger hej till nårga kompisar som gick ut 9:an, dom ska juh supa =P. Måste gå dit och sew hur det är med dom. Bilder och annat kommer senare :D

14:51

Hejsan!

Jag har kunde inte blogga igår, för jag fick så hög feber igen när jag kom hem =/. 40 grader heda jag så jag hade verkligen ingen ork att sätta mig vi datorn. Men idag känner jag mig pigg och fräch efter duschen =P. Man känner sig så äcklig när man är sjuk, men orkar inte duscha och inte göra någon ting.

Nog prat om sjukdomar. Hur måt ni idag? och vad ska ni göra under sommarlovet då? :D Jag vet inte precis vad jag ska göra i sommar. Men det ända som är bestämmt att jag och en kompis ska åka ner till stockholm och shoppa loss. =P.



(Min dator. Skulle vilja he en annu mindre som man kan ta med sig vart man än går =D)

 

17:47

Snart ska jag gå till min lillebrors skolavslutning. Den blev tydligen imonhus för att det var så dåligt väder. Jag har köpt en blå ros till han också =D

 
 Min Lilla söta hund ligger här i soffan och sover =)



Nu ska jag gå ut med hundarna en sväng och sen gå till avslutningen. Hade! =D


Nelly.com

Jag var in på nelly.com för en stund sen och tittade på deras nyheter. Gud vilka fina sommarkläder dom har. Värt att kika in =) hitta ett sött linne som jag fastna för. Från Vila kostar 199kr.
  
(Klicka på bilden för att komma till Nelly.com)
Zip Top SEK 199, Vila - NELLY.COM


Komentarer

Det är alltid lika kul att få komentarer =) Komentera mera XD .

Bilder

Jag måste bli bättre på att lägga upp bilder i inläggen och även ta mer bilder när jag gör saker på dagarna :D Så jag ska bättra mig med det. Blir mycker roligare att läsa en blogg med mer bilder :D


Hemsk morgon!

Hejsan!

Jag vaknade halv 7 av att jag frös som fan och jag trodde att jag hade försovit mig. Jag kravlade mig upp och tog tempen och den visade 39,3 så jag hade ganska hög feber. Jag kunde knappt gå för att jag hade ont i hela kroppen. Så jag tog en ipren och gick å la mig igen, Sussie kom ner och kände mig i pannan jag var kok het. Men nu mår jag ganska bra faktiskt.

Så jag kunde inte vara med på sista dagen i skolan heller då =(. Jag som ville träffa hela klassen en sista gång. Men jag hoppas vi kommer ha kontakt under sommaren också. Igår var vi juh på arenan och gjorde en tröck tyck på en t-shirt. nu kommer nån bild från går dagen.


(Några i klassen)


(Tröjan vi tröck :D)


090610

Hejsan!

Idag har jag som sagt varit på arenan, det var kul att trycka tröja. Men filmen vi fick se var den dåligaste jag har sett på länge. Bilder och mer kommer i morgon. Jag har inte haft tiden att blogga så mycket i dag heller.

Men nu ska jag sova, jag är sjukt trött. Skriver i morgon om min skolaslutning och från dagen på arenan. =) Godnatt

Godnatt!

Nu ska jag snart sova, det blev att jag sov hos mamma inatt igen. Så jag kommer upp i morgon =P. I morgon ska vi till arenan med klassen. Det kommer att bli kul och det kommer säkert bilder därifrån.

Men nu ska jag ut och smoka lite och sen sova Godnatt.

090609

Godmorgon kan jag säga!

Jag vaknade ungefär för 40 min sen. ojoj jag som skulle upp tidigt idag =/. Menmen man kan juh inte vakna alltid heller.
Jag hade nårga sms som jag läste och ett var från mamma, hon frågade om jag ville gå och möta hon så jag kasta på min kläderna och på med kopplerna på hundarna och gick i väg.

Nu ska jag sätta mig och äta en god frukost och sen vänta på jennifer. Hade! =)

Hello

Nu är jag hemma hos mamma. och jag har nyss ätit kvällsmat. Jättegoda mackor med ost. gurka och tomat. Gott var det som fan XD.

Senare ska jag ut och träffa emelie och prata lite skit och ta en rök. Men nu ska jag sätta mig och titta på Lilla jönsson ligan på 4:an =P. Hade !

Leggings

Nu är jag hemma från stan. Det vart at köpa lite legging som jag verkligen behöver. Hittade 4 par jag villa ha. =D

 
 Dom kosta mellan 70 kr till 150kr. Totalt vart det 400kr ungefär. Lite dyrt för att vara bara leggnings tycker jag då men så är det i bland. :P

090608

Godmorgon läsare!

Jag vaknade för ungefär en timme sen men jag har legat och dragit mig i sängen. Snart ska jag in till stan och handla lite grann, får se hur längt pengarna räcker =P.

nu måste jag göra mig i ordning så jag inte missar bussen. =P

Sammanfattning av helgen

 I helgen hande allt och ingenting ungefär. Träffa poliser, åkte karusell en kompis vart av med drickat, skratt, träffa folk och mer poliser. Det är nog det man kan säga om hela helgen. Det var väldigt trevligt iallafall. Nog om det nu.

Idag har jag vart hem till mamma och hjälpt hon att plocka upp massa saker ur kartonger. Dom har flyttat så då var jag lite snäll att hälpa till. Jag vart bjuden på Spagetti och köttfärssås Mums!. Min faster från norge är i sverige så hon kom till mamma en sväng med min andra faster. Kul att träffa hon, för det var juh så länge sen.

Nu funderar jag på att lägga mig och glo på film. Skola imon vettu! Godnatt
(Tänkte ladda upp en bild men min dator vill inte som jag vill XD.)


Hejsan!

Jag har inte haft tiden att blogga i helgen med jag kommer ha tiden nu. Jag skriver mer om min helg senare. För nu ska jag duscha och fixa lite.

SKOR

Vad tycker ni om skorna? Lämna gärna en komentar. Själv tycker jag dom är skitsnygga. Passar perfekt till jeans.
Blink: Tate från BRANDOS.se
Blink: Tate från BRANDOS.se

Swedish Spa

 Jag skrev juh om Body scruben i går, så nu hitta jag en liten bild och hur mycket den kostar. Och jag säger bara det att man får verkligen ren och silkeslen hud efter användning. =) (Hittade tyvärr ingen större bild!)

 
Finns på Oriflame.se 
Den kostar 130kr men den kan vara på rea. =)

090604

Hejsan alla läsare!
 
 Jag kom hem från skolan för ungrfär en halvtimme sen och nu ligger jag med datorn på knä i sängen och tittar på House. Idag började jag senare som sagt, vi åkte till nå pappersbruk. Det var väldigt varmt där inne så när man kom ut i luften igen så vart det jätte kallt.

Dom var snälla och gav oss en liten gran, undra vart man ska plantera den då =P Ne nu ska jag se klart på tv och vila lite. Skriver senare.


Godnatt!

Hejsan!

Jag kom nyss ut ur duchen, och jag använde body scrub från oriflame. Det är nog den bästa body scruben jag någonsin har provat. Jag lägger upp bild på den och vad den kostar i morgon, för nu har jag inte ork till det är lite trött faktiskt.

Gud jag vi hade cp idag alltså HAHA med stora bokstäver kan jag bara säga. Vi tjejer kan då ha bra kul, 3 blondiner XD.
Jag har tittat på Grey´s Anatomi och shit jag höll nästan på att börja grina, undra när hon dör eller något liknande.

Och i morgon börjar falukalaset. Undra om man ska in en sväng på kvällen och kika på krusingen om det nu blir nån, med det vet juh inte jag =P

Nu ska jag och jennifer snart sova så vi kommer upp till skolan. Men det positiva är att jag börjar 09:45 i ställer för 08:40. Eftersom jennifer sover över så måste jag upp i samma tid ändå. Godnatt!


Hemma!

Nu sitter jag här med Jennifer och vi har just ätit våfflor med jordgubbar och grädde.  Mums! vi var in till stan en sväng med Mimmi och Emelie, Mimmi köpte lite hundgrejor. Vi träffade på några kändisar på stan. Länge sen man såg alla folken.

Sanrt kommer Emelie hit och leker med oss, jag vet inte vad vi ska göra =P. Nu känner jag mig väldigt tjock efter våfflorna XD.

 Jag vill flytta till en egen lägehet !

090603

Hejsan bloggen!
 
Jag vaknade rätt tidigt idag för att jag skulle följa med mamma till sjukan och jag fick lov att åka 7 våningar i hissen upp gick det bra med ner var jag i sån trång hiss så det var lite läskitg. Jag fick i allafall veta på ett ungefär jag ska operera mig och det blir nån gång mellan oktober och november, Fan va skönt att vet om det.

Snart så ska jag hjälpa mamma att flytta lite grejer, men fört så vi packa lite. Så jag måste gå nu.

ZzZz

Shit vad trött jag vart då, har tittat på tv och berättat lite om hur jag velat ha här på bloggen. I morgon så ska jag till doktorn och fråga hur det går med min operation, jag har nämligen inte fått nån operations dag än. och i januari sa han imon 6 månader skulle jag få operera mig. Så jag får se hur det går i morgon.

Nu ska jag sätta mig och äta lite sallad och kika om det är nått bra på tv annars så får jag lägga mig och läsa tidningen solo som jag köpte i helgen. Godnatt

Ny design

tack bror för att du hjälper mig =D

Vad tycker ni? lämna en komentar =)

Godkväll

Hejsan bloggen och läsare!

nu är jag hemma hos mamma och tar det lungt efter en vända i skogen med vovvarna, det var jag andreas och mamma som var ute med dom. Vi kan då allt vara roliga ibland vi =D. jag sitter här och dricker te som heter "Bland kossorna i hagen". väldigt gott te, finns att köpa på Village en inrednings butik. Om jag minns rätt så heter det Village =P.

snart är det Ugly betty och DHW så jag ska vell byta om och greja innan det börjar. Skriver innan jag lägger mig :D


(Jag =D. Den bjuder jag på. Det var ett tag sen när dom höll på att greja medmitt hår på stan.)


090602

Hejsan!

Jag har nyss käkat och kommit från skolan. idag har vi inte gjort så mycket bara tittat på film hela dagen. Filmen var faktiskt ganska bra. Nyckeln till friheten heter den om jag minns rätt.

Inatt ska jag sova hos mamma, blir att hjälpa till at flytta både i dag och i morgon. Och självklart får jag träffa vovvisarna, jag har saknat dom fast jag var och hälsade på mamma igår. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. See you!


New Moon!

Jag har precis tittat på trailern till den kommande och uppföljaren på Twilight. Och den verkar as bra. Längtar verkligen till att den ska gå på bio. 

 


Promenad!

Hejsan bloggen och läsare!

Nu är jag hemma igen efter att jag och jennifer har varit ute och träffat mimmi och emelie, vi gick bort till bad platsen och gud vad myggor det var ute då. Och vovvarna hade kul, dom badade och busade. Mimmi badadeoch jag fattar inte hur hon vågar det måste vara kallt? Men jag ska iallafall bada samma dag som vi går på sommarlov och att  det är fint väder.



Och i morgon ska det regna, Jävla skit väder. Och i helgen är det Falu Kalaset och det är juh inte så kul om det ska regna då när man ska åka karusell och även kika på Rix Fm festivalen. Nu ska jag lägga mig och kika på en film. Godnatt

Shoppa lite!

ska visa vad jag köpte i stan =D


- T-shirt som tokio hotel har gjort från H&M 149kr


-Sommrig tunika från Gina Tricot 149kr

Hello

Jag orkade inte blogga igår när jag kom hem, jag var så himmla trött så jag somnade väldigt tidigt. Jag hade iallafall en toppen helg med massa sol. Solbrände vart jag också men det får man ta om man glömmer solskyddet hemma :P.

Idag tog jag mig själv en sov morgon så jag är utvilad nu iallafall. jag åkte in till stan och väntade på klassen för vi skulle göra något med klassen. och vi gick om kring med en guide i en timme i denna hetta så ni kan förstå att jag är helt slut nu.

Jag shoppade lite grann också men det kommer i nästa inlägg. Snart kommer jennifer hit och jag ska försöka tvinga henne att sola lite med mig. Men det får man se hur det går =P

RSS 2.0

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!